עמוד הבית > פורומים > הגדלת חזה והרמת חזה > תגובה/שאלה

תגובה/שאלה בפורום הגדלת חזה והרמת חזה

ד"ר נועם חי

ד"ר נועם חי ניתוחים לעיצוב הגוף לאחר הריון ולידה
ד"ר נועם חי הנו מבכירי המנתחים הפלסטיים בישראל. לד"ר חי ניסיון עשיר של למעלה מ-20 שנה של עיסוק במגוון תחומי הכירורגיה הפלסטית, ומומחיות ספציפית של 15 שנה בביצוע כהלכה של אלפי ניתוחים בתחום עיצוב הגוף עוד...

פרופ' ליאור הלר

פרופ' ליאור הלר
פרופ' ליאור הלר הינו מומחה בכירורגיה פלסטית וכירורגיה כללית. החל משנת 2012 מכהן כמנהל המחלקה לכירורגיה פלסטית בבית חולים אסף הרופא וכן משמש כמנתח בכיר באסיא מדיקל, תל אביב.תחומי התעניינותו הם שחזורים עוד...


  • הודעה
  • מחבר
  • תאריך / שעה
הוצאת שתלים עם קפסולות פז 21/03/2019 08:29
  • תודה רבה על המענה. דבר ראשון שמחה לשמוע שיש לך ניסיון בניתוחים מהסוג הזה . דבר שני איבדתי את האמון ויכול להיות שבספרות לא מדברים על צורך בהסרת קפסולה אבל לדעתי כשיש ספק אין ספק ויש הטוענים שהקפסולה היא הגורם ל alcl אז עדיף לעשות את המיטב..עצוב לי שרופאים זורקים לי נתונים באויר שהסיכוי לalclזה 1 ל86000 בעוד שקראתי באתר של fda שזה 1 ל 3816 הבדל עצום בנתונים תסכים איתי? ופתאום זה כבר לא נדיר. שונאת את המחשבה שעומד פה אינטרס כלכלי שכל הסבל של אלפיי נשים זה עניין כלכלי.למה שאישה נורמלית שגם במידה ואין לה תופעות לוואי מהשתלים תרצה להחזיק בגופה פצצה מתקתקת..אולי תחלה אולי לא..ממש רולטה רוסית. חבל שלא יידעו אותנו ונתנו לקבל החלטה מושכלת כמה שיותר מהר. החרדות שלי והאדם שנהייתי ההורים שלי שלא יכולים לראות אותי כל כך מוטרדת ובחרדה שאין לי עליה שליטה.זה פשוט לא שווה את זה..הלוואי שלא הייתי עושה את הניתוח הזה. עכשיו גם להתמודד עם ניתוח נוסף בכדי להוציא את השתלים. זה כל כך לא פייר. תודה...

  • + הוסף תגובה
ניתן להשמש בכנוי
המייל לא יוצג באתר
*בלחיצה על כפתור השליחה, אני מאשר/ת שהבנתי שהתכנים המופיעים באתר ו\או תשובות שתתקבלנה בכל פלטפורמה הינן לצורך אינפורמציה בלבד ואינם בגדר חוות דעת, ייעוץ רפואי, ייעוץ מקצוע או תחליף להתייעצות עם סמכות רפואית \ מומחה. בכפוף ל- תנאי השימוש באתר

הצטרפו לאינדקס הרופאים!