גליצרול ( glycerol, glycerin ) 

מרכיב של שומנים רבים; משתחרר מן המזון במהלך העיכול ונספג לבדו או בשילוב עם חומצות שומן. גליצרול משמש כמרכך בתכשירים לעור, כמשלשל בצורת פתילות, וכממתיק בתעשיה הפרמצבטית.

רופאים ומכונים בפוקוס





רופאים בתחום
ד"ר אייל גל ד"ר אייל גל
מנהל שירות לאנדוסקופיה מתקדמת במרכז הרפואי... קרא עוד
ד"ר מרק באר גבל ד"ר מרק באר גבל
רופא בכיר במכון למחלות דרכי העיכול... קרא עוד
מידע וכלים שימושיים

אינפומד בריאות דיגיטלית בע"מ