עמוד הבית > פורומים > הגדלת חזה והרמת חזה > תגובה/שאלה

תגובה/שאלה בפורום הגדלת חזה והרמת חזה

ד"ר נועם חי

ד"ר נועם חי ניתוחים לעיצוב הגוף לאחר הריון ולידה
ד"ר נועם חי הנו מבכירי המנתחים הפלסטיים בישראל. לד"ר חי ניסיון עשיר של למעלה מ-20 שנה של עיסוק במגוון תחומי הכירורגיה הפלסטית, ומומחיות ספציפית של 15 שנה בביצוע כהלכה של אלפי ניתוחים בתחום עיצוב הגוף עוד...

פרופ' ליאור הלר

פרופ' ליאור הלר
פרופ' ליאור הלר הינו מומחה בכירורגיה פלסטית וכירורגיה כללית. החל משנת 2012 מכהן כמנהל המחלקה לכירורגיה פלסטית בבית חולים אסף הרופא וכן משמש כמנתח בכיר באסיא מדיקל, תל אביב.תחומי התעניינותו הם שחזורים עוד...


  • הודעה
  • מחבר
  • תאריך / שעה
הגדלה אחרי הקטנה ד"ר נועם חי 05/11/2019 14:11
  • 1. כנראה שכדאי אכן לכרות את הצלקת הקודמת ולתקן בצורה אסתטית ונאה אך לא ניתן לדעת בוודאות בלי לבדוק אותך. 2. חצי שנה זה זמן מינימלי אפשרי. הטווח הוא בדרך כלל בין חצי שנה לשנה 3. רצועות סיליקון אינן תחליף לחיתוך ותפירה ברמה גבוהה. הן עוזרות אך לפעמים בעיית הריפוי נובעת מטכניקה ניתוחית לא מספיק איכותית. כמובן שזה לא תמיד המקרה ויש מקרים של נטיה אישית להצטלקות גסה. ואם זה המצב אצלך אז תיקון ניתוחי כנררה שלא יעזור כל כך. 4. סיכון קיים בכל ניתוח בנפרד. זה לא שעברת מכסה מסוימת של ניתוחים ועכשיו הסיכון שלך להסתבך גבוה יותר. יחד עם זאת ניתוחים כאלה דורשים רמה גבוהה מאד של ידע ומומחיות ולכן עלייך לבחור בקפידה את המנתח שיבצע זאת עבורך. הכי טוב שתגיעי לאבחון וייעוץ. 0546773806 בהצלחה, ד"ר חי

  • + הוסף תגובה
ניתן להשמש בכנוי
המייל לא יוצג באתר
*בלחיצה על כפתור השליחה, אני מאשר/ת שהבנתי שהתכנים המופיעים באתר ו\או תשובות שתתקבלנה בכל פלטפורמה הינן לצורך אינפורמציה בלבד ואינם בגדר חוות דעת, ייעוץ רפואי, ייעוץ מקצוע או תחליף להתייעצות עם סמכות רפואית \ מומחה. בכפוף ל- תנאי השימוש באתר

הצטרפו לאינדקס הרופאים!