רופאים בתחום
ד"ר קליף היינריך ד"ר קליף היינריך
מטפל באוסטאופתיה קרא עוד
גיא בראל גיא בראל
מטפל באוסטאופתיה קרא עוד
הכי נצפים
דורבן – האם הרגל תכאב לנצח?

דורבן – האם הרגל תכאב לנצח?

להמשך קריאה >>
נתפס לכם הגב? אולי ההסבר לכך נעוץ "באפקט הבצק"

נתפס לכם הגב? אולי ההסבר לכך נעוץ "באפקט הבצק"

להמשך קריאה >>
"בדיקת זרע אחת פשוטה העניקה לנו משפחה"

"בדיקת זרע אחת פשוטה העניקה לנו משפחה"

להמשך קריאה >>

פורום אוסטאופתיה

ד"ר קליף היינריך

ד"ר קליף היינריך
רופא משפחה אמריקאי שלמד והשתלם באוסטאופתיה במסגרת בית ספר לרפואה בארה"במטפל באוסטאופתיה כ 23 שנה. בעל קליניקה פרטית כ 15 שנהבשנים האחרונות לימד אוסטאופתיה בבית ספר לרפואה באריזונהלעמוד של קליף היינריך עוד...

 גיא בראל

גיא בראל גיא בראל, מנהל פורום אוסטאופתיה. חלק מצוות ההוראה בבית הספר לאוסטאופתיה של מדריד
עוד...

  • הודעה
  • מחבר
  • תאריך / שעה
  • אישיאס - מקרין כאב לרגל
  • ראובן אורן
  • 05/04/2017 03:16
  • תשובה לאישיאס
  • ד"ר קליף היינריך
  • 11/04/2017 23:42
  • אוסטאופתיה היא בהחלט אחת האופציות הטובות והאפקטיביות ביותר לבעיה שממנה אתה סובל וזאת משום שעיקר העבודה תהיה עם מערכת העצבים. כיוון שיש לחץ של הדיסק בחוליות בעמוד השדרה על העצבים ,זה בעצם מה שגורם להקרנה של הכאב לרגל. עם עבודה נכונה ניתן לעבוד על השרירים מסביב לעמוד השדרה, להפחית את הלחץ על החוליות ובכך להפחית ואף להעלים את הכאב. תמצא אוסטאופת טוב עם ניסיון וידע שעובד גם בעדינות אך באפקטיביות. בהצלחה ורפואה שלמה.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • טורטיקוליס
  • נועם
  • 10/06/2015 08:23
  • שלום, הבן שלי, בן 4 חודשים, אובחן עם טורטיקוליס. אתמול היינו אצל אוסטאופת בשם מיכאל סנהדרין. ד"ר סנהדרין ביצע בבני מספר פעולות אשר, כפי שהסביר, השיבו את החוליות בצוואר למקומן ושחרר לחץ שהופעל עליהן. במגביל הסביר שהראש נוטה מאחר ועד היום צד ימין של הגולגולת גדל יותר ולכן הראש מוטה. אחרי הטיפול הסביר שאין צורך בטיפולים נוספים וככל שיעבור הזמן הדבר יסתדר. שאלוהים הן: האם אתה מכיר את ד"ר מיכאל סנהדרין האם הוא מומלץ? האם אפשרי שאחרי טיפול אחד לא יהיה צורך בטיפולים נוספים? הבנתי שהבעיה בטורטיקוליס היא שריר מקוצר, אם כך איך השריר יתארך אם לא נטפל בו? תודה מקרב לב.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום, אני לא מכיר את מיכאל אישית אלא דרך מטופלים שטופלו אצלו או שלקחו אליו את ילדיהם, התגובות תמיד היו טובות. ישנם כמה סיבות לטורטיקוליס ואני מאמין שבאבחון שעשה מיכאל לא היתה פגיעה או קיצור בשריר (או שהכיווץ בשריר היה כתוצאה של הפרעות בצוואר או בבסיס הגולגולת). אני ממליץ שתחכו כשבוע ותבדקו את רמת השיפור בהטיה והיכולת לסובב את הראש לשני הצדדים, אני תמיד מעדיף לבצע תור נוסף לבדיקת תוצאות הטיפול, מניסיון שלי בטיפול בטורטיקוליס יש צורך במספר טיפולים.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • המלצה
  • רחל
  • 27/07/2016 13:26
  • שלום רב, הייתי אצל מיכאל סנהדרין. כמטפלת במערכת הבריאות אני מכירה את כללי האתיקה וההתנהגות אל מטופלים. מיכאל סנהדרין היה גס רוח בצורה מבישה ולא אנושית, מעולם לא נתקלתי באדם שמדבר כך. מיכאל סנהדרין לא מומלץ בלשון המעטה. חבל שאין פיקוח על התנהלות מטפלים פרטיים.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • התנהגות בלתי הולמת
  • ורד
  • 23/09/2016 13:28
  • גם אני הייתי אצל דר מיכאל סנהדרין. יצאתי משם . לאחר שביקשתי ממנו להסביר לי מה הוא מתכוון לעשות והאם זה יכאב. פשוט אמר לי לא חייב להגיד לך כלום. את לא מוכנה.לכי . הייתי בשוק מההתנהגות המבישה שלו. חסר רגישות. בושה לאדם כזה שמטפל באנשים אחרים .

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • מיכאל סנהדרין- לא מומלץ!!!
  • א
  • 12/01/2017 06:15
  • גם ביתי הייתה אחת מהקור בנות של מיכאל סנהדרין. הוא נהג בה בגסות וממש טלטלה אותה מצד לצד כאילו היתה בובה!! הוא דיבר אלי בגסות ו בזלזול. לי הוא אמר יש לך מזל שאני ביום טוב אז אני מוכן להסביר.. ועוד משפטים בלתי הולמים! אני פשוט בהלם!!! לא להתקרב!!!!

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • מיכאל סנהדרין הוא רופא בחסד עליון
  • גליה
  • 05/03/2017 12:30
  • הייתי אצלו מספר פעמים ובכל פעם הוא תיקן לי בעיה שהרפואה הקונבנציונאלית היתה נותנת לי כדורים לכל החיים כפתרון. וכל זאת במפגש בודד! הצטערתי לקרוא שזו התנהגותו לאחרונה. מקווה שיחזור לעצמו.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • מיכאל סנהדרין
  • משה
  • 15/03/2017 11:27
  • לכל אלה שכותבים שמיכאל לא טוב נא היזהרו בלשונכם , מיכאל הוא מטפל מצויין בתחום התמחותו, כשאנחנו מגיעים לאוסטאואפט אנחנו לא בציפייה להגיע לפסיכולוג..... וחבל על הפידבקים הלא טובים שאתם כותבים עליו כי מיכאל הוא מצויין ועוזר להמוני אנשים. ואתכם הסליחה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • טורטיקוליס
  • חן
  • 02/04/2017 07:50
  • דר מיכאל סנהדרין הוא קוסם! אלוף עולם! הוא טיפל לי בשני ילדים עם טורטיקוליס וכמה מוזר שזה נשמע - אחרי טיפול אחד הכל הסתדר! אמנם צריך להתאזר בסבלנות אבל זה עובד!!! הראש מתיישר עם הזמן והילדים מתפתחים כמו שצריך. כן צריך לחזור לביקורת אליו בגיל 10 חודשים בערך ( אני בכל אופן הלכתי לביקורת עם שני הילדים והם עברו טיפול נוסף ואחרון). חייבת לציין שפיזיותרפיה דרך קופת החולים ממש מיותרת ולא עוזרת כלל! תודה רבה לך דר מיכאל סנהדרין, אתה מדהים!

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • פסאודטומר צרברי
  • אמנון
  • 26/03/2017 07:31
  • תשובה לפסאודטומר צרברי
  • ד״ר קליף היינריך
  • 26/03/2017 20:20
  • המצב שהנך מתאר אינו המקרה הקלאסי שמגיע לטיפול אוסטאופתי אך אני מאמין שאוסטאופת טוב בעל הכשרה מקצועית שיודע מה הוא עושה יוכל לעזור לילד. לי יש ניסיון מוצלח במיוחד עם מטופל בוגר שסבל מהידרוצפלוס. בשתי הבעיות יש לחץ תוך גולגולתי אך המקור ללחץ הוא שונה. לאחר טיפול אחד בלבד הצלחתי לעזור לו ולמנוע ניתוח מסובך שהיה אמור לעבור. במידה ואתה בוחר באוסטאופתיה, תדאג לבחור באוסטאופת מקצועי ,בעל ניסיון רב עם מקרים מגוונים ומוצלחים . שיהיה בהצלחה והרבה בריאות.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • סימפיזיוליזיס בהריון
  • מאיה
  • 02/03/2017 09:16
  • תשובה לסימפיזיוליזיס בהריון
  • ד"ר קליף היינריך
  • 03/03/2017 06:15
  • פיציאליס
  • חופית
  • 14/02/2017 10:45
  • תשובה לפיציאליס
  • ד״ר קליף היינריך
  • 22/02/2017 12:37
  • עדי
  • דייטש
  • 12/12/2016 20:12
  • תשובה לעדי
  • ד"ר קליף היינריך
  • 13/12/2016 21:52
  • ממליץ בחום להתרחק משנן שר
  • יואב
  • 21/12/2016 11:34
  • הלכנו לטיפול אצל שנן שר אשר גובה 550 שח על טיפול ראשון עוד לפני שראה את הילד אמר צריך פה סדרה של טיפולים (איך ידע את זה לפני שבדק את הילד) הטיפולים לא עזרו כלל ושנן אמר שאין מה לעשות עברנו למטפל אחר וראינו תוצאות כבר לאחר הטיפול הראשון ממליץ בחום להתרחק משנן שר .

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • אוסטאופט גרוע
  • כינוי
  • 21/12/2016 15:39
  • הייתי אצל שנן כי למד באנגליה והאתר שלו משווק כהלכה. אך, מה שכתוב לא בהכרח מתרחש בטיפול. אבחן וטיפל רק איבר מסוים בגוף שהתלוננתי ולא בדק וטיפל בכל הגוף כמו שאר אוסטאופתים אחרים שהיו פי כמה וכמה יותר טובים ממנו.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • תשובה
  • ד״ר קליף היינריך
  • 21/12/2016 17:57
  • אני מבקש לשים לב ולדייק שדני שר ושנן שר הם לא אותו אדם למרות שהם חולקים את אותו שם משפחה! איני מכיר אף אחד מהם ואיני ערב לעבודתם כך שאיני ממליץ על אף אחד מהם. רק אמרתי לבדוק את דני שר שנמצא באיזור ירושלים

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • עקמת קשה
  • לימור
  • 14/11/2016 14:43
  • שלום ד"ר היינריך, בת 30 עם עקמת גבית 60 מעלות. האם טיפול באוסטאופתיה עשוי להקטין את זוית העקמת? האם יש ניסיון מוצלח בטיפול באוסטאופתיה בנשים במצב דומה? תודה, לימור

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • אמנם לא תמיד ניתן להוריד את זווית העקמת(זה מאוד תלוי בסיבה) אך דרך האוסטאופתינ ישנה אפשרות לשפר רבות את איכות החיים, לדוגמא שיפור הנשימה.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • תשובה לטיפול בעקמת
  • ד"ר קליף היינריך
  • 20/11/2016 09:35
  • מהניסיון שלי ניתן בהחלט להוריד את הזווית של העקמת. יש לי ניסיון גם עם נערה בת 16 שהצלחתי לעזור לה למנוע ניתוח וגם עם אישה בת 65 עם עקמת קשה. מה שצריך לקחת בחשבון שזה דורש השקעה של לא מעט טיפולים והתמדה.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • חיפוש מטפל אוסטאופתי
  • מאיה
  • 19/11/2016 01:07
  • סימפיזיוליזיס
  • שירן
  • 04/11/2016 10:16
  • תשובה לסימפיזיוליזיס
  • ד"ר קליף היינריך
  • 04/11/2016 13:50
  • אוסטאופתיה יכולה לעזור לך באופן משמעותי ומיידי. יש סיכוי מצוין שכבר לאחר טיפול אחד , תרגישי שיפור משמעותי בכאבים , בתנאי שהאוסטאופת מקצועי ומכיר את הטכניקות . יש מספר טכניקות ספיציפיות לטיפול בכאבים מסוג זה שהם בטוחים במהלך הריון ואפקטיביים ביותר. כמו כן, כאשר אישה בהריון מקבלת טיפול אוסטאופתי טוב, זה עוזר גם לתינוק כיוון שעוזר לתנועה הפנימית בגוף(כמו זרימת דם). כך שטיפול אוסטאופתי מומלץ כמעט לכל הנשים בהריון. שיהיה בשעה טובה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • סימפיזיוליזיס
  • שירן
  • 07/11/2016 21:48
  • תשובה לסימפיזיוליזיס
  • ד"ר קליף היינריך
  • 07/11/2016 22:32
  • לא סימפיזיוליזיס
  • שירן
  • 10/11/2016 16:13
  • טוב אז אחרי טיפול ראשון של אסטאופטיה הרופא שלל שזה סימיזיוליזיס וכנראה שהכאבים במפסעה ימין בגלל הרחם שלוחץ על הצד הזה והעלייה הפתאומית המשקל. הוא עשה לי טיפול אחרי הטיפול הרגשתי ברגל קצת יותר טוב. אבל בלילה הכאבים נהיו יותר חזקים. ממש איפה שהוא עשה לי את הטיפול. זה בסדר? זה אמור לעבור לי?

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • אוסטאופט
  • שיר
  • 11/11/2016 15:36
  • אוסטאופט
  • שירן
  • 11/11/2016 15:57
  • תשובה לאוסטאופת
  • ד"ר קליף היינריך
  • 13/11/2016 20:23
  • לפעמים, לאחר טיפול אוסטאופתי עלולה להיות החמרה שאמורה להימשך כמה ימים ולעבור . עצם העובדה שהרגשת קצת יותר טוב אחרי הטיפול זה סימן טוב. בכל אופן אני ממליץ לדבר עם האוסטאופת שטיפל בך. סביר להניח שתצטרכי מספר טיפולים.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • כאבים בברך
  • רפאל
  • 31/07/2016 08:07
  • תשובה לכאבים בברך
  • ד"ר קליף היינריך
  • 09/10/2016 11:47
  • בהחלט כן. הייתי אומר שסיבה מספר אחת שמגיעים אלי אנשים לטיפול היא פריצת דיסק עם כל ההשלכות והכאבים שנובעים מכך. אוסטאופתיה, בדומה לכירופרקטיקה עובדת עם העצמות אבל בנוסף ,עובדת גם עם כל הרקמות מסביב לעצמות מה שעוזר לשיפור להמשך זמן רב יותר. כמו כן האוסאופתיה עבודת עם מערכת העצבים וכך מורידה באופן משמעותי כאבים נוירולוגים שנובעים מהלחץ של הדיסק על מערכת העצבים. הרבה פעמים ניתן לעזור כבר אחרי טיפול אחד בלבד. על פי ניסיוני, אוסטאופתיה היא אחת משיטות הטיפול המוצלחות ביותר בתחום של פריצות דיסק והסיכויים של אוסטאופת טוב שיודע מה הוא עושה לעזור לך הם גדולים מאוד. שיהיה בהצלחה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שינויים ניווניים קשים
  • אור
  • 19/09/2016 18:07
  • שלום אני עם שינויים ניוונים קשים בצוואר ובגב תחתון .בצוואר הצרות תעלה דיסקים בעייתים ומפרקים .יש הפוך לורדוזיס .כאבים חזקים עם הקרנות לידיים ולראש ובין השכמות .האם אוסטאופט יכול לעזור ?

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • תשובה לשינויים נוייוניים קשים
  • ד"ר קליף היינריך
  • 09/10/2016 11:39
  • בהחלט כן. אוסטאופט טוב עובד עם העצמות כמו כירופרקטור , ובנוסף גם עם הרקמות סביב העצמות ועם מערכת העצבים שזה מאוד חשוב למקרה שלך ספיציפית על מנת לעזור עם הכאבים שיש לך לידיים, לראש ובין השכמות. המטרה של טיפול אוסטאופתי היא להוריד מתחים בגוף בכל הרמות - שרירים, עצמות, רצועות וכו'. התוצאה היא שזרימת הדם יותר טובה, התאים בגוף מקבלים חמצן ותזונה יותר טובה ולכן מסוגלים גם להיפטר מרעלנים שנמצאים בתאים באופן יותר אפקטיבי ובסופו של דבר נוצרת בגוף יכולת יותר טובה להחלים ולהבריא.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • ספונדילוליסטזיס והצרות בתעלת השדרה
  • רחל
  • 27/09/2016 21:11
  • האם אוסטיאופתיה יכולה לעזור ולהקל על כאבי הגב וההליכה. בנוסף יש לי חולשה עצבית ברגל שמאל וכאבים נוירופתים בגב כף רגל שמאל. אני שוקלת ללכת לטיפול אוסטיאופת בקופת חולים מכבי

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • תשובה לספונדילולטסטזיס והצרות בתעלת השדרה
  • ד"ר קליף היינריך
  • 09/10/2016 11:15
  • אוסטאופתיה בהחלט יכולה לעזור במצבך. יש לי מספר מטופלים שסובלים מספונדילוליסטזיס עם הצלחה גדולה כשהאחרון שבהם הגיע לפני מספר ימים לאחר שלא ישן טוב במשך שבועיים מהכאבים ברגל. כבר לאחר הטיפול הראשון הוא העיד שיש הקלה ושיפור בכאבים. אוסטאופתיה עובדת עם העצמות, הרקמות ומערכת העצבים ולכן הייתי אומר שהיא אף אידיאלית לכאבים עצביים. שימי לב שטיפול אוסטאופתי בקופות החולים נמשך 20 דקות לעומת טיפול אצל אוסטאופת פרטי שנמשך כשעה כך שקחי בחשבון שדרך קופת החולים תקבלי שליש מבחינת הזמן והתוצאות עלולות להיות בהתאם.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • חיפוש אוסטאופט מצרפת
  • אתי
  • 08/10/2016 12:58
  • בצהרים טובים! מי מכיר אוסטאופט בשם JO COHEN מ"ליון" בצרפת. כיום הוא עבר את גיל ה70 ובטח יצא לפנסיה. לפני 20 שנה נתן טיפול בכדורי הומופאטיה ל 3 ימים לחולה עם מספר פריצות דיסק ואחרי שבוע נעלמו הכאבים כאילו לא היו. בעלי במצב קשה לא יכול לקום מהמיטה . אם מישהו מכיר אותו או את השיטה שלו אשמח לקבל עזרה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • תשובה לחיפוש אוסטאופת מצרפת
  • ד"ר קליף היינריך
  • 09/10/2016 11:05
  • איני מכיר את האוסטאופת הנ"ל. על פי מה שאת מתארת הוא הומאופת ולא אוסטאופת אלא אם כן הוא משלב בין שתי השיטות. אוסטאופתיה היא שיטת טיפול פיזי ולא ע"י טיפות. בכל מקרה על סמך ניסיון שלי של 25 שנה אני מאמין שאני יכול לעזור לבעלך. הגיעו אלי אנשים שהיו במצבים קשים שבקושי יכלו לזוז ולעיתים אף הייתי צריך אני לטפל בהם בביתם כיוון שלא יכלו לעמוד והצלחתי להעמיד את כולם על הרגליים. נשמח אם תתקשרי וננסה לעזור לך. אשתי בעצמה עושה הומאופתיה וראיתי כי ניתן לשלב בין שתי השיטות בהצלחה מרובה. החלמה מהירה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • היפוך עובר
  • אוסי
  • 05/09/2016 23:23
  • היי, הריון שני, שבוע 36.6 החמוד שלי במנח עכוז, לפני שאני מגיעה להיפוך בבית חולים אשמח לקבל המלצות על טיפול חלופי יש לי כמה ימים בודדים לנסות את מזלי.... תודה :)

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • תשובה להיפוך עובר
  • ד"ר קליף היינריך
  • 06/09/2016 10:32
  • שלום אוסי לאוסטאופתיה בהחלט יש מה להציע לך. יש לי ניסיון במצבים אלה ויש לי מעל ל 80% הצלחה. מה שחשוב להבין זה שאני לא עושה היפוך אלא מטפל באישה כמו כל מטופל אחר. אני עובר על כל הגוף ומשחרר את האיזורים התפוסים. מניסיוני ראיתי שכאשר הגוף יותר רפוי ומשוחרר, יש לעובר יותר מקום ואפשרות להתהפך בעצמו. לרוב יש צורך בטיפול אחד ובד"כ העובר מתהפך כמה שעות עד כמה ימים אחרי הטיפול. היופי בטיפול אוסטאופתי הוא שרוב הנשים, בנוסף להיפוך גם הרגישו יותר קלילות לאחר הטיפול. אשמח לעמוד לרשותך, במידה ותחליטי לנסות את האוסטאופתיה. ובכל מקרה שיהיה המון מזל טוב

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • חוליית האטלס
  • אבישי
  • 11/04/2016 21:01
  • שלום נתקלתי לאחרונה באתר http://www.atlasprofilax.co.il/ הבנתי מהם, שגם כירופרקט יכול להזיז את האטלס אבל זה ממש לא מומלץ לעשות אצלו כי זה כל הזמן חוזר בגלל, שהגוף מתנגד ואצלם, זו עבודה יותר על השרירים שמחזיקים את האטלס ולכן זה מחזיק לתמיד (כמובן,כל עוד אין תאונה) רציתי לדעת, אם גם אוסטאופת מטפל בזה ואם כן,האם כמו כירופרקט שזה יכול לחזור כל פעם, או כמו בשיטה שלהם תודה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • תשובה לחוליית האטלס
  • ד"ר קליף היינריך
  • 14/04/2016 07:48
  • שלום אבישי התיאוריה שתיקון חולית האטלס הוא התיקון החשוב ביותר בגוף הוא מחשבה טובה. בעיקר בגלל שהאטלס (החוליה הראשונה בחוליות הצוואר) נמצאת בקשר ישיר עם עצמות הגולגולת. אבל קח בחשבון שכל שאר החוליות,השרירים, רצועות והרקמות הרכות גם ממלאים תפקיד חשוב בתמיכה של עצמות הגולגולת. אין שאלה שלתיקון החוליה הראשונה יש יתרונות ברורים אבל ישנם עוד שרירים ורקמות שמחוברים לראש. כמו כן, יש עוד שרירים ורקמות שמחוברים לשאר האיברים בגוף. הגוף שלנו הוא כמו סדין על מיטה. כאשר אנו מושכים צד אחד, הצד השני גם מושפע. בתשובה לשאלתך, אני מסכים שתיקון האטלס הוא בעל חשיבות אבל מניסיון של 25 שנה ואלפי טיפולים יש עוד הרבה גורמים משפיעים שעוזרים להביא איזון למערכת. אני גם מאמין שכאשר מתקנים את מיקום האטלס, התיקון יכול להשמר לתקופה ארוכה אבל בד"כ יש עוד הרבה כוחות שפועלים על מנת להוציא אותו שוב מאיזון. אוסטאופתיה אכן מתייחסת לאטלס ולשאר הרקמות בכל הגוף .לא רק לעצמות ומפרקים של הגוף אבל גם לשאר הרקמות, איברים פנימיים, רצועות ושרירים. כאוסאטאופת אני מעוניין לתת לגוף לנוע בצורה טבעית ע"י תיקון המגבלות והחסמים שמתפתחים לאורך השנים. מטרתי היא לעשות עבודה יותר מעמיקה ורחבה ע"י שיפור זרימה של דם, נוזל לימפתי ונוזלי עמוד השדרה. בעיקרון אני מענויין בתונעה בריאה בתוך הגוף כך שהפציינט יכול לזוז ולנוע בעולם בצורה חופשית.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • לא הבנתי כלום מתשובתך.
  • אחת
  • 13/07/2016 19:39
  • תשובה
  • ד"ר קליף היינריך
  • 17/07/2016 19:36
  • אני לא יכול להגיד חד משמעית כן או לא. הטיפול יכול להזיק או להועיל, תלוי מי מטפל, איזו מיומנות יש לו ובמצב איתו הגיע המטופל. כדאי לברר המלצות של אנשים שכבר עברו את הטיפול. בכל מקרה טיפול אוסטאופתי הוא טיפול שהוא יותר שלם .

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • טורטיקוליס אצל תינוק
  • רעות
  • 06/07/2016 14:14
  • שלום רב, לבני בן החודשיים יש טורטיקוליס. צד ימין שלו מקוצר והראש מאוד נוטה ימינה, הוא נולד עם זה. כמו כן, בעקבות העדפתו לצד מסויים יש לו גם אי-סימטריה בגולגולת. בעזרת תרגילים אנחנו מנסים כל הזמן לגרום לו למתוח את הצד המקוצר. אך מאוד קשה להתמיד לאורך בכך מכיוון שזה גורם לו לאי נוחות ולכן לא רואים שיפור עדיין.. בנוסף לפעמים לא נינוח בזמן יניקה ויש לי תחושה שזה קשור גם (וגם למערכת העיכול כמובן..). אשמח לדעת מכם, האם טיפול אוסטאופתי יכול לעזור לו? ואיך אפשר לבחור מטפל מתאים? אנחנו גרים בצפון וההמלצות למטפלים שקיבלתי נמצאים במרכז. האם תוכלו לייעץ גם בזה? המון תודה רעות

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • תשובה לטורטיקוליס אצל תינוק
  • ד"ר קליף היינריך
  • 06/07/2016 15:50
  • אוסטאופתיה יכולה לעזור לתינוקך באופן משמעותי במספר אופנים: להאריך את הצד המקוצר של הצוואר, ביניקה ומצב רוח כללי של התינוק. טיפול אוסטאופתי טוב יאריך את שרירי הצוואר המקוצר בצורה טבעית ע"י עבודה על הנוירונים שמזינים את השריר של הצוואר ושגורמים לו להתכווץ. . מספר טיפולים בודדים של אוסטאופתיה בהחלט יעזרו גם לטורטיקלוס וגם לאי סמטריה בגולגולת. כמו כן, את צודקת באבחנה שיש קשר ליניקה וגם בתחום זה אוסטאופתיה יכולה לעזור באופן משמעותי. יש לי 25 שנות ניסיון באוסטאופתיה ועם אחוזי הצלחה גבוהים במיוחד בתחום ,כך שאשמח לעזור לך. אני יושב בתל מונד כך שאני מקווה שזה מספיק קרוב עבורך. כמו כן , מניסיוני עם תינוקות , יש צורך במספר טיפולים בודדים בלבד. לפעמים אף טיפול אחד מספיק. במידה ויש לך עוד שאלות אשמח לענות.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • מיגרנה קשה אחרי טיפול
  • מיכל
  • 05/07/2016 20:36
  • שלום רב, לבני בן ה21 יש כאביי צוואר כשנה. ניסה כירופרקט ולא עזר. עבר לטיפול הוסתאופתי. לאחר טיפול אחד, באמצע הלילה של אותו טיפול, הבן שלי חווה מיגרנה קשה מאוד. הוא סובל ממיגרנות מידי פעם, אולם כזו לא היתה לו. הוא הקיא ואף רעד בכל גופו. לקח המון זמן עד שחש הקלה. כבר חשבנו לפנות למיון. האם זה קשור לטיפול? ואם כן, האם זה בסדר שזה קורה? תודה, מיכל

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • תשובה למיגרנה קשה אחרי טיפול
  • ד"ר קליף היינריך
  • 06/07/2016 11:11
  • לפעמים לאחר טיפול , יש החמרה של סימפטומים שהיו לאדם לפני שיכולה להמשיך מספר ימים עד שבוע. יכול להיות שמה שקרה לבנך הוא החמרה שלאחר טיפול אך קשה לדעת בוודאות כיוון שאינני יודע כיצד הוא טופל.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • אוסטאופטיה בפיריון
  • צ.ג.
  • 13/06/2016 23:36
  • תשובה לאוסטאופתיה בפיריון
  • ד"ר קליף היינריך
  • 21/06/2016 10:48
  • פריון היא בעיה שיכולה לנבוע מכמה גורמים ולכן קשה לענות בצורה מדויקת. באופן מעשי , אין לי מטופלים שמגיעים עם בעיה של פריון ולכן איני יכול להגיד בצורה חד משמעית כן אבל כיוון שאוסטאופתיה מגבירה זרימה של נוזלים ויטליים בגוף(כמו דם או נוזלי לימפה) ומחזקת את התנועתיות של הנשימה (מה שגורם לתאים לקבל יותר חמצן וחומרי תזונה) , הייתי אומר שהאוסטאופתיה יכולה לעזור כטיפול תומך.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • פגיעה עצבית
  • משה
  • 15/06/2016 23:46
  • בן 30 לפני שנה וחצי עברתי ניתוח פריצת דיסק ב L4 L5 הניתוח נכשל וגרם לי לפגיעה עצבית,נכון להיום סובל מכאבי גב עזים עם הקרנה לרגל שמאל במיוחד בכף הרגל שאלתי היא האם לאוסטופתיה יש אפשרות לעזור במצב זה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • ברור שהיה עדיף אם היית בא לפני הניתוח, יש מחקרים שמראים תוצאות מצוינות ואף טובות יותר מאשר מניתוח באוסטאופתיה. איזה ניתוח עברת בדיוק? הבעיה בניתוחים לפריצה, חוץ מהעובדה שהם לרוב מטפלים בדרך כלל בממצא בלבד, היא שיכול להיווצר מצב של דימום פנימי שלבסוף יוצר פיברוזיס (צלקת) שהרבה פעמים לוחצת על העצב בדיוק כמו הפריצה ואף יותר. האוסטאופתיה יכולה לעזור, אך צריך אבחון ספציפי ומדויק. טכניקות כ flexion-distraction לדוגמא אולי יעזרו. אך כתשובה כללית לכל המקרים שעולים כאן בפורום אני חייב לציין שללא בדיקה יסודית ואבחון שמתחיל מתשאול על ההיסטוריה הקלינית ושממשיך בבדיקה יסודית, קשה לנבא הצלחת הטיפול או לא. לכן אמליץ לך ללכת ולדבר עם אוסטאופת אישית. *מהניסיון שלי יש הצלחה במקרים דומים לטיפול האוסטאופתי. המשך שבוע נפלא

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • אוטופיק דרמטיטיס קשה לילדה בת 4
  • קרן
  • 18/05/2016 20:35
  • שלום, ביתי בת 4 אובחנה עם אוטופיק דרמטיטיס. פצעים אדומים ומגרדים בכל הגוף, בעיקר בידיים וברגליים. 3 חודשים מטופלת עם משחות ודבר לא עוזר. האם אוסטואופטיה יכולה לסייע וכיצד? תודה מראש.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • תשובה לדרמטיטיס
  • ד"ר קליף היינריך
  • 22/05/2016 17:49
  • למרות שקיבלתי דיווחים מפציינטים שלאחר טיפול אוסטאופתי הם חוו הקלה בסימפטומים של אקנה ובעיות עור, לא הייתי אומר שאוסטאופתיה היא הטיפול הקלאסי למצב של אטופיק דרמטיטיס. יכול להיות שכטיפול תומך אוסטאופתיה יכולה לעזור אבל לא כטיפול ראשוני. הייתי ממליץ במצב הזה יותר על הומאופת טוב ומקצועי.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • לקרן - מניסיון אישי
  • ג.ע
  • 31/05/2016 02:04
  • קרן שלום רב, קראתי את שאלתך. אני כמובן אדם מבוגר אך בעלת אטופיק דרמטיטיס. סבלתי שנים מהמון בעיות עור, אקזמות קשות במיוחד בידיים וגירויים במקומות שונים בגוף. אחרי אין ספור משחות שניסיתי שלא עזרו, עברתי טיפולים בהקרנות, משני סוגים: סוג 1) קרני רנטגן, סוג 2) קרני UV (כמו קרני שמש) (אני עשיתי בעיקר לידיים ולרגליים). מדובר בהשריית האיבר באיזשהו חומר למשך כ-20 דקות ואחר כך ישיבה עם הידיים על מכשיר שיש בתוכו מנורות פלורסנטיות שמכוונים את הקרינה לפי החוזק שהרופא קובע. לי זה עזר. אמנם לא מיידית, אבל קצת לאחר הטיפול התחלתי להרגיש את השינוי. כך ששווה לך להתעניין בכך, למרות שלילדה בת 4 אולי יהיה קצת קשה לשבת כ-20 דקות עם החומר. אבל... הדבר החשוב ביותר שרציתי להגיד לך הוא שעל פי הניסיון שלי המשחות המקובלות גרמו לי תמיד רק להחמרה, ולכן חשוב ביותר למצוא קרמים (קרם ידיים, קרם גוף וכו') שהילדה לא תסבול מהם, ולהיצמד אליהם. רצוי להשתמש בקרמים היפואלרגניים, ללא אלכוהול וללא בושם! ולנסות לזנוח את כל המשחות שלדברייך לא ממש עוזרות לבת שלך. תתפלאי, אבל בטסטים שעשיתי בזמנו הכנסתי גם את ה-יו-לקטין של ד"ר פישר, שאני מנחשת שאת מכירה, ולאחר תקופה ארוכה שהשתמשתי בו, הסתבר שאני אלרגית אליו... לכן לא פלא שהמשכתי להתגרד ללא הרף. בנוסף, חשוב שתעשי לילדה שלך טסטים לאלרגיות, וייתכן למשל שהיא אלרגית למתכות. אני נמצאתי אלרגית לכמה דברים וביניהם למתכות שונות, וקראתי שאלרגיה למתכות נמצאת בעיקר אצל אנשים הסובלים מאטופיק דרמטיטיס! את יכולה גם לשים לב אם מגע עם מתכות עושה לה איזושהי תגובה עורית (למשל ניטים במכנסיים, אבזמים של חגורות, של סנדלים וכו'). אם כן, היא כנראה אלכגית למתכות. זהו. אלו העצות שאני יכולה לתת לך, ומקווה שבתך תסבול כמה שפחחות מהמחלה הנוראית הזאת.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
לרופאים בתחום אוסטאופתיה

יש לך שאלה?

בריאות זה אינפומד – אתר רפואה המקיף בישראל
infomed.co.il (הדפסה)