עמוד הבית > פורומים > הגדלת חזה והרמת חזה > תגובה/שאלה

תגובה/שאלה בפורום הגדלת חזה והרמת חזה

פרופ' ליאור הלר

פרופ' ליאור הלר
פרופ' ליאור הלר הינו מומחה בכירורגיה פלסטית וכירורגיה כללית. החל משנת 2012 מכהן כמנהל המחלקה לכירורגיה פלסטית בבית חולים אסף הרופא וכן משמש כמנתח בכיר באסיא מדיקל, תל אביב.תחומי התעניינותו הם שחזורים עוד...


  • הודעה
  • מחבר
  • תאריך / שעה
מיה פרופ' ליאור הלר 07/01/2019 22:58
  • שלום מיה בכל מקרה של ניתוח קוסמטי (וניתוח בכלל) חשוב להגדיר את המטרות ליפני הניתוח. במקרה שלך חשוב לדעת למה את רוצה להוציא את השתלים והאם הוצאת השתלים תשיג את המטרות שלך. הגדרת המטרות תעזור גם להחליט איזה ניתוח לבצע: הוצאת השתלים או החלפתם בשתלים יותר קטנים ואולי הרמת השדים. לפי הגובה והמשקל שאת מתארת אני מנחש שכמות רקמת השד שלך היא יחסית קטנה כך שסביר להניח שהוצאת השתלים תסתיים עם תוצאה אסתטית ירודה. זמן ההחלמה תלוי בסוג בניתוח. ליפני כל ניתוח שהוא לא דחוף חשוב לארגן תשתית לוגיסטית על מנת לאפשר תהליך ריפוי תקין (במקרה שלך עזרה עם התינוק). בשלב זה אני לא עובד עם הפלטיניום...יתכן בעתיד. בכל מקרה מציע להיבדק על ידי מנתח פלסטי על מנת לקבל תשובות מדויקות יותר בהצלחה

  • + הוסף תגובה
ניתן להשמש בכנוי
המייל לא יוצג באתר
*בלחיצה על כפתור השליחה, אני מאשר/ת שהבנתי שהתכנים המופיעים באתר ו\או תשובות שתתקבלנה בכל פלטפורמה הינן לצורך אינפורמציה בלבד ואינם בגדר חוות דעת, ייעוץ רפואי, ייעוץ מקצוע או תחליף להתייעצות עם סמכות רפואית \ מומחה. בכפוף ל- תנאי השימוש באתר

הצטרפו לאינדקס הרופאים!