עמילן ( starch, amylum ) 

הצורה בה פחמימות מאוחסנות בצמחים רבים, והמהווה מרכיב עיקרי של התזונה. עמילן בנוי מיחידות גלוקוז מחוברות בשרשרת. העמילן מתעכל באמצעות האנזים אמילאז. ראה גם דקסטרין.

רופאים ומכונים בפוקוס





רופאים בתחום
פרופ' (PhD) בנימין ברטוב פרופ' (PhD) בנימין ברטוב
מומחה בפריון ומורפולוגיה של תאי הזרע. קרא עוד
ד"ר גבריאל גרינברג ד"ר גבריאל גרינברג
מנהל יחידת צינטורי לב בבי"ח השרון . קרדיולוג... קרא עוד
מידע וכלים שימושיים

אינפומד בריאות דיגיטלית בע"מ