עמוד הבית > פורומים > מחלות כבד מבוגרים

פורום מחלות כבד מבוגרים

פרופ' זיו בן ארי

פרופ' זיו בן ארי מומחית למחלות כבד
פרופ' זיו בן ארי הינה מומחית בינלאומית למחלות כבד ומכהנת כיו"ר החברה הישראלית לחקר הכבד. מנהלת את המרכז למחלות כבד שבבית החולים עוד...

הודעה
מחבר
תאריך / שעה
pbc - קורונה אבא 31/03/2020 12:01
  • שלום רב, בני חולה ב pbc מזה 4 וחצי שנים והוא מטופל מאז באורסוליט. הוא אסימפטומטי לחלוטין ומגיב היטב לתרופה, באופן שמאז ועד היום, בכל מעקבי בדיקות הדם החצי שנתיות שהוא מבצע' תפקודי ואנזימי הכבד תקינים לחלוטין בגבולות 50% מטווח הנורמה העליון. גם בדיקות ספירת דם וכימיה הינן תמיד תקינות. האם במצבו כנ"ל הוא חשוף יותר מהנורמה להידבקות מנגיף הקורונה ולסיבוכים מהנגיף אם חס וחלילה יידבק ויחלה? האם הוא נחשב בגדר קבוצת סיכון עם מחלות רקע? בתודה ובאיחולי בריאות אבא

  • + הוסף תגובה
PBC פרופ' זיו בן ארי 01/04/2020 13:12
  • למהתאור שננת לי לא נראה לי אבל תמיד כדאי להתייעץ עם רופא הכבד שמלווה אותו ומכיר את התיק

  • + הוסף תגובה
טיפול בריטלין/קונצרטה עם כבד שומני דרגה 2 שם בדוי 29/03/2020 16:01
  • שלום, אני נוטל ריטלין כבר מס' שנים כמעט ללא תופעות לוואי ובהצלחה יתרה. אובחנתי לפני כמס' חודשים עם כבד שומני בדרגה 2. האם אני יכול להמשיך להיות מטופל בריטלין לעבור לקונצרטה במקביל לכבד השומני? תודה מראש!

  • + הוסף תגובה
ריטלין פרופ' זיו בן ארי 01/04/2020 13:11
תהליך היפודנסי בכבד זיו 26/03/2020 13:39
  • בעקבות תלונות על חולשה קשה שנמשכת זמן רב ולאחר שבדיקות דם נמצאו תקינות הופנתי ל CT. בבדיקת CT בטן עם חומר ניגוד נרשם "הכבד בגודל תקין, מרקמו אחיד פרט לתהליך היפודנסי זעיר מדי לאפיון בקוטר 4 מ"מ תת קפסולרי באונה הימנית של הכבד, בנוסף מספר תהליכים דומים באונה הימנית של הכבד, בעיקר בסיגמנט 6." בבדיקת US שנערכה כחצי שנה לאחר מכן לצורך מעקב נרשם "בכיפת הכבד מימין הודגמה ציסטה קטנה כ 5 מ"מ, פרט לך ללא ממצא פוקאלי" מה המשמעות של הממצאים ולכך שזה גדל ב 1 מ"מ? האם שפיר או סרטני? והאם יש להמשיך בביצוע מעקב ?

  • + הוסף תגובה
תהליך בכבד פרופ' זיו בן ארי 27/03/2020 08:24
  • אי אפשר לדעת את טיב התהליך מכיוון שהוא זעיר מאוד. לא ניתן להשוות גדלים כיוון שמדובר בטכנולוגיות שונות ציסטה היא ממצא שפיר!

  • + הוסף תגובה
תהליך בכבד זיו 27/03/2020 11:52
  • כיצד מומלץ לעקוב אחר הממצא? האם לבצע שוב CT בטן? (חושש לאור כמות הקרינה הרבה)

  • + הוסף תגובה
תהליך פרופ' זיו בן ארי 01/04/2020 13:10
  • מכיוון שלא ראיתי את ההדמיה לא אוכל לתת המלצה נוספת על מה שכבר כתבתי

  • + הוסף תגובה
האם מדובר בבעיה בכבד? ענבל 25/03/2020 17:10
  • שלום רב, אני בת 34 ללא בעיות רפואיות עושה ספורט אוכלת בריא מעשנת מעט(סיגריה אחת ליום) עקב חרדות התחלתי סרוקסט 10 מג ביום לפני שלושה חודשים, השבוע עברתי בדיקות דם תקופתיות ורציתי בבקשה לדעת מה הן מעידות והאם יש צורך בהמשך בירור: Alt-gpt 53 Cpk 43 31 Got Ast 0.8 Biliobrin הראשונה מעל הנורמה והשלישית על הגבול העליון, משקלי הוא 53 ואני מטר60 האם מדובר בכבד שומני? וממה נגרם? האם יכול להיןת תופעת לוואי של סרוקסט? האם יש צורך בבדיקות נוספות? תודה מראש

  • + הוסף תגובה
אנזימי כבד פרופ' זיו בן ארי 27/03/2020 08:21
מושתל כבד עם המוגלובין נמוך כפיר 22/03/2020 19:09
  • מושתל כבד כבר 16 שנה, בדיקות רמת תרופה ותפקודי כבד תקינים,להבדיל עם זאת המוגלובין נמוך 8.3, אין איזשהו דימום שנצפה בצואה או בשתן, מידיי פעם כאבים בקיבה, על מה יכול להצביע ( מחר חוזר על הבדיקות אבל מאמין שיצא אותו דבר)

  • + הוסף תגובה
המוגלובין נמוך פרופ' זיו בן ארי 27/03/2020 08:20
  • צריך לברר את הסיבה מעבר למה שציינת. אני בטוחה שהצוות המטפל בך יידע לנהל את הברור

  • + הוסף תגובה
בדיקות דם דגנית 16/03/2020 19:30
בדיקת דם פרופ' זיו בן ארי 20/03/2020 08:38
שומנים בדם לוני 12/03/2020 22:17
  • סובל מתת ספיגה של שומנים כשנתיים, למרות זאת השומנים בדם שלי קפצו בחודש וחצי מ63 ל106. תןצאות נוספות שקצת מוזרות. בילורבין ישיר 0.2 (נורמה עד 0.2) אורובולינגן בשתן 2(נורמה עד 1) מה יכולה להיות הסיבה? האם קשור לתפקוד כבד, לבלב או כיס מרה?

  • + הוסף תגובה
שומנים פרופ' זיו בן ארי 20/03/2020 08:37
הפטיטיס בי עדן 11/03/2020 21:31
  • שלום פרופ זיו אני בת 70.5. עם g6pd. מועמדת לטיפול ביולוגי לפסוריאזיס. תוצאות בדיקות הצהבת : Hbs antibody 0.75 nonimmun Hcv sbs negative Anti hb core negative מה המשמעות של הבדיקה ומה ההשלכות . האם צריכה חיסון לפני הטיפול הביולוגי בסטרלה? הבנתי שהחיסון ב 3 פעימות.. האם קיים חיסון חד פעמי? אשמח להתייחסותך ותודה מראש. עדן

  • + הוסף תגובה
הפטיטיס B פרופ' זיו בן ארי 20/03/2020 08:36
  • שאין נגיפים- תוצאה טובה מאוד החיסון ניתן בשלוש זריקות, אין אחר וכדאי לקחת

  • + הוסף תגובה
דנא הוירוס נעמי 08/03/2020 08:34
  • היי פרופ' יקרה קיבלתי את התשובה של הוירוס הפטיטיס b , אני חודש אחרי לידה יצא undetected איך אני יכולה לדעת האם "ניצחתי "את המחלה או לא ? תפקודי הכבד שלי גם תקינים ברוך ה' מה עוד ניתן לבדוק ?

  • + הוסף תגובה
הפטיטיס B פרופ' זיו בן ארי 11/03/2020 15:45
  • תשובה זאת רק מעידה על כך שאין נגיף בדם אך הנשאות לנגיף נמשכת רק בדיקת דם לנשאות: HBsAg תקבע

  • + הוסף תגובה
תסמינים נעמי 16/03/2020 12:07
  • תודה לך על התשובה אם כך למה יש לי תסמינים של דופק גבוה וכאבים בלב ונשללו מחלות לב ויש גם סחרחורות והרגשה רעה בכללי האם זה מהנשאות לוירוס מה בעצם מתחולל בגוף ? היה לי לפני כמה שנים וסקוליטיס וקריוגלובימיניה חיובי בבקשה תוכלי להסביר כי הרופא שלי אמר שזה בא והולך ....

  • + הוסף תגובה
תסמינים פרופ' זיו בן ארי 20/03/2020 08:35
  • שאלה יותר מורכבת, ללא הכרת כל הפרטים לא אוכל להשיב

  • + הוסף תגובה
ממצאים היפודנסים בכבד דוד 11/03/2020 06:38
  • שלום. בן 33 בעבר היה לי קרצינומה פפילרית של בלוטת התריס כיום בריא כבר שנתיים. ביצעתי בדיקת ct בטן ואגן כדי לשלול בקע וכאבי בטן. הבדיקה יצאה תקינה פרט למספר נגעים היפודנסים זעירים בסגמנטים 4578 שהגדול 6 מילימטר אשר לא ניתנים לאפיון ורשום לשקול ברור עם סונר. עכשיו אני ביצעתי סונר בטן שבוע לפני הסיטי ויצא כבד תקין. פרט לזה ללא ממצא חריג. האם לחזור על סונר נוסף? האם זה יכול להיות סרטני? יש מקום לדאגה?

  • + הוסף תגובה
ממצאים בכבד פרופ' זיו בן ארי 11/03/2020 15:47
צהבת ב לינוי 10/03/2020 20:20
  • שלום, השאלה שלי האם וירוס כרוני יכול להיעלם לגמרה מהגוף? האם יהיה חיסון שיהרוג לגמרה את הוירוס? תודה מראש.

  • + הוסף תגובה
הפטיטיס B פרופ' זיו בן ארי 11/03/2020 15:46
  • לעיתים רחוקות כן חיסון יש כבר היום תרופה שתביא להעלמות המחלה - עוד מספר שנים

  • + הוסף תגובה
חשד למחלת כבד,אוטואימונית שני 06/03/2020 12:36
  • אשמח לדעת האם כל מחלות הכבד האוטואימוניות הן סופניות? מקריאה בגוגל אני מבינה שאלו מחלות דשות והפרוגנוזה לא לטובת החולה בכלל.

  • + הוסף תגובה
אוטואימונית פרופ' זיו בן ארי 11/03/2020 15:44
PBC אבא 19/02/2015 10:11
  • שלום רב בני בן ה 43 נמצא במעקב כבדי חצי שנתי לאחר שבמאי 2011, במסגרת בירור ראומטולוגי בגלל כאבי פרקים נמצאו AMA חיובי 1:20 וכבד מעט מוגדל כ17 ס"מ במרקם אחיד(גובהו 190 ס"מ). עוד נמצאו: IGG ו- IGM מעט מוגברים 1670 ו 238 בהתאמה, היפרגאמא גלובולין 22.6 (גבול עליון 18.8) תפקודי ואנזימי כבד נמצאו תקינים ללחלוטין. בבדיקות המעקב של ינואר: 2014 הופיע לראשונה ANA חיובי1:160, AMA עלה ל 1:40, תפםקודי ואנזימי כבד נמצאו תקינים לחלוטין. בבדיקות אוקטובר 2014: AMA עלה ל 1:160, ANA עלה ל 1:320, אנזימי כבד תקינים לחלוטין למעט עליה מתונה ב GGT ל 68 (גבול עליון 55).CRP תקין, צליאק שלילי,US כבד מעט מוגדל במרקם אחיד ללא שינוי בהשוואה ל US מ 2011. בבדיקות האחרונות של 21.1.15 : AMA ירד ל 1:80, ANA עלה ל 1:640, ASMA שלילי, אלבומין - 4, גלובולינים - 3.6, אנזימי כבד תקינים לחלוטין כולל GGT שירד ל 55. תפקודי קרישה C3, C4, ESR, תקינים לחלוטין. IGG ו IGM מעט מוגברים 1730 ו 243 בהתאמה. גאמאגלובוין 22.6. בביקורו האחרון אצל הרופא נמסר לו כי יתכן ותתפתח בעתיד מחלת כבד אוטואימונית מסוג PBC ו/או AIH. בשלב זה בכל מקרה לאור תפקודי כבד תקינים אין אינדיקציה לטיפול תרופתי או לניקור כבד. הרופא המליץ על המשך מעקב של בדיקות דם וכן בדיקת פיברוטסט על מנת לוודא כי אין דלקת מתקדמת בכבד. לאור הנ"ל אודה על דעתך בשאלותי כדלקמן: 1. האם בשלב זה המחלה כבר מאובחנת כקיימת אסימפטומתית והתפתחותה למחלה פעילה וסימפטומתית הינה וודאית ורק שאלה של זמן. 2. האם אין מקום להתחיל בטיפול תרופתי כבר עתה למניעת התקדמות לכיוון זה. 3. האם יש מקום גם להדמיית MRI לצורך אבחון דלקת בכבד. בברכה ובתודה אבא

  • + הוסף תגובה
PBC פרופ' זיו בן ארי 19/02/2015 19:34
  • 1.המחלה עדיין לא מאובחנת בשלב זה 2.אין מקום להתחיל טיפול, הוא לא מוכח כמניעתי 3.כל עוד אנזימי הכבד תקינים אין צורך

  • + הוסף תגובה
בדיקת פיברוטסט אבא 18/04/2015 20:59
  • בהמשך להתכתבותנו מיום 19.2.15 הנמצאת בעמוד 3 של האתר, אני מבקש להפנות אותך לתוצאות בדיקת פיברוטסט שבני ביצע ביום 16.4.2015 כדלקמן: Fibrotest 0.31 F1-F2 ActitTest 0.15 A0 Bilirubin total 0.49 SGPT (ALT) 30 gamma GT 68 A2 Macroglobulin 1.49 Haptoglobin 38.30 Apolipoprotein A1 134 Lipemia,Icterus,Hemolysis-Normal אודה על התייחסותך למשמעות תוצאות הפיברוטסט הנ"ל ולשאלה האם יש בהן יחד עם תוצאות הבדיקות שפורטו בפנייתי הקודמת כדי לבסס או לשלול אבחנה והאם יש שינוי בהמלצותייך הקודמות בעקבות כך. להשלמת התמונה אציין כי בני ממשיך ומרגיש היטב ללא סימפטומים כלשהם למעט אותם כאבי פרקים בכפות הידיים שבעטיים הוא נמצא גם במעקב ראומטולוגי ושעד כה שלל מחלה ראומטולוגית כלשהי. רוב תודה וברכה אבא

  • + הוסף תגובה
פיברוטסט פרופ' זיו בן ארי 21/04/2015 07:22
  • בדיקה זאת איננה משמשת לאשור/שלילת האבחנה וגם עדיין לא הוכח שהיא בדיקת הבחירה להעריך אם יש דלקת או צלקת במחלה זאת

  • + הוסף תגובה
בדיקת פיברוטסט אבא 21/04/2015 09:31
  • האם ממצאי הצלקת והדלקת המופיעים בבדיקה יכולים להצביע על כיוון של מחלת כבד אחרת, או אולי על סימני צלקת שנשארו מצהבת קלה וממונוקלאוזיס שבני חלה בהם לפני כ 20 שנה. האם ייתכן בכלל כי יופיע ממצא צלקתי בהעדר דלקת. למיטב הבנתי הדלקת היא השלב המקדים והגורם לצלקת? הרבה תודות אבא

  • + הוסף תגובה
פיברוטסט פרופ' זיו בן ארי 21/04/2015 11:57
  • אין דלקת בבדיקה וגם הערך של הצלקת אינו מוכח במקרה זה.מונונקוליאוזיס איננה גורמת לצלקת.

  • + הוסף תגובה
חשד לPBC אבא 24/07/2015 09:39
  • שלום רב, בהמשך להתכתבותנו מ 19/2/2015 אני מפנה את תוצאות בדיקות המעקב ביחס לטווח הנורמה שבוצעו ב 9.7.15 הפירוט: נוגדנים 9.7.15: ASMA שלילי, ANA 1:640 (כל תת הנוגדנים שליליים), AMA anti m2- 155 (גבול עליון 20), AMA 1:80, נוגדנים 21.1.15: כנ"ל ללא שינוי למעט AMA anti m 2 שבוצע לראשונה רק ב 9.7.15 GGT 148 0-55 GOT 43 0-35 GPT 68 0-45 ALKP 97 40-130 BILIRUBIN T 0.6 0.3-1.2 PROTEIN T 7.4 6.6-8.3 ALBUMIN 4.2 3.5-5.2 IGM 333 140-230 IGG 1550 700-1600 GAMAGLOBOLIN 23.3 11.1-18.8 ALBUMIN BYEP 55 ׁ 55.8-66.1 ESR 23 2-28 CRP 0.19 0-0.5 C3 121 90-180 C4 32 10-40 WBC 4.2 4.8-10.8 RBC 4.45 4.7-6.1 HB 13.2 13.5-17.5 PLT 301 150-450 CHOLESTEROL 214.8 CHOLESTEROL LDL 136.9 CHOLESTEROL HDL 57 TRIGLICERIDES 105 אודה על התייחסותך לשאלותיי הבאות: 1)לאור התוצאות הנ"ל בהם בולטת לראשונה עליה באנזימי הכבד, ב IGM, ובכולסטרול , האם אפשר עתה לאשש הבחנה של PBC ולהתחיל בטיפול תרופתי? 2) האם עשוי בכלל להידרש ניקור ואם כן האם אףMRI או פיברוסקן הינם מענה ראוי בלתי פולשני? 3) לאחרונה הובא לידיעתי כי בנוסף לאורסוליט המקובל כטיפול ב PBC עומדת לצאת בקרוב תרופה חדשה בשם OBETICHOLIC ACID המבטיחה תקווה לעצירת המחלה. עד כמה זה קרוב להקלט אצלינו? אשמח על כל המלצה או הכוונה מצידך בתודה ובברכה אבא

  • + הוסף תגובה
PBC פרופ' זיו בן ארי 26/07/2015 19:09
  • עדיין יש אבחנה מבדלת. פיברוסקאן או MRI אינם מענה ראוי!. התרופה החדשה נמצאת עדיין בשלבים בסופיים של המחקר הקליני ואיננה בשימוש יומיומי

  • + הוסף תגובה
Pbc אבחנה מבדלת אבא 29/07/2015 09:59
  • בוקר טוב לך בני ביקר אתמול אצל הרופא המטפל ועל סמך תוצאות הבדיקות הוא המליץ לבצע כבר בשלב זה ניקור תחת U.S לצורך האבחנה המבדלת בין PBC לבין PBC. משולבת עם AIH. האם אכן אין מנוס מביצוע ניקור וזו היא גם המלצתך? (ניתן היה להבין כך מתשובתך בה שללת MRI ופיברוסקאן). האם קימת אפשרות שהאבחנה המבדלת תתברר מאליה משינויים שיחולו בבדיקות הדם של המעקב שיתבצעו בעוד חודש או חודשיים ו/או גם על ידי בדיקות דם נוספות אחרות במידה וקיימות. אני מאד מודאג מסיכוני הניקור וסקפטי מהמהימנות של התוצאות הנקבעות על סמך שליפת רקמה בודדת ובחינתה מתוך איבר כה גדול. מה תוכלי תאמר לי על כך בתודה ובברכת יום נעים אבא

  • + הוסף תגובה
חשד ל pbc בן 36 20/02/2020 13:47
  • שלום רב לך, מקווה שבזמן שחלף בנך מרגיש טוב. הסיפור שלי דומה : גבר נושק ל40. עם ama גבולי עם תפקודי כבד עדיין תקנים. האם בנך בסוף אובחן כ PBC? אם כן, על סמך מה? האם יש טיפול יעיל לגביו ביצירת התקדמות המחלה? בברכה תודה ורפואה שלמה.

  • + הוסף תגובה
pbc אבא 06/03/2020 11:31
  • שלום רב, במענה לשאלותיך, בני אובחן בספטמבר 2015 בpbc על ידי ביצוע ביופסיה. מאז הוא מטופל באורסוליט. הוא אסימטומטי לחלוטין ומגיב היטב לתרופה באופן שמאז ועד היום בכל מעקבי בדיקות הדם החצי שנתיות שלו, תפקודי ואנזימי הכבד תקינים לחלוטין ונמצאים בגבולות של 50% מטווח הנורמה העליון. אני מייחל ומקווה שבני ימשיך באופן הנ"ל ומאחל גם לך בריאות ורפואה שלמה. בברכה אבא

  • + הוסף תגובה
ביופסיה פרופ' זיו בן ארי 26/02/2020 17:18
  • לעיתים אין מנוס מביופסיה!!, בעיקר שיש אבחנה מבדלת אשר כוללת מחלות שיש טיפול להציע להן והטיפול ספאציפי מלחה

  • + הוסף תגובה
צום ניצן 04/03/2020 12:45
  • שאלה בבקשה יש צורך בצום לבדיקה חוזרת של Ast ובילרובין ואם כן כמה שעות?

  • + הוסף תגובה
צום פרופ' זיו בן ארי 05/03/2020 17:54
Hbv יאנה 04/03/2020 12:50
  • שלום פרופ' אני מחכה לתשובה של הוירוס , תפקודי כבד תקינים יש לי כל הזמן צמרמורות ותחושת שריפה בחזה , האם זה כתוצאה מהוירוס ?חום גוף נמוך 35 אשמח אם תוכלי לענות לי

  • + הוסף תגובה
HBV פרופ' זיו בן ארי 05/03/2020 17:54
תיפקודי כבד אבי 03/03/2020 17:44
  • שלום רב לפני כארבעה חודשים התחלתי טיפול באוטזט ביצעתי בדיקות דם כולל תיפוקודי כבד שהיו תקינים לפני חודש עשיתי שוב בדיקה ו הalt שלי היה 53 והast היה תקין וגם הalp תקין היום חזרתי על הבדיקה וalt קפץ ל88 וast עלה ל39 אני קצת לא שומר בעניני האלכוהול ושותה פעם בשבוע כ5 בקבוקים של בירה דיברתי עם הרופא משפחה שלי שאמר לי שנחזור על הבדיקה בעוד כשבועים אפשר את עצתך המלומדת אם זה פרקטיקה נכונה ואם נגרם כבר נזק בלתי הפיך לכבד בתודה והמון הערכה

  • + הוסף תגובה
אנזימי כבד פרופ' זיו בן ארי 05/03/2020 17:53
  • בינתיים נראית לי אסטרטגיה נכונה ממש לא נראה שנגרם נזק בלתי הפיך

  • + הוסף תגובה
בילירובין אני 04/03/2020 10:00
  • שלום האם לקיחת לוריוון תקופה ארוכה משפיעה על רמת הבילרובין? תודה

  • + הוסף תגובה
לוריואן פרופ' זיו בן ארי 05/03/2020 17:53
גרד חזק ברגליים דחוף בן 01/03/2020 13:01
  • שבועות אחרונים גרד חזק ברגליים כבן 40 אי ספיקה במסתם שמאל , כילד סבוריאה קלה היתה באף , לפני 10 שנים ניתן קרם ויטמין אי למריחה בגרד חלש יותר , מה יכולה הסיבה והאם לעבור בדיקת כבד ??

  • + הוסף תגובה
גרד פרופ' זיו בן ארי 02/03/2020 17:36
  • בדיקות דם של הכבד כלולות בכל בדיקת כימיה פשוטה. בקש הפנייה , אם כי הסבירות נמוכה על פי התיאור שלך

  • + הוסף תגובה
הפטטיס b יורם 29/02/2020 05:32
  • פרופסור בן ארי אשמח לתשובתך ועזרתך , האם נשאות להפטטיס b יכולה להיעלם אחרי השתלת כבד?

  • + הוסף תגובה
הפטיטיס B פרופ' זיו בן ארי 02/03/2020 17:34
אשמח לעזרה בר 27/02/2020 15:39
  • שלום רב כאבים/ מיחושים בטן עליונה ימין עם הקרנה מועטה לגב כבר מספר חודשים , אחרי בירור גסטרו סיטי בטן us ובדיקות דם מקיפות לכבד כולל ספאציפיות הכל תקין למעט המנגיומה וציסטה. נורא מודאגת ממחלות אוטואימוניות של הכבד ודרכי מרה . שאלתי אלייך בבקשה איזה עוד בדיקות עלי לעשות על מנת לשלול אותן מחלות? מותשת ועייפה וחרדה שמא אולי אני מתפספסת באבחנה . תודה מראש

  • + הוסף תגובה
אשמח לעזרה בר 27/02/2020 15:46
כבד פרופ' זיו בן ארי 27/02/2020 16:48
  • לא רואה קשר למחלת כבד ובפרט לא מחלות אוטואימוניות של הכבד ודרכי מרה , כיוון שציינת שהבדיקות תקינות

  • + הוסף תגובה
כבד בר 27/02/2020 16:56
  • תודה על הענותך דר זאת מכוון שבחיפוש אינטרנטי כתוב ש10% מהמקרים אפשרי שיהיה בדיקות דם תקינות וזה הספק שמכונן בי. תודה

  • + הוסף תגובה
לרופאים בתחום מחלות כבד מבוגרים

הצטרפו לאינדקס הרופאים!