שאלה - האם טיפול בהליקובקטר יכול להזיק להריון?

השאלה:
אני נמצאת בחודש השביעי להריוני, ובבדיקת נשיפה נמצא שיש לי חיידק ה- helicobacter pylori . האם ניתן לטפל בחיידק בתקופת ההריון? אני מבינה שיש טיפול תרופתי לכך, והאם הימצאות החיידק יכולה להזיק באופן כלשהו להריון?




תשובה:

החיידק אינו מזיק באופן ישיר להריון, אלא יכול לגרום לסבל שלך, דרך כיב פפטי (אני מניחה שמסיבה זו בוצעה הבדיקה). הטיפול הינו אנטיביוטי ומותר בהריון.










רופאים ומכונים בפוקוס
רופאים בתחום
ד"ר שמואל יצחק ד"ר שמואל יצחק
אורטופד כללי, רפואת ספורט קרא עוד
פרופ' אברהם אביטל פרופ' אברהם אביטל
מומחה במחלות ריאה בילדים קרא עוד
הכי נצפים
דורבן – האם הרגל תכאב לנצח?

דורבן – האם הרגל תכאב לנצח?

להמשך קריאה >>


להמשך קריאה >>
"בדיקת זרע אחת פשוטה העניקה לנו משפחה"

"בדיקת זרע אחת פשוטה העניקה לנו משפחה"

להמשך קריאה >>

יש לך שאלה?

בריאות זה אינפומד – אתר רפואה המקיף בישראל