דלג לתוכן
התלבטות בין שתי תרופות לנשירת שיער
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 23/06/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

אני מתלבט בין נטילת פרופסיה לבין אבודרט. מה מבין השתיים יותר יעיל למניעת נשירת שיער, והאם לאבודארט יש תופעות לוואי נוספות שאין לפרופסיה? כמו כן, אני עוסק בפיתוח גוף ומעוניין לדעת אם יש לאבודארט השפעה מעכבת בעניין זה.

תשובה:
חיפוש בפורטל אינפומד יניב תשובות לשאלותיך. על התרופות אבודארט ופרופסיה תוכל לקרוא בדף התרופה של כל אחת מהן. על פרופסיה וטיפול בקרחת תוכל לקרוא כאן http://www.infomed.co.il/questions/q_061806_6.htm
רופאים בתחום
ד"ר דמיטרי חונוביץ
ד"ר דמיטרי חונוביץ אורולוגיה
4.9
( 174 חוות דעת )
"הדר " התקשר בזמן שנקבע תור טלפוני היה חשוב לו לדעת אם הטיפול שנתן עזר והוביל,עם הטיפול שקיבלתי נפתחו לי חיים חדשים לחלוטין תודה רבה"
ד"ר יריב שטבהולץ
ד"ר יריב שטבהולץ הסרת צלקות אקנה בלייזר
4.9
( 46 חוות דעת )
"ד״ר יריב שטבהולץ היקר נפגשנו לאחר יותר מחמש שנים שבהן חיפשתי פתרון לבעיה שלי עברתי אצל מספר רופאים גם ברפואה הציבורית וגם בפרטית אך לצערי אף אחד לא הצליח לתת לי פתרון אמיתי עד שהגעתי אליך בניתוח של כ 50 דקות שינית לי את החיים לטובה קיבלתי יחס אישי ברמה הגבוהה ביותר כאילו אני בבית חולים פרטי אך במסגרת בית חולים ציבורי תודה רבה על המקצועיות היחס הסבלנות והטיפול המסור מעריך מאוד"
מרפאת שיניים G Magic Touch כרמיאל
מרפאת שיניים G Magic Touch כרמיאל רפואת שיניים
4.9
( 159 חוות דעת )
"הטיפול נעשה בצורה מקצועית ביותר. יש לציין כי לאורך כל הטיפול קבלתי יחס חם ומרגיע. ממליץ בחום לבצע טיפולים במרפאה . לסיום תודה ענקית לאדי ואלה על היחס החם והטיפול המקצועי!!!"
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו