חוש טעם ( sense of taste ) 

החוש שמאפשר להעריך טעם של חומרים בפה. איברי החישה האחראים הם פקעיות הטעם שעל פני הלשון, אשר מגורות כאשר מזון נמס ברוק שבפה. מקובל לדבר על ארבעה טעמים - מתוק, מר, חמוץ ומלוח; אפשר להוסיף להם גם טעם בסיסי (אלקלי) וטעם מתכתי.

רופאים ומכונים בפוקוס





רופאים בתחום
ד"ר ניר נתנזון ד"ר ניר נתנזון
מיפוי שומות- גילוי מוקדם של סרטן העור קרא עוד
פרופ' (PhD) בנימין ברטוב פרופ' (PhD) בנימין ברטוב
מומחה בפריון ומורפולוגיה של תאי הזרע. קרא עוד
מידע וכלים שימושיים

אינפומד בריאות דיגיטלית בע"מ