שאלה - שתי השיטות לכריתה של הערמונית

השאלה:
אובחן אצלי בביופסיה של הערמונית גידול התחלתי 3+3 גליסון, רמת ה- PSA שלי היא 4.5. אני אמור לעבור כריתה רדיקלית של הערמונית. האם ניתוח בשיטה לפרוסקופית עדיף על ניתוח כירורגי? השאלות העיקריות בניתוח זה הן לא אם כדאי להשתמש בלפרוסקופיה או בניתוח פתוח




תשובה:
מומחה לכירורגיה כללית





רופאים ומכונים בפוקוס
רופאים בתחום
פרופ' סמי ניטצקי פרופ' סמי ניטצקי
מומחה לטיפול בורידים ברגליים ובכלי דם קרא עוד
ד"ר דוד בן מאיר ד"ר דוד בן מאיר
אורולוג ילדים בכיר בי"ח שניידר קרא עוד

בריאות זה אינפומד – אתר רפואה המקיף בישראל