עמוד הבית > פורומים > סרטן העור וניתוחי מוז (מוס)

פורום סרטן העור וניתוחי מוז (מוס)

ד"ר עופר ארנון

ד"ר עופר ארנון
ד"ר עופר ארנון, מומחה לרפואה פלסטית ואסתטית ומנהל תחום ניתוחי מוז באינפומד. ד"ר עופר ארנון מקבל חולים לניתוחי מוז ללא תוספת תשלום וללא תור בבית חולים הלל יפה ובבית עוד...

הודעה
מחבר
תאריך / שעה
הוצאת מלנומה glina 20/06/2017 20:41
  • שלום רב, לפני כחודש הוצאתי 2 שומות: ביד ובשוק. להלן תוצאות הביופסיה: יד: malignant melanoma, mostly in situ with few foci of superficial invasion, clark level , breslow thickness 0.5 mm. Mitotic index is 0 per 1 mm. No ulceration,regression or satellites found. Immunostainwith melan-a and level sections were performed. Minimal distance to lateral margins is 0.6 mm. שוק: early melanoma in situ. Immunostain with melan-a supports the diagnosis. Level section were performed. Minimal distance to lateral margins is 0.5 millimeter. האם מדובר במלנומה שטחית ואין משהו מעבר? האם לא מגובר בשלב 2 ביד ( לטענת הרופא, מדובר בגידול שטחי, בשלב ההתחלתי ואין שום סכנה מעבר- יש רק צורך בביצוע הרחבה של הסרה מהמקום ( האם אכן זה מה שאומרות התוצאות))? האם אין מורך לבדוק אם לא נפגעו גם בלוטות ואזורים נוספים בגוף? האם ייתכן שבהומאה המורחבת, הממצאים יהיו אחרים? אודה לתשובתך, שכן הדבר מאוד מלחיץ אותי ולא נותן מנוח. תודה מראש

  • + הוסף תגובה
מלנומה ד"ר עופר ארנון 28/06/2017 18:49
  • אני מצטרף לדעתו של הרופא. יש לבצע הרחבת כריתה בלבד. לבדוק את כל הגוף למגעים אחרים וזה הכל. רפואה שלמה

  • + הוסף תגובה
תודה על תשובתך Glina 05/07/2017 12:09
  • בביקורת עם האונקולוגית, הוסבר לי שכיוון שהמלנומה הופיע כשהייתי בחודש שמיני להריון, ההריון יכול להיות הגורם ההתפרצותה ונריון נוסף עלול להיות מסוכן לי. האם כך הדבר? האם ההנקה שאני עושה עכשיו, לא יכולה להיות גורם להופעות מלנומות נוספות? תודה מראש

  • + הוסף תגובה
לצערי האונקולוג צודק. סיכון פי תשע מנשים אחרות ללקות במלנומה בהריון נוסף ד"ר עופר ארנון 06/07/2017 07:09
  • https://www.google.co.il/amp/s/amp.livescience.com/53424-melanoma-may-be-deadlier-in-pregnant-women.html

  • + הוסף תגובה
תודה על תשובתך Glina 06/07/2017 07:25
  • ומה לגבי הנקה? האם גפ ההנקה מעלה את הסיכון וכדאי לי להפסיק להניק או שאין לכך השפעה ואני יכולה להמשיך להניק?

  • + הוסף תגובה
מלנומה והנקה ד"ר עופר ארנון 06/07/2017 19:26
  • אין מחקרים שתומכים בהפסקת ההנקה. כנראה שבזמן הריון המערכת החיסונית נחלשת על מנת לאפשר צמיחת תינוק ברחם ולא לדחות אותו כגוף זר. בזמן הנקה יתכן והמערכת החיסונית חוזרת לעצמה. אין תשובה חד משמעית. תאלצי להחליט בעצמך על אורך תקופת הנקה. המלצתי : בדיקות תכופות של כל הגוף על ידי בן זוג/חברה, כל נגע לא מוכר להראות לרופא עור. רפואה שלמה..

  • + הוסף תגובה
לאחר ביופסיה עופר 14 04/07/2017 00:16
  • שלום ד"ר אני בן 72, לפני כמה חודשים בקרקפת מעל העורף בחצי התחתון של הראש נתגלה לינגע מורם בקוטר 0.6 ס"מ אסמטרי לא מכוייב אדמדם חום בהיר רשת 0 כלי דם -טלנגיאקטזיות גבול ברור ולא סדיר צלקת בריפוי תקים ללא סמני הישנות /זיהום, חודש לאחר שנתפר האיזור התרפה כמעט ולא רואים אותו - בממצאי הביופסיה לאחר כריתת נגע עורי או ביופסיה עם תפירה התוצאה :basal cell carcinoma margins afr free שאלתי : הרופא אמר להגיע לביקורת כל חצי שנה. מה זה אומר? מה הממצאים האלו? אני בלחץ נוראי. מה הטיפול? צריך לטפל? זה כאן יש את הנוסחה של 5 שנים אם זה לא חוזר אז זה עבר? אנא עזרתך

  • + הוסף תגובה
ושאלה נוספת עופר 14 05/07/2017 01:01
  • האם זה שהנגע התפתח במרץ ועד שהיה תור לרופא לקח שלושה חודשים עד לביופסיה, האם פרק הזמן הזה הוא קריטי ? והאם זה שהוקרתי בעבר בהקרנות בגלל הגזזת היא הסיבה לגידול? (נולדתי בעירק)

  • + הוסף תגובה
BCC ד"ר עופר ארנון 06/07/2017 07:20
  • תמיד עדיף לכרות גידולים כמה שיותר מהר. מכיוון שמדובר ב BCC שלא שולח גרורות ועברת כריתה שלמה של הגידול. לא נגרם כל נזק. הקרנות לגזזת מעלה את הסיכון ל גידולי BCC.

  • + הוסף תגובה
BCC ד"ר עופר ארנון 06/07/2017 07:17
  • כריתה שלמה של מגע BCC , נחשבת ריפוי. אין צורך לעשות שום דבר נוסף מלבד ביקורות. כל אגם צריך לעבור ביקורת כל דנה. עם אתה תבצע כל חצי שנה. יותר טוב. BCC לא שולח גרורות. רפואה שלמה

  • + הוסף תגובה
היכן אפשר לעשות בדיקה יסודית ומקיפה של איתור נגעים במידה ויש נעמה 17/06/2017 22:57
  • לבעלי הוציאו לא מעט נגעים וחלקם על ידי כירוג אשמח לדעת כדי שנהיה רגועים היכן ניתן לעשות בדיקה יסודית ומקיפה תודה

  • + הוסף תגובה
בדיקת נגעי עור בעיקר אצל רופא עור. ד"ר עופר ארנון 18/06/2017 08:01
  • אצל כל רופא עור ניתן וצריך להיבדק. . ניתן גם לבצע בדיקה אצל רופא משפחה מנוסה או פלסטיקאי. כל אדם חייב להיבדק בכל הגוף לפחות פעם בשנה. להגיע לרופא העור ופשוט להתפשט. קודם לחשוף פלג גוף עליון, להיבדק בטן וגב. ללבוש חולצה ואז פלג גוף תחתון, כולל אברים מוצנעים. בשיער יש לבדוק לבד על יד הסתת השיער עם מיבש שיער, כל ממצא להראות אחר כך לרופא העור.

  • + הוסף תגובה
בדיקה מקיפה נעמה 18/06/2017 10:33
  • היות ולאחר בדיקה אצל מספר רופאים יום לאחר בדיקה "מקיפה" אני גיליתי בעצמי נגע אשמח לקבל שם של רופא או מרפאה שמתמחה בנושא כי מאוד התאכזבתי מבדיקת הרופאים שנתקלתי בהם שהיו חסרי סבלנות לכן אשמח לעשות זאת באופן עצמאי היות ויש לי ביטח רחב ומקיף אוכל לקבל יעוץ פרטי העניין מאוד מדאיג ורוצה להיות רגועה תודה ויום טוב

  • + הוסף תגובה
בדיקת נגעים אצל רופא עור ד"ר עופר ארנון 18/06/2017 22:29
  • הפורום לא נועד להמלצות על רופאים. צר לי לא אוכל להמליץ על רופא.

  • + הוסף תגובה
Top of squamous cell שלמה 23/05/2017 22:33
  • דוקטור שלום רב, לפני כחודשיים בוצעה כריתה של בליטה אפורה אשר היתה לי על גב כף יד ימין. אתמול בביקור מתוזמן אצל הכירורג אשר ביצע את הכריתה קיבלתי את התוצאות הבאות: Top of squamous cell carcinoma, moderatelly differentiated אני מוזמן שוב בדחיפות כדי להרחיב את הכריתה. אשמח אם אוכל לקבל תשובות לשאלות הבאות: 1) הבדיקה המיקרוסקופית הושלמה ב 08/04/17. מדוע לא קבלתי תשובה בטלפון מיד אחרי הבדיקה אם התוצאה חיובית? 2) האם יש מצב שנוצרו גרורות או עברו בזרם הדם? 3) איך יודע הכירורג עד לאיזה עומק לבצע את הכריתה? 4) האם זה סרטן מסכן חיים ואם כן איך מתכוננים לזה? 5) מדוע מבצעים את הכריתה בסניף של הקופה? למה לא מבצעים את הכריתה בבית חולים? 6) האם כדאי לבקש חוות דעת שניה לפני השלמת הכריתה? 7) האם בבדיקת דם ניתן לזהות שבאיזה שהוא מקום יש סרטן? 8) איך מוודאים שאין עוד נגעים בגוף? תודה

  • + הוסף תגובה
Scc ד"ר עופר ארנון 01/06/2017 20:55
  • 1 לא נהוג לתת תשובות בטלפון. תשובות רפואיות ניתנות פנים אל פנים מול הרופא. בעיקר תשובות חיוביות. בשל החשש לתגובה (התעלפות) אצל אדם מרוחק (טלפון) 2 scc יכול לשלוח גרורות. תלוי בגודלו ובאגרסיביות שלא. זה שלך רמת אגרסיביות בינונית. 3. זוהי המומחיות של הכירורג. כירורג מיומן יודע באיזה עומק לכרות גידול. 4. עם scc שולח גרורות הוא יכול להיות מסוכן. יש לבצע כריתה ועל פי המלצות הכירורג להמשיך בירור לגרורות או לא להמשיך. 5 בכל קופח נהלים אחרים. תלוי בסוג החדר ניתוח שקיים ובמיומנות הכירורג. במידה והכירורג בחר לנתח אותך בקופח, אין שום בעיה עם זה. 6 אין צורך בחוות דעת נוספת, יש לבצע כריתה. 7 לא ניתן 8 בבדיקה גופנית על ידי רופא משפחה או רופא עור או פלסטיקאי. רפואה שלמה.

  • + הוסף תגובה
SCC בעורף והגדלת בלוטות תת לסתיות בן ציון 31/05/2017 21:49
  • במעקב US בצוואר נמצאו בלוטות לימפה תת לסתיות מוגדלות במידות 0.5/2.2 מימין ו 2.1/0.7 משמאל. המעקב נעשה בכלל עבור התירואיד שלא גדל אבל לפני שנה עברתי כריתה של SCC בעורף העליון (במוס עם שוליים נקיים)ובמעקב US לפני חמישה חודשים היו הבלוטות התת לסתיות במידות 0.5/1.9 מימין ו- 0.6/1.7 משמאל. נרשם גם שהבלוטות שמורות והוסקולריזציה רגילה. מעונין לשמוע התיחסותך להמשך הברור הנדרש ואם עושים FNA אז בשני הצדדים או שמספיק צד אחד ואיזה? האם בכלל סביר שSCC בעורף העליון מהמרכז ימינה יגרום להגדלת בלוטות תת ליסתיות משני הצדדים? אודה לכל הסבר נוסף שיאפשר לי להבין אם ומה צריך לעשות ומי הרופאים המתאימים. (לא שמות אלא התמחויות).תודה

  • + הוסף תגובה
בלוטות מוגדלות דו״צ ד"ר עופר ארנון 01/06/2017 20:32
  • הבלוטות מוגדלות בשני הצדדים. מכך שהחשד למחלה ממאירה קטן יותר. בכל מקרה רופא אאג צריך להיות בתמונה. רפואה שלמה.

  • + הוסף תגובה
טיפול לאחר ניתוח קרן 21/05/2017 02:39
  • לפני פחות מחודש ניתוח מוס בפנים. האם צריך או עדיף להשתמש בפלסטרים מיוחדים שכתוב כי מפחיתים צלקות. האם יש להם יתרון זה?

  • + הוסף תגובה
חבישה לאחר ניתוח ד"ר עופר ארנון 21/05/2017 13:01
  • אין צורך בפלסטרים מיוחדים. חבישה רגילה על פי המלצת הרופא המנתח. בביקורת מספר שבועות לאחר הניתוח עם יהיה צורך בטיפול מיוחד לצלקות. יבוצע על ידי המנתח. אין פלסטרים שהוכחו כיעילים יותר במניעת צלקות מאחרים. רפואה שלמה

  • + הוסף תגובה
נתוח BCC על האף בשיטת מוז ריה 16/05/2017 14:37
  • אני גרה במיתר ברשותי ביטוח עדיף בקופח מאוחדת. רופאת עור שבדקה את האף שלי הפנתה אותי לניתוח בשיטת מוז אבקש מידע באשר למקום, זמן המתנה ועלות הניתוח. אפשר בטלפון: SMS 058 5550705

  • + הוסף תגובה
ניתוח מוהס ד"ר עופר ארנון 16/05/2017 16:36
  • בבית חולים ברזילי ללא עלות וללא תור לכל קופות החולים. בבקשה לשלוח הפנייה ל פקס 08-6746111 טל 08-6746164 עד שעה 12:00.

  • + הוסף תגובה
שלחתי ריה 16/05/2017 16:43
BCC נגע גלי 09/05/2017 12:32
  • שלום נגע BCC מגרד והתחיל להקרין האם מצב מחמיר האם הקרנה שייכת לנגע יש לי תאריך לניתוח תודה

  • + הוסף תגובה
הבהרה ד"ר עופר ארנון 09/05/2017 13:13
קרציומה על שם מרקל אסתר 09/05/2017 00:13
  • שלום רב, לאימי בת ה 69 גילו קרצימה על שם מרקל. הגידול היה בכתף. עברה ניתוח והקרנות לפני שנה. לפני כחודש הסתבר שזה עבר לקישריות הלימפה מתחת לבית השחי. כרגע מקבלת כימותרפיה בכדורים. הבנתי שזהו סוג סרטן נדיר. אודה לך אם תפרט יותר עליו. האם הגילוי המוקדם יתן יתרון? מהם סיכויי ההחלמה? האם אפשר להתגבר על סרטן זה ב 100 אחוז. תודה מראש

  • + הוסף תגובה
סרטן על שם מרקל ד"ר עופר ארנון 09/05/2017 13:12
  • אכן סרטן נדיר ואלים. תמיד עדיף גילוי מוקדם. כל שאר השאלות לגבי אמך צריך להפנות לאונרולוג. רפואה שלמה

  • + הוסף תגובה
ענו על שאלון מחקר ותוכלו לזכות בארוחת בוקר זוגית! מחקר_תלאביב 04/05/2017 16:57
  • שלום לכולם, שמי מעיין, אני עו"ס וסטודנטית לתואר שני בעבודה סוציאלית באוניברסיטת תל-אביב. במסגרת עבודת התזה שלי, אני חוקרת את חשיבותה של הדת בקרב אוכלוסיית חולי-סרטן יהודים בוגרים בישראל (מעל גיל 18). אשמח מאוד אם תוכלו להקדיש 10-15 דקות למילוי שאלון המחקר. == מבין העונים תוגרל ארוחת בוקר זוגית במתנה!! == **השאלון מיועד לאנשים בוגרים יהודים מגיל 18 ומעלה - חילונים ודתיים ** עזרתכם חשובה להעשרת הידע המקצועי, לצורך תכנון התערבות מתאימה למטופלים בהתמודדות עם מחלתם. מודה לכם על עזרתכם! :) מעיין הקישור לשאלון: https://telaviv.qualtrics.com/jfe/form/SV_80142G7nqhUZyPH

  • + הוסף תגובה
בליטה חדשה ומגרדת על העור לי 26/04/2017 21:00
  • שלום, אני בת 27, בריאה בדרך כלל. מזה כמה שבועות או כחודש יש לי בליטה על הגב העליון, קרוב לצוואר שמדי פעם מגרדת. אני מצרפת תמונה. האם זה נראה כמו משהו מסוכן שלא סובל דיחוי של בדיקה? (אני טסה ל-10 ימים לחו"ל מחר ורוצה לדעת אם עלי לבדוק את זה בדחיפות לפני). תודה.

  • + הוסף תגובה
נגע ד"ר עופר ארנון 27/04/2017 22:34
נשמח לעזרתכם תום ואנה 27/04/2017 13:18
  • אנו סטודנטיות במכללת עמק יזרעאל אשר עושות את עבודת הסמינריון שלנו בנושא מחלת הסרטן (אנשים הסובלים מהמחלה או שהחלימו). נודה לכם אם תוכלו למלא אותו או להעבירו לאנשים שאתם מכירים שיוכלו לעזור לנו. (מתנצלות מראש על הנושא הכאוב) תודה. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezSHvGmkSDVlqqVxVvD-5dqm9y12aJS3m6sg9PY4OuQxSXWQ/viewform

  • + הוסף תגובה
מוס גליה 31/03/2017 20:46
  • שלום אני מיועדת לניתוח מוס אבל יש לי גלאוקומה ואסור לי להשתמש באדרנלין בחומר הרדמה שאלה שלי האם ניתן ללא אדרנלין ומה תפקידו של אדרנלין בהרדמה תודה

  • + הוסף תגובה
תפקיד האדרנלין בהרדמה המקומית ד"ר עופר ארנון 01/04/2017 14:11
  • כיווץ כלי דם. לידוקאין הינו חומר מרדים. אדרנלין, מכווץ כלי דם. כאשר מזריקים אותם יחד בניתוח. לידוקאין משפיע מיד, כלומר, חוסר תחושה מידי. לאחר מספר דקות גם האדרנלין משפיע, מכווץ כלי דם קטנים. כאשר חותכים רקמות, יהיה פחות דימום. ניתן לבצע ניתוח, גם ללא אדרנלין. רק עם לידוקאין. נעצור דימום בדרכים אחרות... רפואה שלמה.

  • + הוסף תגובה
BCC דלי 25/03/2017 19:35
  • שלום לפני כחודש עברתי ניתוח להסרת נגע החשוד גודל 3 ממ מיקום מאחורי אוזן ---ביצוע בצריבה תשובה MARGIN INVOLVE BCC ONE LATERAL הרופא ממליץ לבצע הרחבת שוליים. - האם לעשות את זה בדרך כירורגית רגילה או רק בשיטת מוהס ? תאריך כירורגית בעוד שבועיים תאריך ניתוח בשיטת מוהס בעוד חודשיים מה עדיף האם כדאי לחכות חודשיים תודה

  • + הוסף תגובה
BCC בפנים: עדיף ניתוח מוהס ד"ר עופר ארנון 26/03/2017 12:31
  • ניתן לקבל ניתוח מוהס ללא עלות וללא תור (עד שלושה שבועות) לכל קופות החולים. בבית חולים ממשלתי. ברזילי באשקלון. אני דר ארנון מנתח. בבקשה לשלוח הפנייה לפקס 08-6746111. טל 08-6746164. 052-5419232 רפואה שלמה

  • + הוסף תגובה
BCC דלי 26/03/2017 21:12
  • שלום שאלתי איפו אתה מציעה לעשות באזור תל אביב .איזו רופאים אתה ממליץ באזור תל אביב תודה

  • + הוסף תגובה
המלצה ד"ר עופר ארנון 27/03/2017 15:22
  • כאמור המלצתי בית חולים ציבורי ברזילי ראה מעלה. ניתן לקבל ניתוח גם בצורה פרטית או חברות ביטוח. בברכה

  • + הוסף תגובה
ממצאי ביופסיה שלמה קורץ 21/03/2017 19:03
  • שלום, חמי בן 86 עבר הסרת גידול BCC מהעין. בממצאי הביופסיה נמצא: 1+2 BASAL CELL CARCINOMA T1000 M80903 מה פירוש הממצאים? הומלץ על תרופה ויסמודג'יב מכיוון ששארית הגידול במקום שאין גישה ניתוחית. האם יש מחקרים המורים מה האינטראקציה בין ויסמודגיב לבין הידראה בכלל ובגיל מתקדם בעיקר? האם ידוע כיצד משנה ויסמודגיב את תמונת הדם לגבי המוגלובין והמטוקריט? בברכה, שלמה קורץ

  • + הוסף תגובה
BCC ד"ר עופר ארנון 22/03/2017 18:41
  • יש להפנות את השאלות הנ״ל לרופא שהמליץ על הטיפול. אינני משתמש בתרופות לכן אין ביכולתי לענות. רפואה שלמה

  • + הוסף תגובה
ממצאי הביופסיה שלמה קורץ 22/03/2017 19:45
  • שלום, ובכל זאת, חמי בן 86 עבר הסרת גידול BCC מהעין. בממצאי הביופסיה נמצא: 1+2 BASAL CELL CARCINOMA T1000 M80903 מה פירוש שני האבחנות? תודה

  • + הוסף תגובה
BCC ד"ר עופר ארנון 24/03/2017 23:11
  • אבחנה אחת. BCC basal cell carcinoma הגידול הסרטני הכי נפוץ שיש. בדרך כלל לא שולח גרורות, אך לא מפסיק לצמוח ולכן יש לטפל בו. רפואה שלמה

  • + הוסף תגובה
ממצאי ביופסיה שלמה קורץ 21/03/2017 19:02
  • שלום, חמי בן 86 עבר הסרת גידול BCC מהעין. בממצאי הביופסיה נמצא: 1+2 BASAL CELL CARCINOMA T1000 M80903 מה פירוש הממצאים? הומלץ על תרופה ויסמודג'יב מכיוון ששארית הגידול במקום שאין גישה ניתוחית. האם יש מחקרים המורים מה האינטראקציה בין ויסמודגיב לבין הידראה בכלל ובגיל מתקדם בעיקר? האם ידוע כיצד משנה ויסמודגיב את תמונת הדם לגבי המוגלובין והמטוקריט? בברכה, שלמה קורץ

  • + הוסף תגובה
נגעים בזרועות הידים דורית 15/03/2017 16:27
  • שלום אני בת 35 לפני שלושה חודשים יצא לי נגע בעור בזרוע תחילה חשבתי שאולי קיבלתי מכה הנגע לא כואב לא מגרד הוא בצבע חום אדום כהה וקשה ומעט גדול לפני שבוע ראיתי שיצא לי עוד נגע כזה בזרוע השניה והיום גילתי עוד שתיים ביד הראשונה אציין שבכל יד יש נגע יחסית גדול אני חולת בוכרת נעורים אני ממתינה לתור לרופא עור שזה עוד שבועיים וחצי בפרטי האם יש צורך למצוא רופא יותר דחוף האם ניתן לשלוח לך צילום של הנגע ? בדקתי באינטרנט וראיתי תמונות של אותו נגעים ולא מבסר טובות אודה לתשובתך

  • + הוסף תגובה
נגעים ד"ר עופר ארנון 16/03/2017 17:25
  • קשה לדעת במה מדובר. נסי להקדים את התור לרופא עור. רפואה שלמה

  • + הוסף תגובה
קרצינומה במצח דניאלה 13/03/2017 21:41
  • שלום, קיבלתי היום עדכון כי הנגע במצח שלי הוא קרצינומה. מה הדחיפות של ההסרה בניתוח מוז? ביקשתי לדחות בשבוע בלבד עקב נסיעת עבודה לחו״ל. האם יש סיכון של התפשטות הנגע?

  • + הוסף תגובה
דחיפות ד"ר עופר ארנון 14/03/2017 12:55
  • לא כתבת איזה קרצינומה. שבוע זה בסדר אבל לא חודשים רפואה שלמה

  • + הוסף תגובה
קרצינומה דניאלה 14/03/2017 14:45
  • מדובר על BCC קרצינומה של העור, נמצא במצח. אתמול הודיעו לי וקבעו לי תור לעוד שבועיים. יש לי אפשרות להקדים, האם מומלץ או שאין משמעות בטווח כזה?

  • + הוסף תגובה
המשך ד"ר עופר ארנון 14/03/2017 18:05
פצע בכף הרגל פנינה 23/02/2017 15:30
  • לפני 5שנים עברתי הקרנות בכף הרגל עקב קפושי סרקומה.וזה יותר החצי שנה יש פצע בכף הרגל שלא נסגרת,חבישות ,משחות,לא עוזר...רופא אונקולוג לא רואה את הפצע כגידול ....אם יש פיטרון לעזור לרפות את המקום?

  • + הוסף תגובה
פצע כרוני ד"ר עופר ארנון 13/03/2017 15:34
  • יעוצים במרפאת פצע כרוני. לצערי אין לי משהוא נוסף רפואה שלמה

  • + הוסף תגובה
פס שחור דק וקטן מתחת לציפורניים ליזי 13/03/2017 14:25
  • הבחנתי בפס שחור דק וקטן שלא מגיע לאמצע הציפורן , בעוד שני ציפורניים יש כתמים קטנים מאוד שחורים .... נבהלתי כי אחת הסימנים במלנומה הוא פס שחור אני מאוד דואגת ובבהלה אבקש דעתך בבקשה

  • + הוסף תגובה
פס שחור בציפורן לגשת לרופא עור או פלסטיקאי ד"ר עופר ארנון 13/03/2017 15:33
  • כדאי לגשת לרופא עור לבדוק. יתכן שצריך להסיר הציפורן רפואה שלמה

  • + הוסף תגובה
לרופאים בתחום סרטן העור וניתוחי מוז (מוס)

הצטרפו לאינדקס הרופאים!