דלג לתוכן

סכנת החלב

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 22/05/2013
1 דקות קריאה
חלב ומוצרי חלב עלולים להחמיר את המצב בכמה מחלות במערכת העיכול, כולל דלקת המעי הגס ודלקת סעיף. לאחר התקף של שפעת הקיבה או שלשולים האופייניים למטיילים באזורים מסוימים, הימנעו מצריכת מוצרי חלב פרט ליוגורט במשך שבועיים.
החלב נחשב גם למזון המגביר את ייצור הריר והליחה, לכן מומלץ ללוקים בבעיות במערכת הנשימה כגון הצטננות, קדחת השחת, ברונכיטיס, סינוסיטיס, אסטמה, דלקת בית הקול ונפחת.
חלב עיזים גורם פחות לייצור ריר וליחה מאשר חלב פרה.
אפשרות נוספת היא לצרוך חלב סויה.

האם המאמר עניין אותך?

רופאים בתחום
ד"ר אביגדור סרברניק
ד"ר אביגדור סרברניק עור ומין
ד"ר אירית אייזן
ד"ר אירית אייזן ילדים
ד"ר אורי אלקן
ד"ר אורי אלקן אף אוזן גרון וכירורגיית ראש-צוואר
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
X
שדות המסומנים ב-* הינם שדות חובה

צור קשר

פרטים אישיים
פרטי הפנייה
תודה על פנייתך, אנו נשוב אליך בהקדם!

חזור לעמוד הבית
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו