עמוד הבית > פורומים > לופוס ומחלות אוטואימוניות > תגובה/שאלה

תגובה/שאלה בפורום לופוס ומחלות אוטואימוניות

פרופ' ננסי אגמון-לוין

פרופ' ננסי אגמון-לוין
פרופ' ננסי אגמון-לוין היא מומחית לאלרגיה ואימנולוגיה ומשמשת כמנהלת היחידה לאימונולוגיה קלינית, אנגיואדמה ואלרגיה וכן סגנית מנהל המרכז למחלות אוטואימוניות בבית החולים שיבא- תל השומרתחומי עיסוק עיקריים עוד...


  • הודעה
  • מחבר
  • תאריך / שעה
מזון ולופוס פרופ' ננסי אגמון-לוין 14/02/2020 11:19
  • שלום תמר, יש קשר בין מזון ומערכת החיסון בהיבטים רבים - בעיקר בהיבטים האלרגים (שאני מאוד אמונה עליהם אך הם אינם חלק של הפורום הזה) בהיבט של מחלות אוטואימוניות אף שיש הרבה מאוד מידע ברשת לצערי הרב אין מידע מדעי אמין (גם לא על הבדיקה המפורטת לעיל ש"הומצאה" מלכתחילה לניהול מחלות אלרגיות) . ישנה המלצה מבוססת באופן יחסי לכלכלה "ים תיכונית" - זה ככל הנראה בריא לכולם. ובהיבט האישי - בהחלט חלק ממטופלי בחרו בהרגלי תזונה ייחודיים - ולחלקם הדבר אף סייע ולכן אני נוהגת לשבת עם המטופל לעבור איתו על הנתונים הרלוונטים לאותו מטופל/ת והעדפות (אם על פי המלצה כזו ואחרת) וכל מה שלא מזיק (זה החלק החשוב), ועשוי לסייע - הוא לבחירת המטופל/ת. מקווה שמסייע.

  • + הוסף תגובה
מומלץ להשתמש בכינוי או בשם פרטי בלבד
המייל לא יוצג באתר
*בלחיצה על כפתור השליחה, אני מאשר/ת שהבנתי שהתכנים המופיעים באתר ו\או תשובות שתתקבלנה בכל פלטפורמה הינן לצורך אינפורמציה בלבד ואינם בגדר חוות דעת, ייעוץ רפואי, ייעוץ מקצוע או תחליף להתייעצות עם סמכות רפואית \ מומחה. בכפוף ל- תנאי השימוש באתר

הצטרפו לאינדקס הרופאים!