עמוד הבית > פורומים > הנקה > תגובה/שאלה

תגובה/שאלה בפורום הנקה


  • הודעה
  • מחבר
  • תאריך / שעה
חלב אם מופשר דנה 11/02/2019 15:42
  • שלום חזרתי לעבודה לפני כחודש וחצי בחודש הראשון הייתי שולחת עם התינוק לגן שקיות חלב אם קפואות ששמרתי עוד מתקופת חופשת הלידה + חלב טרי ששאבתי בעבודה. את החלב הקפוא היו מאחסנים במקפיא עד שמפשיר. מאחר ולא ידעתי כמה יאכל הייתי שולחת כמות חלב מעט גדולה יותר. לרוב לא היו משתמשים בכל החלב באותו היום. עקב כך, יצא שפעמים רבות שהיו משתמשים בחלב המופשר רק למחרת, ולפעמים אפילו יומיים אחרי. אני מאוד מקפידה על כללי ההיגיינה ואחסון החלב, אך כנראה התבלבלתי ולא שמתי לב שחלב מופשר יכול להיות רק 24 שעות במקרר. (התייחסתי אליו כמו לחלב טרי במקרר). לא כל המנות שאכל היו כאלו, חלקם כאמור היו טריות. כיום כשאני יודעת את זה, הדבר כמובן לא קורה. אך אני חוששת- האם יתכן שעשיתי לו נזק? מה הסכנה בחלב מעבר לזמן המומלץ במקרר? אם הייה חמוץ וודאי לא הייה אוכל? האם בעל פחות ערכים תזונתיים? יש לציין שלא היו לו שלשולים בתקופה זו. האם יכול להיות שגרמתי לנזק עתידי חס וחלילה? אני מאוד מאוד לחוצה בעניין אשמח לתשובה תודה רבה מראש

  • + הוסף תגובה
מומלץ להשתמש בכינוי או בשם פרטי בלבד
המייל לא יוצג באתר
*בלחיצה על כפתור השליחה, אני מאשר/ת שהבנתי שהתכנים המופיעים באתר ו\או תשובות שתתקבלנה בכל פלטפורמה הינן לצורך אינפורמציה בלבד ואינם בגדר חוות דעת, ייעוץ רפואי, ייעוץ מקצוע או תחליף להתייעצות עם סמכות רפואית \ מומחה. בכפוף ל- תנאי השימוש באתר

הצטרפו לאינדקס הרופאים!