רופאים בתחום
ד"ר דורון תודר ד"ר דורון תודר
טיפול בהפרעות בטכנולוגיית נוירופידבק קרא עוד
בדיקות קשורות

פורום פסיכיאטריה

דר' יהודית רונת

דר' יהודית רונת
ד"ר יהודית רונת פסיכיאטרית ופסיכותרפיסטית עם נסיון רב. ד"ר יהודית רונת עוד...

  • הודעה
  • מחבר
  • תאריך / שעה
מנסיבות אישיות יחולו עיכובים במענה לשאלות בפורום, עמכם/ן הסליחה
  • חזרה לאותה תרופה (דחוף!!)
  • אבי
  • 02/12/2017 22:59
  • שלום, בדיעבד אני יודע שהתרופה ציפרלקס עזרה לי מאוד במינון של 20 מ"ג. לפני 3 שבועות הפסקתי לגמרי את התרופה, לאחר ירידה בהדרגה. בשבוע האחרון אני חש כי התסמינים שהיו לפני תחילת טיפול הציפרלקס חוזרים, לאט לאט המחשבות הטורדניות והדחפים חוזרים לי, דפיקות לב מהירות, לחץ ופחד שעוטפים אותי, אני לא מצליח להתרכז, קשה לי לשבת באותו מקום לזמן ממושך, אני מרגיש כאילו אני יושב על גחלים. החרדה בעקבות המחשבות והדחפים חוזרים לי, וכל זה גורם לי לירידה בתיפקוד, החוסר חשק חוזר אלי לאט לאט, וכדו'... ביום רביעי האחרון חזרתי לקחת 10 מ"ג ציפרלקס (לאחר 3 שבועות שלא לקחתי), השאלה שלי היא האם התרופה תחזור להשפיע עלי כמו לפני כן, וזאת כמובן במידה שאני אחזור למינון 20 מ"ג שעזר לי? בנוסף, 3 שבועות זה מספיק זמן כדי שהתרופה תתרגל לגוף ותפסיק להשפיע? האמת שאני ממש לחוץ מהמצב, כי אני מתדרדר לאט לאט וזה יכול להביא אותי לאישפוז.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום לך
  • שלום לך
  • 02/12/2017 23:02
  • כנראה שלא כדאי לך להפסיק
  • הפרשן
  • 05/12/2017 21:40
  • תפסיק לבלבל את המוח
  • מספיק
  • 09/12/2017 22:28
  • והנה עוד דוגמית להתחזות של הפרשן
  • מי מעז בכלל לייעץ כאלה דברים?
  • 15/12/2017 21:22
  • כנראה שלא כדאי לך להפסיק הפרשן05/12/17 21:40 שלום, לפי התיאור שלך כדאי לחזור לתרופה. ההפסקה קצרה מאוד ולדעתי ההשפעה של התרופה לא תיפגע כל עוד תחזור למינון הקודם שעזר לך.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • אתה אובססיבי ומקובע
  • הפרשן
  • 15/12/2017 21:27
  • בירור שילוב טיפול
  • איילה
  • 11/12/2017 23:22
  • אחי מאושפז לסירוגין קרוב ל 9 חודשים. התקבל לבי"ח עם מינון לפונקס 450 מ"ג וקלונקס 1.5 מ"ג הוסיפו לו אטומין שכרגע עומד על מינון 120 מ"ג בחודשיים האחרונים מקבל טיפול e.c.t שנעשה פעמיים בשבוע לפני חודש הוחלט להוריד את ה e.c.t לפעם בשבוע ובמקביל הוחלט להוריד את מינון הלפונקס ל 300 מ"ג ומינון האטומין נשאר 100 מ"ג וקלונקס 1.5 מ"ג יש לציין שאחי מתלונן על ריור יתר עלה במשקל מאז שהחל לקחת את האטומין ועדיין קיימים מחשבות על פגיעה באדם קרוב שאלותי: האם שילוב הטיפול שציינתי נחשב כמקובל? האם הורדת 150 מ"ג לפונקס במהלך חודש וחצי אכן מקובלת? נאמר לנו שהורידו את הלפונקס תרופה שהיה איתה שנים עקב ההשמנה למרות שגם אטומין גורם להשמנה? האם שילוב של לפונקס תרופה אטופית יחד עם אטומין תרופה טיפית ו e.c.t+קלונקס אין בה איזושהי התנגשות?

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום איילה
  • זה אינו פורום מקצועי
  • 13/12/2017 13:38
  • לאובססיבי שמפנה שואלים לפורומים אחרים
  • הפרשן
  • 15/12/2017 14:30
  • בירור שילוב טיפול
  • ד"ר יהודית רונת
  • 14/12/2017 18:45
  • לאיילה שלום, אחיך סובל ממחלה קשה, מהבחינה שהמחלה איננה מגיבה לתרופות המקובלות. עד כמה שידוע לי, הצירוף של לפונקס, ,Clozapine ואטומין, Etumine, אינו מקובל. הורדת מינון הלפונקס בקצב הזה מקובלת, אבל לא הבנתי את הסיבה להורדת המינון. אין אינטראקציה בין תרופתית בין לפונקס ואטומין. עבור חולים הסובלים מסכיזופרניה שלא הגיבו לתרופות בלבד, יש חולים שמגיבים לצירוף תרופות ו-ECT. אבל לרוב, נאלצים להמשיך לתת ECT יחד עם התרופות למנוע הישנות הסימפטומים. אני מאחלת לו פריצת דרך להחלמה. ד"ר רונת

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • לפרשן
  • אפרופו אובססיות
  • 15/12/2017 17:05
  • לאובססיבי המקובע
  • הפרשן
  • 15/12/2017 17:20
  • פרשן פרשן שעל הקיר
  • מי הכי משובש בעיר?
  • 15/12/2017 21:15
  • כולם פה יודעים שהתחזת לרופא ונתת עיצות ומינונים לאנשים.מקווה שעכשיו שיש פה רופאה אמיתית ,תפסיק לבלבל את המוח ותפנה לעיסוק אחר שלא מצריך התחזות כדי להרגיש מישהו או משהו.תתבייש לך על התנהגותך חסרת האחריות והמצפון ר כי אתה נפגע דכאון.אף אחד פה לא רוצה לשמוע עצות רק כי יש לך קילומטרז' בבריאות הנפש.אז תפנים ותמשיך ללגום תרופות עד שזה יחלוף.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • רק כדי להזכיר לך
  • תשובה שנתת פה....זאת התחזות ברורה
  • 15/12/2017 21:19
  • כנראה שלא כדאי לך להפסיק הפרשן05/12/17 21:40 שלום, לפי התיאור שלך כדאי לחזור לתרופה. ההפסקה קצרה מאוד ולדעתי ההשפעה של התרופה לא תיפגע כל עוד תחזור למינון הקודם שעזר לך.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שאלה
  • מירה
  • 14/12/2017 19:22
  • אושפזתי במחלקת עיניים לצורך ניתוח קטרקט. אני מטופלת בבריאות הנפש מגיל 22.מדוע נזקקתי לאשפוז יומיים לצורך הניתוח, האם בדקו אותי נפשית, אבחנו אותי? נוטלת תרופות 1.25 מרוניל.2.5 רספרדל ו0.5 קלונקס בת 55.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • מדוע לא עונים?
  • מירה
  • 15/12/2017 12:40
  • זמן אישפוז לניתוח קטרקט
  • ד"ר יהודית רונת
  • 15/12/2017 14:09
  • שלום מירה, אינני יודעת בוודאות מדוע אושפזת יומיים. מה הנוהל לאנשים בריאים בני 55 העוברים ניתוח קטרקט? הרבה אנשים מופתעים שנוהל אורך אשפוז תלוי במספר גורמים, כגון גיל, השפעת תרופות שמקבלים על הניתוח, על ההרדמה על התרופות שנותנים תוך כדי ואחרי הניתוח, וכו'. עדיף זהירות ע"י צוות בית החולים מאשר חאפ לאפ. אני מקווה שאת מרוצה מתוצאות הניתוח. ד"ר יהודית רונת

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • תודה ד"ר רונת
  • מירה
  • 15/12/2017 14:47
  • תודה
  • ד"ר יהודית רונת
  • 15/12/2017 19:08
  • לוסטרל וקלקסן בהריון
  • מור
  • 14/12/2017 20:15
  • שלום . בהריון שבוע 30 התחלתי לנטול לוסטרל 50 לפני יומיים . התופעות לוואי לא קלות בקושי נסבלות . בנוסף אני נוטלת זריקות קלקסן 40 מג . האם זה אפשרי לנטול את שתי התרופות במקביל ?

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • לוסטרל וקלקסן בהריון
  • ד"ר יהודית רונת
  • 14/12/2017 21:20
  • למור שלום, אין אינטראקציות בין תרופתיות בין קלקסן, Enoxaparin sodium, לבין לוסטרל, Sertraline. אבל את חייבת לידע את צוות המיילד שאת נוטלת לוסטרל כי התינוק יסבל מגמילה מלוסרטל, והם חייבים לדעת כדי לטפל בגמילה. בריאות לך ולתינוק. ד"ר רונת

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • רזין וויאפקס
  • חיה
  • 14/12/2017 17:21
  • רזין וויאפקס
  • ד"ר יהודית רונת
  • 14/12/2017 18:01
  • שלום חיה, מסוכן ליטול רזין, Phentermine, אחד האמפטמינים, יחד עם ויאפקס, , גם קרוי אפקסור, תרופה אנטי-דיכאונית Venlafaxine.הצירוף יכול לגרום לעצבנות, מחשבות רצות, כאבי בטן, עיניים יבשות, דפיקות לב, רעד וחוסר מנוחה. לא מצאתי את האינטראקציות הבין תרופתיות של מודאל, sulpiride. אבל יש מספיק סיבות להימנע, אם אפשר, מתרופה זו.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • מינון לocd
  • רותם
  • 03/11/2015 02:43
  • האם מינון של סרנדה 125 מילגרם ופרפאן 8 מילגרם נחשב מינון נמוך?2.האם נותנים אנטי פסיכוטי במינון נמוך רק לocd קשה?3.קראתי שבמשך הזמן אפשר להפחית את התרופות למה הפסיכאטרים לא ממליצים על זה ומאירים תמיד על המינון הראשוני?

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • נמוך
  • אני
  • 04/11/2015 09:26
  • פרפאנן לא תרופה לאוסידי אלא להרגעה אוסידי צריך מינון גבוה יותר של 200 מג אם זה אוסידי חמור יכול להיות שמעבר לפבוקסיל או פרוזק יעזור יותר

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • 8 מיליגרם פרפנאן זה יותר מדי
  • מישו
  • 05/11/2015 00:11
  • 8 מיליגרם לא נמוך
  • אני
  • 11/11/2015 08:48
  • פרפנאן
  • אנונימי
  • 05/11/2015 01:20
  • בזמנו קיבלתי פרפנאן 4 מ"ג להרגעה. התרופה משמשת במינון נמוך לאנשים עם חרדה רבה. היא עזרה לי, קצת הכהתה לי את החושים, אבל סה"כ סבבה, עשתה את העבודה.. ההשפעה המרגיעה של פרפנאן היא מיידית, לעומת ההשפעה של הסרנדה. יכול להיות שכשיגיע זמנה של הסרנדה להשפיע, יורידו לך את הפרפנאן הזמן שלוקח לסרנדה להשפיע באופן מרבי - 8 שבועות בהצלחה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • צודק
  • מישו
  • 05/11/2015 07:56
  • גם סרנדה הוא כדור מרגיע לא חושב שצריך לקחת פרפנאן בנוסף לסרנדה שזה דבר מיותר לחלוטין הייתי ממליץ מעבר לציפרלקס. בתוספת פרפנאן 4 מ"ג

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • תשובה
  • ד"ר קרני רובין
  • 08/11/2015 22:42
  • לרותם שלום, תשובתו של אני נכונה. כשאת מדברת על מינון גבוה או נמוך של תרופה חשובה גם האבחנה. כאשר מדובר בOCD, נדרש המינון הגבוה ביותר של הSSRI. פרפנאן איננה תרופה לOCD, כמינון הרגעתי 8 מ"ג זה מינון מכובד. בדרך כלל הנטייה לפחות שלי להעלות את המינון של התרופה למקסימום, במיוחד בOCD ואחרי התייצבות במשך כשנה לנסות להוריד מעט את המינון. לעומת זאת בדיכאון, ההמלצה היא להישאר על המינון שהוציא את המטופל מהדיכאון. בברכה, דר' קרני רובין

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום ד'ר
  • אני1
  • 13/12/2017 18:05
  • פרפנאן גם עוזר לדיכאון? או שבגלל המחשבות שווא נוצר הדיכאון ואז יש מצב שהפרםנאן יעזור גם לדיכאון?והאם פרפנאן יכול ללכת עם ציפרלקס נגד דיכאון

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • מינון
  • מת לחיות 3
  • 11/11/2015 08:54
  • מת לחיות 3 אולי גם יש 2 מג'..2 מג' זה פחות
  • מת לחיות 3
  • 11/11/2015 11:02
  • אוי סליחה זו רותי רשמה לך מת לחיות.. לא
  • רותי
  • 11/11/2015 11:03
  • חבל על המאמץ
  • כתוב בפורום מקצועי
  • 14/12/2017 03:36
  • בת 25 נוטלת תרופת סיפרלקס
  • לוברבום גולדה פריידא
  • 08/12/2017 10:24
  • שלום
  • הפרשן
  • 08/12/2017 15:07
  • לגבי הפסקת התרופה: כל מקרה לגופו. לעיתים מפסיקים 6 חודשים לאחר הטבה מלאה, לעיתים מספר שנים ולעיתים לכל החיים. ההפסקה תמיד נעשית בהדרגה ובקצב איטי לפי הוראות הרופא. חשוב שתתני לרופאים לקבל את ההחלטה עבורך, החלטה עצמאית על הפסקה מוקדמת עלולה לגרום לחזרת הסימפטומים מהם סבלת.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • לפרשן
  • לפרשן שלום
  • 09/12/2017 22:24
  • האם תוכל להתנדף באלגנטיות מהאתר.אתה מעורר זעם וכעס בלא מעט אנשים פה.וזו באמת בקשה קטנה.אתה הרי לא מציל פה אף אחד ואין לך תפקיד משמעותי בפורום.בבקשה תלך

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • מסכים עם כל מילה
  • סיגננת את זה יפה
  • 13/12/2017 22:29
  • הפרעת חרדה מוכללת
  • אסף
  • 12/12/2017 15:00
  • ד”ר שלום רב אני בן 37 סובל מזה כשנה, מהפרעת חרדה . עקב כך אנני ישן שינה איכותית וטובה ומתחושת אי שקט במשך היום הרופא המליץ על כדור בשם מודאל שאלתי אלייך , עד כמה כגור זה אפקטיבי עבור הפרעת חרדה , וקשיי הרדמות? בנוסף כרגע בזמן התקף חזק אני נוטל אסיוול 5 מ״ג האם זה נחשב למינון גבוה בהשוואה לקלונקס 0.5? אודה לתגובתך

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום לך
  • שלום לך
  • 13/12/2017 13:35
  • שלום, רגע לפני שיענה לך פה"הפרשן"(מתחזה לענייני כלום ושום דבר) אמליץ לך לפנות לפורום מקצועי.לא תקבל פה מענה מאיש מקצוע..כי אין פה מנהל פורום שכזה.בהצלחה ובריאות שלמה.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • טיפולה הכושל והמזלזל של דר' לימור כהן
  • אורה לוי
  • 11/12/2017 12:09
  • הדר הנ"ל גובה ממטופלים סכום של 900 ש"ח לפגישה של חצי שעה שבה היא מבטיחה לקיים שיחת טלפון יום יומית עם המטופל. ולמעשה מרגע שהמטופל עוזב את המרפאה הדר' המכובדת לא עונה לטלפונים. וכשהיא מועילה טובה לענות אז יש לה שתי תשובות: 1. אני כרגע בטיפול אני אחזור אליך ומעולם לא חוזרת. 2. למה את מתקשרת כל כך הרבה? לידיעתך דר לימור היא מתקשרת הרבה כי את לא עונה, אם היית עונה היא היתה מסתפקת בפעם אחת בלבד. האם זה הטיפול באנשים שנמצאים במצב ריגשי קשה? בעיני זו לא רפואה זה מסחרה!!! מטיפולה ה"מסור" של דר' לימור מצבה הנפשי הדרדר והיא כרגע מאושפזת. ומדר' לימור לא שמענו כלום.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • דרושות נשים למחקר בנושא פחד מלידה (איכילוב)
  • אולגה ליטבק-לזר
  • 09/12/2017 18:25
  • נשים יקרות, למחקר רפואי הנערך במרפאה לבריאות הנפש של האשה בביה"ח איכילוב דרושות מתנדבות הרות הלוקות בפחד מלידה. המחקר בודק את יעילותה של התערבות פסיכולוגית קצרה בשיטה קוגנטיבית התנהגותית על הפחתת החרדה מלידה וחווית הלידה. המחקר כולל שתי פגישות טיפול ומעקב עד 6 שבועות לאחר הלידה. אוכלוסיית המחקר: נשים הרות בשבוע 32+0 עד שבוע 37+0, הלוקות בפחד מלידה. המעוניינים/ות להשתתף מתבקשים/ות לפנות בטלפון: 03-6973685 או במייל: olga.a.lazar@gmail.com

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • לכול מבקרי האתר
  • לכול מבקרי האתר
  • 08/12/2017 18:47
  • במקום לרדת על הפרשן אנא הימנעו מלהתייחס לתגובותיו.האיש חולה ברמה שהוא מתחזה ל..."פרשן"..ותשובותיו חסרות ביסוס וידע מקצועי.האיש מסכן שדורש תשומת לב ובדרך גם מזיק לאחרים.היזהרו מהאיש.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • ויאפקס xr
  • ליאור
  • 08/12/2017 09:09
  • הפסיכיאטר רשם לי ויפאקס Xr 75 האם המינון הזה נורמלי ומספיק בשביל לטפל בדיכאון? האם יש השפעות לטווח הארוך ותופעות הגמילה כה נוראיות? לוקחת כבר 3 ימים ואני לא מצליחה לישון, כואב לי הראש, בחילה ופה יבש - הכל יעבור? תוך כמה זמן? האם התרופה עוזרת גם ם להפרעות קשב? היא גרמה לי להרגיש ממוקדת.. זה סתם תופעת לוואי ראשונית או שזה באמת עוזר? האם התרופה עוזרת להפרעות אכילה כפייתית? תודה רבה רבה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום ליאור
  • הפרשן
  • 08/12/2017 15:01
  • בתור אחד שמשתמש בתרופה, מינון של 75 מ"ג הנו מינון התחלתי. מינון המטרה הנו 225 עד 300 מ"ג, אולם יש לעלות במינון בהדרגה, בדרך כלל בקפיצות של 75 מ"ג מידי שבוע-שבועיים, לכן התחילו אתך ב75 מג. תופעות הלוואי חולפות עם הזמן ועם העלייה במינונים. התרופה נחשבת ליעילה מאוד בהקלה על הסימפטומים של מחלת הדיכאון, כולל הפרעת ריכוז ואכילה כפייתית , ככל שהן נובעות מהמחלה הדיכאונית. התרופה בטוחה בשימוש לטווח ארוך. מוקדם לדבר על גמילה, כל דבר בעתו. אם תרשמי את שם התרופה באפשרות החיפוש, למעלה משמאל, תמצאי התייחסויות רבות של הרופאה למינונים של התרופה, תופעות לוואי ועוד.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • ויאפקס xr
  • ליאור
  • 08/12/2017 09:10
  • הפסיכיאטר רשם לי ויפאקס Xr 75 האם המינון הזה נורמלי ומספיק בשביל לטפל בדיכאון? האם יש השפעות לטווח הארוך ותופעות הגמילה כה נוראיות? לוקחת כבר 3 ימים ואני לא מצליחה לישון, כואב לי הראש, בחילה ופה יבש - הכל יעבור? תוך כמה זמן? האם התרופה עוזרת גם ם להפרעות קשב? היא גרמה לי להרגיש ממוקדת.. זה סתם תופעת לוואי ראשונית או שזה באמת עוזר? האם התרופה עוזרת להפרעות אכילה כפייתית? תודה רבה רבה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • חרדות
  • יעלי
  • 05/11/2017 13:25
  • האם ניתן ליטול טיפול יומי קבוע למיגור חרדות? הן ממש משתקות אותי בקושי יוצאת מהבית וגם בבית זה קורה. אלפרליד שנוטלת 0.5 מסייע ועדיין נלחמת, בעיקר בחוץ.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • אין כאן מענה מקצועי
  • רוז
  • 05/11/2017 15:19
  • ליעלי שלום
  • הפרשן
  • 05/11/2017 20:42
  • אלפרליד / אלפרוקס / קסנגיס (תלוי בחברת התרופות) זו תרופה מצוינת נגד חרדה אולם היא מטפלת בסימפטום בלבד ובנוסף לכך יש תופעה של התרגלות הגוף והפסקת ההשפעה לאחר נטילה ממושכת . מומלץ מאוד לגשת לרופא פסיכיאטר כדי לאבחן את הסיבה לחרדה ולקבל טיפול שמטפל בסיבה, טיפול שורשי (להבדיל מטיפול סימפטומטי, האלפרליד). למשל, אחת הסיבות לחרדה הנה מחלה דיכאונית. טיפול בנוגדי דיכאון מחסל את החרדה ואז ניתן להפסיק את האלפרליד.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • לפרשן
  • לפרשן
  • 28/11/2017 20:29
  • זנקס הוא סם, לא "תרופה מצוינת נגד חרדה". הבורות והתמימות של הישראלים בנוגע לסמים מרקיעות שחקים. בכל מקום אחר בעולם מבינים טוב מאוד מה זה זנקס. לא לאכול את השקרים של הפסיכיאטרים בכפית.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • בכל מקום בעולם ? איפה בדיוק?
  • הפרשן
  • 28/11/2017 21:35
  • בינתיים אתה זה שמפטפט פה, זבל
  • לפרשן
  • 08/12/2017 07:54
  • ****מענה לא מקצועי****
  • מענה לא מקצועי
  • 08/11/2017 21:29
  • השמנה מכדור צפורקס
  • אסתי
  • 29/11/2017 23:04
  • יש לי מטפלת זוגית שמטפלת בי ובבעלי והיא המליצה לי לקחת את הכדור עקב תחושת עצבות והיא שמחה בכי שמתפרץ לעיתים קרובות עקב בגידה של בעלי בי כרגע אנחנו בטיפול זוגי רציתי לשאול האם הצםוקרס משמין לא בא לי להשמין זה רק יוסיף לי יותר תחושת עצבות אשמח אם תחזרו אליי למייל עם תשובה תודה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • ציפרלקס
  • הפרשן
  • 02/12/2017 08:56
  • שלום, השמנה מציפרלקס אינה דבר רגיל. מניין המידע? בנוסף כדאי לבצע חיפוש בפורום לגבי אופן הנטילה של התרופה, רבים נעצרים במינון נמוך מידי ומפספסים טיפול יעיל.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • לפרשן המטומטם
  • לפרשן
  • 08/12/2017 07:48
  • לפרשן
  • לפרשן
  • 02/12/2017 10:18
  • ברינטליקס
  • דודו
  • 08/12/2017 02:03
  • האם ברינטליקס יכולה לשמש גם כטיפול לחרדה וocd בנוסף לטיפול בדיכאון ומהו המינון לשם כך ?! מה מיוחד בבריטליקס ומהו מנגנון הפעולה שלה ?!

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • פסיכיאטר עם התמחות במגזר הדתי
  • אמיר
  • 06/12/2017 13:10
  • שלום אחי מאושפז בתל השומר לאחר צום של שבועיים הןא לא מוכן לאכול ולשתות כלום וחי על עירוי נוזלים התרופות שקיבל בביהח לא השפיעו והוא נשאר בשלו הבחור התחיל תהליך של חזרה בתשובה לפני כחצי שנה האם מישהו מכיר פסיכיאטר שיכול להתאים ??

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • למה צריך התמחות במגזר הדתי
  • אוסנת
  • 07/12/2017 20:36
  • אם פסיכיאטריה זו רפואה, מה זה משנה אם הבן אדם דתי או לא. בכל מקרה לאחר צום של שבועיים לא ניתן ישר להתחיל לאכול רגיל (אפשר למשל צנימים בתור התחלה) אבל הכתובת היא רופא משפחה ולא פסיכיאטר.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • בטיפול פסיכיאטרי יש חשיבות לקשר בין הרופא לחולה
  • הפרשן
  • 07/12/2017 21:07
  • ריספירדל עם קפה
  • שם בדוי
  • 07/12/2017 12:52
  • הריון לא צפוי
  • איריס
  • 07/12/2017 04:59
  • שלום, לפני 4 שבועות כנראה נכנסתי להריון. ההתקף האחרון היה לפני 3.6 שנים. במשך ארבעת החודשים הקרובים לקחתי את התרופה ארפליי לא מסודר ואז שגיליתי על בהריון היה הספקתי. יש רמה של הורדה בתרופה אך לא קלאסית אינני רופאה. בשבוע הבא יש לי תור באיכלוב. התקשרתי למרכז שימוש תרופות בהריון ואמרו לחזור לקחת חמש אך רופא פרטי אמר להמשיך לא לקחת ולהיות במעקב החלטתי לחכות לתור. מרגישה סה"כ יציבה ורגיל. חוששת מהפגישה באיכלוב ורוצה לקבל תשובה שמן הסתם תהיה מורכבת מה עליי לעשות. במידה ומתאים ארצה אולי לפנות לרופא פרטי לליוי.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שאלה דחופה
  • דני
  • 06/12/2017 16:58
  • שלום רציתי לדעת האם אפשר למות משילוב של קאנביס ונוגדי דיכאון אני לוקח זיפרקסיה כדור שלם ועוד לוסטרל כדור שלם ועוד חצי אשמח לתשובה דחופה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • מקווה שאתה בסדר - כדאי לפנות למוקד הארצי להרעלות
  • סה"ר - תמיכה
  • 06/12/2017 22:38
  • דני יקר, כתבת את ההודעה לפני כמה שעות ואני לא יודעת איך אתה מרגיש ומה מצבך. אני מאוד מקווה שאני לא כותבת לך מאוחר מדי, ושאתה בינתיים כבר מרגיש יותר טוב. אני מציעה לך קודם כל לפנות למוקד של המרכז הארצי למידע בהרעלות. יש להם מוקד חירום שפעיל 24 שעות ביממה במספר 04-7771900. מעבר לכך, אני מתנדבת בעמותת סה"ר, וחשוב לי להזמין אותך להגיע לצ'אט האישי והאנונימי שלנו, אפילו הלילה, כדי לדבר גם על הגוף וגם על הנפש, אם תרצה. הצ'ט פועל כל יום (מלבד שישי) בין 21:00 לחצות. אנחנו מחכים לך. שלך, מתנדבת סה"ר http://www.sahar.org.il/

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
לרופאים בתחום פסיכיאטריה

בריאות זה אינפומד – אתר רפואה המקיף בישראל
infomed.co.il (הדפסה)