שאלה - שימוש בפרמין בהריון אני בסוף השבוע ה- 9 להריוני וסובלת מבחילות נוראיות ב

השאלה:
שימוש בפרמין בהריון אני בסוף השבוע ה- 9 להריוני וסובלת מבחילות נוראיות במשך כל היום
(והקאות מדי פעם).
האם מותר להשתמש בפרמין?
קיבלתי מספר תשובות סותרות מרופאים שונים




תשובה:

מטוקלופראמיד (פרמין) היא תרופה בטוחה לשימוש בהריון. היא נכללת
בקטגוריה B, כלומר בין התרופות שלא הוכח נזק לעובר לא באדם ולא
בבעלי חיים.

למידע נוסף ראי בפורטל שלנו ב- אינדקס התרופות.

[28/07/2001]




רופאים ומכונים בפוקוס
רופאים בתחום
ד"ר אושרי וסרצוג ד"ר אושרי וסרצוג
רופא בכיר ביחידה לאף אוזן גרון ילדים, ביה"ח... קרא עוד
ד"ר גילה איזמן ד"ר גילה איזמן
רפואת עור ואסתטיקה קרא עוד

בריאות זה אינפומד – אתר רפואה המקיף בישראל