שאלה - קונדילומטה אקומינטה בפי הטבעת

השאלה:
אני בן 25. נדבקתי בקונדילומה באזור פי הטבעת, הרופא הכירורג החליט כי יש לבצע ניתוח בהרדמה כללית על מנת להסיר את הנגעים, כי הנגעים הם גם פנימיים. מה הסיכון? למה הרדמה כללית? האם זה יפגע באסתטיות של המקום? האם זה יעלם לתמיד? האם עלי לזרוק את המגבות והתח




תשובה:
מומחה לכירורגיה כללית




רופאים ומכונים בפוקוס
רופאים בתחום
ד"ר שלומי כהן ד"ר שלומי כהן
גסטרואנטרולוג ילדים קרא עוד

בריאות זה אינפומד – אתר רפואה המקיף בישראל