רופאים בתחום
ד"ר רויטל שבי D.O.M ד"ר רויטל שבי D.O.M
אחראית המרפאה לרפואה סינית שערי צדק קרא עוד
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם
מנהלת תחום הנטורופתיה בקופת חולים כללית קרא עוד
הכי נצפים
דורבן – האם הרגל תכאב לנצח?

דורבן – האם הרגל תכאב לנצח?

להמשך קריאה >>


להמשך קריאה >>
"בדיקת זרע אחת פשוטה העניקה לנו משפחה"

"בדיקת זרע אחת פשוטה העניקה לנו משפחה"

להמשך קריאה >>

פורום פריון וגינקולוגיה ברפואה סינית

 אביב מסינגר

אביב מסינגר אביב מסינגר, מנהל פורום פריון וגינקולוגיה ברפואה הסינית. מומחה ברפואה סינית, צמחי מרפא וטווינא. מייסד ומנהל מרפאת "בריאת" מטפל ברפואה סינית ויפנית משנת 1998
עוד...

  • הודעה
  • מחבר
  • תאריך / שעה
  • שיח אברהם תופעות לוואי
  • אביבית
  • 18/04/2017 13:09
  • שלום לך, לשיח אברהם יכולות להיות תופעות לואי של פריחות ובעיות עור אחרות לגבי הנשירה - צריך לראות מה הרקע ואם יש קשר לחוסר איזון הורמונלי, כמו בשחלות פוליצסטיות וכולי יכולה לשלוח עוד פרטים ואוכל לייעץ

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שיח אברהם תופעות לוואי
  • אביבית
  • 19/04/2017 09:31
  • אני מאוד מודה לך!!!אכן יש לי שחלות פולציסטיות ואי ווסת לכן חושבת אולי זה יועיל.זה הפרופיל ההורמונלי ביום 4 למחזור: TSH-2.89 PROLACTIN-264 LH- 6.1 FSH- 5.7 E2- 147 PROGESTRON-3 TESTOSTERON-2 DHEAS-10.72 ANDROSTENEDION-3.9

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • אי ביוץ
  • האם
  • 03/04/2017 20:55
  • בוקר טוב, הטיפול של הרפואה הסינית יכול מאוד לעזור בהסדרת מחזור ולעודד את הביוץ. דיקור, צמחי מרפא, תזונה, אומגה 3 יכולים כולם לסייע צריך לראות מה הרקע, בת כמה היא, ומה האבחנה הכדורים שנותנים, על פי רוב מדובר על איקקלומין, יעילים וגורמים לביוץ, אבל יש להם לעיתים תופעות לוואי, ויש שיעור גבוה של הריונות מרובי עוברים. הבת שלך מוזמנת ליצור קשר לתת עוד מידע ואשמח לכוון אותה איזה טיפול יכול להתאים. יום טוב אביב

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • צמחיר מרפא לשחלות פוליציסטיות
  • אורטל
  • 02/04/2017 16:42
  • שלום יש שחלות פולציסטיות ובעזרת דיקור יש לי איזון הורמונלי תקין אך עדיין ללא גלולות אני לא מקבלת מחזור עכב אי ביוץ. האם שיח אברהם יכול לעזור לעודד מחזור וביוץ? אם לא האם יש תוסף אחר שיכול לעזור לפני שאתחיל טיפולי פוריותי? תודה רבה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • בוקר טוב, צמחי מרפא יכולים לעזור להסדרת הביוץ, שיח אברהם הוא אפשרות אחת, הוא צמח יעיל וטוב אבל קצת כללי, יש כמה אבחנות אפשריות בבעיות של חוסר ביוץ ושחלות פוליצסטיות, וכאן אפשר להעזר בפורמולות של צמחי מרפא סיניים שמותאמים באופן אישי אחרי שאת עוברת אבחנה מסודרת. גם תזונה ואומגה 3 יכולים לעזור בהסדרת המחזור, ממליץ לך לפנות למטפל/ת בתחום כדי להתאים לך את הטיפול מוזמנת להעביר כאן עוד פרטים, אביב

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • מחזור חודשי ודיקור סיני
  • לי
  • 16/03/2017 21:25
  • שלום המחזור החודשי שלי בשנה האחרונה הוא בין יומיים וחצי לשלושה גג בזמן שכל החיים היה ארבעה ימים ... הוא מגיע בזמן כל חודש קבוע אבל הוא קצר ומועט ואין לי כמעט כאבי מחזור... זה קצת מפריע לי ומלחיץ טיפה.. השאלה שלי היא האם דיקור סיני יכול להחזיר אותו ליותר זמן ארוך? אשמח לתשובה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • בוקר טוב, הדיקור יכול להאריך את משך הדימום, צריך לראות קודם אם זאת אכן בעיה, לפעמים זה תקין לגמרי במיקרים אחרים זה יכול להיות קשור על פי הרפואה הסינית לחסר דם, לזרימת דם או לעניין הורמונלי, אם את חושבת שיש בעיה את מוזמנת לבוא לאבחון ולטיפול יום טוב

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • דיקור מול רפלקסולוגיה בבעיות פריון
  • יעל
  • 16/03/2017 15:16
  • הי יעל, שני הטיפולים ראויים, זה בעיקר תלוי ובתגובה שלך לטיפולים, אם את יודעת מה משפיע עליך טוב יותר הדיקור עושה לדעתי פעילות יותר מהירה, אבל שוב זה תלוי בעיקר בתגובה, וגם בידע של המטפל/ת כך או כך יש מקום לשקול תוספת של צמחי מרפא, פעמים רבות יש להם חשיבות רבה באיזון המצב שיהיה בהצלחה אשמח לסייע במה שאוכל אביב

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • האם זה נכון לעשות במקביל
  • יעל
  • 16/03/2017 18:31
  • לא צריך לעשות גם דיקור וגם רפלקסולוגיה, אלא אחד מהם שתבחרי צמחי המרפא נקבעים על פי המצב והאבחנה, אין צמחים שמתאימים לכולם אני מכיר גישות כאלו של מטפלים, שלא להפריע להם בעבודה, לא תמיד זה לטובת המטופל/ת

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • התלבטות לפני טיפול לאחר שתי הפלות
  • טליה
  • 05/03/2017 23:03
  • שלום אביב, אני אחרי הפלה 1 ספונטנית והריון אקטופי שנגרר כ-3 חודשים כיוון שלא אותר. אני 7 חודשים אחרי ההפלה ה2, בהם קיבלתי פעמיים סוג של וסת, חלשה מאד. 4 חודשים אחרונים ללא וסת, ללא כל הפרשות. חזרתי לדיקור לפני חודש וקצת. הלכתי לשני מומחים- אחד הציע פרוגסטרון ואיקקלומין ושני הציע פרוגסטרון ואז צילום רחם ולשוב אליו. מתלבטת אם לתת עוד זמן לדיקור לעזור להביא וסת ולהחזיר את הגוף לסוג של שגרה או לבחור באחד הרופאים. אציין שבין ההפלות לא הייתה וסת סדירה ולפני כן הייתי 11 שנים עם גלולות. בהפלה ה1 נטלתי ציטוטק וב2 מטאטרקסאט. תודה!

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • בת 30
  • טליה
  • 05/03/2017 23:17
  • שלום לך, נראה שאת נכנסת להריון בלי בעיה, כל עוד הביוץ קיים חסרים לי כמה פרטים חשובים - מה הגיל שלך?בתוך כמה שנים קרו כל ההריונות? האם לפני ההפלה הראשונה המחזור היה סדיר או לא? האם עשית אולטרסאונד אחרי ההפלה האחרונה, והאם הכל היה נראה תקין? דרך המידע הזה נוכל לנסות להעריך הם חוסר הגעת המחזור קשור בהפלות שעברת, או שהוא מסיבה אחרת מוזמנת לעדכן כאן את המידע אביב

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • תשובה
  • טליה
  • 07/03/2017 12:16
  • בת 30.ההריונות היו בשנתיים האחרונות. בהפרש של כ7 חודשים בין הראשון לשני. עשיתי אולטרסאונד ונטען שמראה השחלות פוליציסטי. לא יכולה להגידלגבי סדירות הוסת כי הייתי עם גלולות. תודה!

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלבקת חוגרת למטופל בן 70 שפגעה ברגל
  • תמר רייס
  • 19/02/2017 01:23
  • היי אני רפלקסולוגית ומטפלת בבן אדם שלפני 3 חודשים איבחנו אצלו שלבקש חוגרת הכאב הוא ברגל ימין כאבים איומים עד כדי ללכת עם כביים.רפלקסולוגיה יכולה לעזור לו ואם כן איך בדיוק.אשמח לקבל תגובה.תמי רייס רפלקסולוגית וחברה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • טיפול לאחר הפלה
  • שרה
  • 25/01/2017 23:26
  • הי, אתמול עברתי הפלה טבעית שבוע 6 לאחר ניסיונות להכנס להריון במשך 8 חודשים. (בהריון הראשון לקח כ-שנה להתעבר ). נבדקתי בדיקות שגרתיות ע"י מומחים. בינתיים לא נראה שיש איזה בעיה. האם אפשר כבר בשלב הנוכחי לקבל טיפול שיכין את הרחם ויחזק לקליטה הבאה?כמה טיפולים נדרש בערך? האם יש צורך לפני הטיפול אצלכם לעבור בדיקות מקיפות יותר לזיהוי הבעיה אצל הרופאים שטיפלו בי בעבר?תודה רבה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שרה שלום, מצטער לשמוע על ההפלה, מבחינת הטיפול של הרפואה הסינית, הייתי מתחיל בהיכרות מעמיקה ובאבחון כדי לנסות ולאתר אם יש בעיה. לא בטוח שיש, כחמישית מההריונות מסתיימים בהפלה, במיוחד בשבועות הראשונים, וזה לא מעיד בהכרח על בעיה ברחם או אצל האמא. אני גם מבין שעברת כבר הריון ולידה תקינים, וזה משמח מאוד ונותן מידע משמעותי. אפשר לעשות את האבחון בכל שלב, גם כמה ימים אחרי ההפלה, מסגרת הטיפול נקבעת על פי המצב, לגבי בדיקות אחרות - גם כאן צריך לראות מה הרקע ומה עברת, על פי רוב הפלה אחת לא דורשת בירור מיוחד מוזמנת ליצור קשר, הרבה בריאות, אביב

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • הרגשה 10 ימים לאחר הזרעה כפולה
  • נתי
  • 29/12/2016 10:02
  • שלום, לפני 10 ימים עברתי הזרעה כפולה (יום אחרי יום) לאחר זריקות מנופור ואוביטרל וטיפולי רפלקסולוגיה ודיקור. יום לאחר ההזרעה היו לי כאבים בבטן בצד ימין רוב הזמן, כעבור שבוע הורגשו מידי פעם גם כאבים בצד שמאל בהפוגות. היום אני מרגישה תחושה של לפני מחזור וכאבים כמו כיווצים בבטן התחתונה ומעט בצד ימין שעוברים גם לצד שמאל. מחר זה התאריך בו אמורה לקבל ווסת, האם ההרגשה זה כתוצאה מתהליך ההשרשה ?

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • נתי שלום, לא ניתן לדעת מה הסיבה לכאבים שאת מרגישה, הם יכולים להיות חלק מתהליך השתרשות ותחילת הריון, ויכולים להיות גם כאבים שקשורים לוסת. כך שתיאלצי לצערי לחכות ולראות את התוצאה. מקוה ומאחל שיהיה הריון, צרי קשר אם יהיו עדכונים או שאלות נוספות. אביב

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • חום השחר
  • ילנה
  • 15/12/2016 08:57
  • שלום היה לי ביוץ 8.12 התחלתי למדוד חום השחר ביום 6 אחרי ביוץ היה 36.8 ביום 7 אחרי ביוץ היה 37.7 והיום יום 8 אחרי ביוץ צנח 36.3 האם אפשר להגיד שאין הריון?מאוד מודאגת אם נגיד והייתה הפריה כמה אמור ליהיות חום השחר? תודה רבה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • הי ילנה, חום השחר מושפע מהרבה גורמים, כמו שינה, תזונה, פעילות, מצב הורמונלי, מתח וכולי, כך שלא מומלץ לקבוע דברים על בסיס בדיקה אחת. למעשה נהוג לעקוב חודשיים שלושה אחרי המחזור כדי ללמוד את התבנית האישית של האישה, ואז אפשר להתחיל להסיק מסקנות. שיהיה בהצלחה אביב

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • נחירות
  • לינה
  • 19/10/2016 15:24
  • הי, זה לא בדיוק התחום של הפורום, אלא אם כן הנחירות גורמות לבני הזוג לישון בנפרד :-) אין צמח אחד, לפעמים טיפול לסילוק ליחה יכול לעזור לפעמים מדובר על חיזוק והעלאה של האנרגיה יכולות להיות גם אבחנות אחרות בכל מקרה הורדה במשקל, אם יש משקל עודף, היא דרך מעולה להפחית את הנחירות

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • אנג'ליקה דונג קוואי
  • ילנה
  • 11/10/2016 17:18
  • המשך לשאלתך
  • ילנה
  • 13/10/2016 10:04
  • תמצית גינסנג סיבירי
  • ילנה
  • 11/10/2016 14:33
  • בוקר טוב, גינסנג סיבירי נחשב צמח מחזק, ומשתמשים בו בבעיות זרע במצב של חולשת אנרגיה, או חולשה הורמונלית. יחד עם זה יש בעיה לקחת אותו בלי לעבור אבחנה מסודרת על ידי מטפל, כי לא בטוח שצריך לחזק, וייתכן שהרקע הוא אחר. על פי רוב מדובר בצמח בטוח, נפוץ מאוד כך שהסיכון לנזק הוא מאוד קטן אבל יש עניין של איכות הצמח והמקור שלו. אפשר למצוא צמחים באיכות משתנה מאוד. אם הצמח יוצר במקום מסודר, בעל תקני ייצור כמו GMP ו ISO אז הצמח אמור להיות בטוח לשימוש הייתי נזהר מצמחים סיניים ממקור לא ידוע או לא מפוקח, ואז יכול להיות שיהיו בצמח חומרים נוספים מזיקים, כמו חומרי הדברה, מתכות כבדות וכולי אביב

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • המשך ךתשובתך
  • ילנה
  • 13/10/2016 10:09
  • המשך
  • ילנה
  • 13/10/2016 10:10
  • הי, אם בעלך לא בטוח שיש בכלל בעיית זרע, ואם הוא לא עבר בירור, אני לא רואה סיבה למה לקחת את הצמח. אלא אם כן הוא סובל מעייפות, וגם אז יש כל כך הרבה סיבות שיכולות לזה ואבחנות שאני חושב שעדיף לא לקחת סתם צמח מדף. אם יש צורך עדיף שהוא יעבור דרך מטפל בצמחי מרפא לאבחנה והלתאמת טיפול, ובעניין הפיריון - בדיקת זרע פשוטה תתן הרבה מידע חשוב, מומלץ לעשות שנה טוב אביב

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • AMH FSH
  • לינוי
  • 03/09/2016 14:47
  • שלום בת 35 , AMH-1 fsh-23 , לפני שנה ו3 חודשים הוא היה 5.8 ממה נוצרת העליה ? האם אפשר להרות עם מינון הורמנאלי כזה ?אני לחוצה מזה שהוא עלה כל כך בפתאומיות בשנה ו3 האחרונים , איך זה קרה ? יש לציין שלפני חצי שנה הייתי בהריון , עברתי הפלה בחודש רביעי.. התחלתי דיקור ולקחת צמחי מרפא שהמטפלת נתנה לי , האם זה יכול לעזור ? תודה לינוי

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • ערב טוב, ה FSH אכן גבוה, אבל ה AMH עדין בסדר, גם ההריון שעברת לפני חצי שנה, למרות שהסתיים בהפלה זה עדיין מעודד, ומראה שזה אפשרי צריך גם להבין על מה הרקע להפלה, ואם זה קשור למצב או לא בהחלט זה נכון ומועיל לנסות להבין מה גרם לשינוי בערכים של ה FSH בפרק זמן קצר כל כך במצבין כאלו כדי לעשות דברים במקביל - לסיים את הבירור הרפואי, ואולי גם להתחיל טיפול פוריות אם יהיה צורך, ובמקביל לעבור אבחנה וטיפול של הרפואה הסינית, שיכולה לתת מענה טוב ורחב, ולשפר את המצב הטיפול אכן כולל צמחי מרפא ודיקור, והוא יכול לעזור אם את מרוצה מהטיפול שבו את נמצאת כדאי לך להמשיך אצל המטפלת אליה פנית, ואם את מרגישה שיש צורך את יכולה לקבל יעוץ נוסף על הטיפול. שיהיה בהצלחה, מוזמנת לפנות בכל עניין אביב

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • המשך
  • אני
  • 03/09/2016 22:40
  • היי אביב אני מתגוררת בחו"ל וכרגע התחלתי עם הזרעות בשילוב דיקור וצמחי מרפא, בהזרעה ישנו כרגע זקיק שבקושי מגיב לטיפול ההורמונלי שאני לוקחת -75 גונאל. האם ידוע לך על מקרים של נשים שהרו עם נתונים כאלה ?האם ידוע לך למה קיימת כזאת עליה משמעותית בשנה 3 חודשים ? האם AMH יותר מדוייק מהבדיקה FSH תודה רבה אני

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • בדיקות ביום השלשי למחזור
  • גילגול
  • 30/08/2016 18:46
  • ערב טוב, הבדיקות נראות תקינות, והן טובות יותר מהממוצע בגיל 44 זה בהחלט משמח, אבל יחד עם זה צריך לזכור שהפרופיל ההורמונלי לא מספיק כדי להעריך רזרבה שחלתית, תגובה שחלתית, או את יכולת הפיריון. כדי לעשות את זה צריך להכיר את כל התמונה, כולל מצב המחזור החודשי, מצב הבריאותי הכללי, תגובה להורמונים אם קיבלת ובדיקות נוספות. ברפואה הסינית אנחנו מוסיפים גם בירור כללי, שאלות על מרכיבים שיכולים להשפיע על הפיריון, כמו כמות דם וזרימת דם, כמות אנרגיה וכולי, וגם בודקים את הגוף. הניסיון מלמד שגם אם האישה במצב טוב, עדיין לגיל יש את ההשפעה הכי משמעותית על התהליך, הטיפול הסיני לא יכול להגדיל את כמות הביציות, אבל הוא יכול לגרום לגוף לתפקד טוב יותר, ודרך זה לנצל את הפוטנציאל הפיריוני שקיים. אחרי היכרות ואבחנה מסודרת אפשר יהיה לומר מה נכון לעשות במצב שלך את מוזמנת לבוא אבחנה וטיפול ראשון, או ליצור קשר עם שאלות נוספות שיהיה בהצלחה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • דיקור בזמן ווסת
  • נויה
  • 31/07/2016 13:54
  • שלום. עברתי גרידה לפני שלושה שבועות והיום קיבלתי ווסת. האם זה בסדר לעשות דיור בזמן ווסת או שמומלץ לחכות אחרי. המטרה שלי בדיקור זה לחזק את הרחם+ לעבות את הרירית+ זרימת דם תקינה.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • דיקור בזמן ווסת
  • אורן זיו
  • 31/07/2016 14:47
  • שלום רב ניתן לעשות דיקור בזמן ווסט ,אבל לעיתים יש רגישות רבה בזמן וסט ויש נשים שמעדיפות לחכות לסיום הווסת , הדיקור עוזר להנעת הדם ברחם ולעיבוי רירית הרחם .ניתן לשלב צימחי מרפא ,ולשמור על תזונה מתאימה במידה ויש לך עוד שאלות אשמח לענות בהצלחה אורן זיו

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • נויה שלום, אין בעיה לטפל בזמן וסת, יש מיקרים בהם זה אפילו מומלץ, בהחלט כדאי לטפל אחרי הפלה, מקוה שהכל יעבור בטוב, צרי קשר אם תצטרכי עוד מידע יום טוב אביב

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • הפלה באמצעות דיקור/רפקסולוגיה
  • טליה
  • 06/07/2016 09:19
  • שלום, אני בשבוע 8 להריון ולא נצפה דופק אתמול גיליתי זאת. יש לי תור לגרידה רק בעוד שבוע. אני פחות אוהבת התערבות של מכישרים למיניהם. השאלה אם באמצעות טיפול אחד ויחיד אפשר לגרום לכל השק הריון כולל העובר לצאת במלואו מהרחם מבלי שישארו שאריות? הפחד שלי לעשות טיפול אך ישארו שאריות ואז למרות זאת אצטרך גרידה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • טיפול להפלה באמצעות דיקור
  • אורן זיו
  • 06/07/2016 10:06
  • שלום אין טיפול בודד שיכול לגרום להוצאת שק הריון ,דיקור יכול לעזור להוציא את שק ההריון ,אבל צריך לעשות מס טיפולים . חשוב להיות במעקב אצל הרופא לרות שלא נוצר זיהום בהצלחה אורן

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • ראשית אני מצטער לשמוע על ההפלה, ומקוה שהיא תעבור בקלות ובמהירות לדיקור יש יכולת להניע דם ולהשפיע מבחינה הורמונלית, ובאופן הזה הוא יכול לעודד את ההפלה, אם היא התחילה כבר מעצמה הוא מאוד יעיל כאשר לוקחים ציטוטק בהפלה, ועוזר לנקות את הרחם מספר הטיפולים תלוי כאמור במצב. אם התחילה הפלה לפעמים מספיק טיפול אחד. לפעמים אנחנו עושים 2 או 3 טיפולים סביב זה את מוזמנת ליצור קשר עם עוד שאלות אם יהיו שיעבור בקלות אביב

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • המשך
  • טליה
  • 06/07/2016 20:42
  • היי אביב, האם ישנו סיכוי שאתה עושה טיפול בראשון לציון? אני אשמח להגיי לטיפול אחד ולראות איך זה מתקדם ולווא דווקר שיהינ קשור להפלה. יותר לחיזוק הרחם זרימת דם עיבןי הרירית והגברת הפרוגסטרןן.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • הי טליה, לצערי אני לא מטפל בראשון, אלא רק ברמת אביב אני מכיר מטפלת בקרית אונו שמאוד ממליץ עליה, אוכל גם לנסות למצוא לך מטפל/ת באזור ראשון צרי איתי קשר מחר בטלפון וננסה לתת לך מענה ערב טוב אביב

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • אקטרופיון אצל הפונדקאית
  • תהילה
  • 09/06/2016 17:24
  • תוצאות בדיקות2
  • טליה
  • 01/06/2016 15:12
  • שלום דר לאחר 14 יום מזריקת אובריטל יצא לי בטא 16 האם זה מבשר כ על הריון כימי? האם ערך כזה נמוך יכול להתפתח להריון. האם טיפול רפקסולוגי או דיקור עלולות לשפר את תוצאות הבטא בזמן כזה?

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • הי טליה, ראשית אני לא רופא, כך שהתואר דר לא נחוץ.. הערך הוא אמנם נמוך אבל יכול להיות תחילה של הריון. כדאי שתבררי עם הרופא שלך, אבל נראה לי שיהיה נכון לעשות בדיקה נוספת יומיים אחרי, ולראות אם הערך גדל. טיפולי רפואה סינית או רפלקסולוגיה יכולים לעזור בהחזקה של ההריון, אבל הייתי עושה אותם רק אחרי הבדיקה השנייה, אם הערך עולה אפשר ומולץ לתמוך בהריון באמצעות אחד הטיפולים הטבעיים. מקוה שיהיה תקין וטוב אביב

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • המשך תוצאות בדיקות
  • טליה
  • 05/06/2016 14:23
  • שלום עשיתי בדיקה היום ויצא לי בטא 188 ופרוגסטרון 164. מציינת כי יום חמישי שעשיתי היתה בטא 35 ופרוגסטרון מעל 190. כעת הפרוגסטרון ירד. זה מרמז על משהו לא תקין? האם אתה ממליץ לי עכשיו כן לעשות טיפול אולי זה יכול לעלות את הפרוגסטרון

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שתיית משקה על בסיס עולש לפני טיפולי פוריות ובהיריון
  • אורלי
  • 30/05/2016 09:15
  • בחלק מהמקומות מצוין שעולש משפיע על זרימת הדם ברחם, ולכן הוא אסור לשימוש בהריון. בכל מה שקשור לבטיחות של חומרים בהריון אפשר גם לברר גם במרכז ליעוץ טרטולוגי יום טוב אביב

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • לדעתך ..כמה זמן אחרי ששתיתי משקה על בסיס עולש
  • אורלי
  • 01/06/2016 09:03
  • אני לא יודע בדיוק כמה זמן זה לוקח, אבל אם שתית ואת חוששת, אז אני מעריך שאין מה לדאוג, שאם היתה איזו השפעה לא טובה זה היה קורה בסמוך לשתיה. בכל מקרה הסיכוי שזה יקרה קטן מאוד, לא מדובר על חומר רעיל, והכמות היא קטנה, ואני לא מאמין שיש ממש בעיה בצריכה כזאת שלו. אביב

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
לרופאים בתחום פריון וגינקולוגיה ברפואה סינית

יש לך שאלה?

בריאות זה אינפומד – אתר רפואה המקיף בישראל
infomed.co.il (הדפסה)