עמוד הבית > פורומים > טיפול באפילפסיה, טיקים, שבץ ופגיעות ראש בנוירופידבק

פורום טיפול באפילפסיה, טיקים, שבץ ופגיעות ראש בנוירופידבק

ד"ר דורון תודר

ד"ר דורון תודר טיפול בהפרעות בטכנולוגיית נוירופידבק
ד"ר דורון תודר, פסיכיאטר מומחה, מנהל המרכז הרפואי נוירוקליניק ברמת גן;הפסיכיאטר הראשי של השירות הפסיכיאטרי הממשלתי; מנהל את המרפאה הציבורית היחידה בישראל לטיפול בנוירופידבק במרכז לבריאות הנפש בבאר עוד...

הודעה
מחבר
תאריך / שעה
איך מפסיקים טיקים? 18/05/2012 17:40
  • מדוע סמים אנטי פסיכוטיים פוגעים במערכת נרחבת של תאי עצב השולטים בתנועה. דבר זה גורם לקשיון שרירים, עוויתות ותנועות בלתי רצוניות שונות ומשונות.? ופגיעות בלתי הפיכות ביכולת לבצע תנועות רצוניות של השפתיים, הלשון, הלסת, האצבעות, הבהונות ושאר חלקי הגוף. הרי הסמים האנטי פסיכוטיים - הם נועדו לטפל בטיקים וברעידות בלתי רצוניות.! אז איך יכול להיות שהם גורמים לפעולה הפוכה?

  • + הוסף תגובה
איך מפסיקים טיקים? דר' דורון תודר 19/05/2012 10:10
  • שלום רב סמים אנטיפסיכוטיים ???? אני מניח שהכוונה לתרופות. למונח סמים יש ברפואה הגדרות ברורות (כגון התמכרות) ולתרופות אלה אין את התכונות הללו. עניתי לשאלה זו לא מכבר. את מוזמנת לקרוא את התשובה בהמשך. בהצלחה

  • + הוסף תגובה
רעידות 18/05/2012 17:37
  • שלום רב, כבר מספר שנים שאני מרגישה רעידות בתוך הראש, ואני מרגישה יחד עם הרעידות סוג של "כובד" שם. לאחרונה הרעידות גברו. כל הזמן הצוואר והראש שלי רועד ולא יכול להיות במנוחה.!!! ואני לא יכולה לישון בלילה מהרעידות בראש. בוכה וגם בנוסף נשמעים רעש של תקתוקים בלתי רצוניים מאזור העורף שלא פוסקים. מה גורם לראש כל הזמן לנוע ולרעוד ללא הפסקה? האם יש לזה טיפול?

  • + הוסף תגובה
רעידות דר' דורון תודר 19/05/2012 10:08
  • שלום רב יש הרבה סיבות לתיאור זה. הייתי מתחיל בבירור אצל רופא משפחה ומצפה שהוא יפנה אותי להמשך בירור על פי התרשמותו: אאג, נוירולוג, אורטופד, פסיכיאטר... הכל תלוי בסיבה, שבלי בדיקה תישאר נסתרת. בהצלחה

  • + הוסף תגובה
טיקים 18/05/2012 17:33
  • אם הטיפול בטיקים הוא בעזרת תרופות החוסמות את הרצפטור לדופאמין כמו "אוראפ" - אז מדוע חוסר דופמין גורם לפרקינסון? כיצד חסימת הדופאמין יכול להפסיק טיקים ורעידות? אם כתוב שזה מטפל בטיקים- אז מדוע כתוב בחוסר דופמין גורם לתנועות בלתי רצוניות? זה לא נשמע הגיוני!!! כתוב ש"פימוזיד משמשת לטיפול בטיקים" ולעומת זאת כתוב "פימוזיד גורמת לתופעות לוואי אקסטראפרמידאליות כגון דיסקינזיה, אקתיזיה ופרקינסוניזם. מדובר בתנועות לא רצוניות וקישיון של הפנים והגפיים. " זה לא הגיוני שטיפול בטיקים גורם לפעולה הפוכה של חסימת דופמין = כמו לחולי פרקינסון. איך זה יכול להיות?

  • + הוסף תגובה
טיקים דר' דורון תודר 19/05/2012 10:07
  • שלום רב התמונה הרבה יותר מורכבת ואם מתייחסים רק לדופמין אזי יש צדק בדבריך. יש מערכת נוספת במוח הקרויה המערכת הכולינרגית. בפרקינסון המערכת הדופמינרגית יורדת בפעילותה והכולינרגית נותרת ללא שינוי. כתוצאה מכך יש כפי הנראה רעידות. כאשר אנחנו נותנים תרופה שמורידה את הדופמין אזי אנחנו מייצרים מצב המחקה את זה בפרקינסון. ואז יש רעידות. אבל כאשר יש עודף יחסי של דופמין מול המערכת הכולינרגית- ויש בין השאר טיקים- אם נחסום את הדופמין אזי נייצר "מצב רגיל" ואז אין טיקים. הבעיה היא בעיקר תופעות הלוואי כיוון שהורדת דופמין יוצרת תחושה לא נעימה של רובוטיות. הטיפול בנוירופידבק לטיקים הוא הרבה יותר נעים. שם אנו מאמנים את המוח לעבוד באופן שהאיזור שפעיל יתר על המידה, "לומד" לעבוד באופן מתון יותר. וכך יש שיפור בטיקים. מקווה שעזרתי בהצלחה

  • + הוסף תגובה
אפילפסיה וגדי 15/05/2012 22:09
  • האם יש סכנה לחולי אפילפסיה לקבל תוספים תזונתיים ?

  • + הוסף תגובה
תוספים תזונתיים דר' דורון תודר 16/05/2012 07:47
  • שלום רב ברמה העקרונית תוספים תזונתיים אינם מבוקרים על ידי הרשויות באותה צורה כמו תרופות (לפחות חלק מהם). מבחינתי אסור לקחת תוספים בריאותיים ללא ייעוץ עם הרופא המטפל. בהצלחה

  • + הוסף תגובה
שלום תודה על התשובה וגדי 16/05/2012 21:51
  • התכוונתי לתוספים תזונתים כמו חלבונים שאני מקבל אחרי אימון במכון כושר לפיתוח גוף .האם התוספים התזונתים האלו (למשל כמו חלבון מי גבינה) משפיע הל האיפילפסיה או על התרופות(lamictal).

  • + הוסף תגובה
תוספים תזונתיים דר' דורון תודר 17/05/2012 08:36
  • שלום רב דיאטה דלת פחממות ועשירת שומן וחלבון בד"כ יכולה להועיל לחולי אפילפסיה. אבל- תשובתי לא השתנתה. קח את הקופסא לרופא שלך ותן לו לבדוק מה עוד מכניסים לשם. בהצלחה

  • + הוסף תגובה
טיקים בדיבור יורם 10/05/2012 00:50
  • הרגשת לחץ בלסתות בעת דיבור, סוג של גמגום. טיק שמתאפיין בעת לחץ. אני בן 44 והתופעה החלה לפני כמה שנים כשאני מודע לכך הסימפטומים לא מורגשים . הבעיה היא שאני כל הזמן דרוך ומתוח מכך

  • + הוסף תגובה
טיקים בדיבור דר' דורון תודר 10/05/2012 18:10
  • שלום רב אני לא מצליח להבין מה השאלה. בכל אופן אם אתה מתעניין לגבי טיפול בנוירופידבק לבעיותך- אזי סביר להניח שניתן לשפר את מצבך באמצעות טיפול זה. אני מטפל באופן קבוע בבעיות טיקים גמגום באמצעות נוירופידבק ובד"כ התגובות הן טובות מאוד. אתה מוזמן ליצור קשר ולקבל פרטים נוספים. בהצלחה

  • + הוסף תגובה
אפילפסיה ודלקת קרום המח דני 04/05/2012 23:06
  • שלום. כיום בן 63. בגיל כחצי שנה היתה לי דלקת קרום המח ונרפאתי. בגיל 30 קבלתי התקף אפילפטי ראשון ומאז מטופל ב-250 מ"ג למיקטל. זה מוריד לי קצת מההתקפים וכנראה מאזן אותי. מעניין אותי אם אפשר לקשור בין האפילפסיה למנינגיטיס (שאחרי 30 שנה)?

  • + הוסף תגובה
אפילפסיה ודלקת קרום המח דר' דורון תודר 06/05/2012 13:42
  • שלום רב הפער של 30 שנה מאוד מקשה על קשירת שני המצבים. אפילפסיה היא מחלה מאוד שכיחה. הרבה יותר סביר שאין קשר בין הדברים מאשר שאירוע נדיר גרם לתופעה. בהצלחה

  • + הוסף תגובה
כדור אביב 26/04/2012 13:51
כדור דר' דורון תודר 27/04/2012 12:57
  • שלום רב פעילות המעיים מושפעת מפקטורים רבים כגון: מצב נפשי, תזונה, ותרופות. כמעט כל תרופה "יודעת" להשפיע על פעילות מערכת העיכול בצורה כזו או אחרת. גם אם תרופה בד"כ לא משפיעה על מערכת העיכול או בד"כ כן משפיעה- בכל מקרה זה לא ממש משנה לך כאדם בודד. אם הבעיות התחילו קצת לאחר שהתחלת את הטיפול - אזי הקשר סביר יותר. אם אתה לוקח את התרופה שנים- אזי זה לא סביר שפתאום התרופה החליטה לעשות תופעות לוואי. בהצלחה

  • + הוסף תגובה
אב אבי 01/05/2012 22:48
אפילפסיה מירי 29/04/2012 23:09
  • האם שתייה מרובה של קפה ועישון סיגריות מגביר את המחלה

  • + הוסף תגובה
אפילפסיה דר' דורון תודר 30/04/2012 09:41
  • שלום רב קפה מרובה יכול לגרום להתקפים ולפגוע באיזון המחלה. סיגריות בד"כ לא משפיעות. בהצלחה

  • + הוסף תגובה
מה עושים כאשר יש למישהו התקף? 05/04/2012 10:44
מה עושים כאשר יש למישהו התקף? דר' דורון תודר 08/04/2012 08:00
  • שלום רב זה תלוי בסוג ההתקף. נראה לי נכון להתייעץ עם הנוירולוג שמטפל באדם ולהתייעץ עימו בקשר לכך. בכל אופן אם השאלה היא לגבי התקף כללי, אזי שאדם מקבל התקף לידך אין צורך לעשות כלום. אם נניח שמדובר בהתקף אפילפטי מלא צריך רק לוודא שבזמן ההתקף האדם לא פוגע בעצמו (אם יש לידו חפץ חד- להרחיק את החפץ ). אין להכניס כל חפץ לפה בזמן ההתקף ! לאחר תום ההתקף ניתן להטות את הגוף והראש לצד בכדי למנוע שאיפת רוק שלעיתים מצטבר בפה. אם ההתקף נמשך זמן רב או שמדובר בהתקף ראשון יש להפנות לבית חולים. בהצלחה

  • + הוסף תגובה
אפילפסיה אביבה 08/04/2012 18:44
  • ההתקף מגיע אלי לביקור עד כה רק בלילה כשאני ישנה ההתקף היה פעם אחת לפני שלוש שנים ועכשיו עוד פעם מה עושים במצב כזה איך אדריך את בעלי מה לעשות תודה

  • + הוסף תגובה
אפילפסיה דר' דורון תודר 08/04/2012 21:35
  • שלום רב ראשית הייתי מתייעץ עם נוירולוג. לגבי ההתקף עצמו לא צריך לעשות כלום קשה לחשוב על מקום בטוח יותר לקבל התקף מאשר במיטה. בהצלחה

  • + הוסף תגובה
אפילפסיה אביב 28/04/2012 23:27
  • מאוד מסקרן אותי ממה ולמה מגיע ההתקף של אפילפסיה אני אישה בריאה מלבד שאני סובלת מלחץ דם גבוה אין לי שום מחלות תודה לאל

  • + הוסף תגובה
אפילפסיה דר' דורון תודר 29/04/2012 15:25
  • שלום רב השאלה היא קצרה אבל התשובה היא בעובי ספרים רבים. לא אוכל בפורום כזה לענות על השאלה בצורה ראויה. בכל גיל יש סיבות אחרות להתקפים אפילפטיים. יש הרבה סיבות רפואיות שגורמות להתקפים אפילפטיים. אם הנושא מעניין אותך הייתי מציע לך לחפש אתרים שכבר כתבו בהם מאמרים רבים על הנושא. למשל כאן: http://www.epilepsy.org.il/Apps/WW/Page.aspx?ws=bfd6d0f0-17fb-4cdd-b576-739a05b065a1&page=8f75a93a-3888-49f8-a03c-578f6bf6c99e בהצלחה

  • + הוסף תגובה
25/04/2012 19:44
פגיעה באזור העין השמאלית במוח בעקבות שבץ מודאגת 21/04/2012 16:53
  • שלום אימי, בת 26, עברה לפני כשבוע שבץ אשר פגע במוח באיזור של העין השמאלית. אימי אינה רואה כמעט בעין ימין (לפני האירוע) וכעת חווה ראייה משובשת בעקבות האירוע, למרות מה שהרופאים אומרים, היא חווה שיפור בראייה כל יום. שאלתי הינה האם יש דרכים לשפר ולתקן את הראייה בעקבות פגיעה מוחית. תודה

  • + הוסף תגובה
פגיעה באזור העין השמאלית במוח בעקבות שבץ דר' דורון תודר 21/04/2012 22:31
  • שלום רב לאחר אירוע מוחי יש כמה חודשים בהם תיתכן החלמה ספונטנית במידה כזו או אחרת. הייתי מציע להמתין לסוף תהליך השיפור. לאחר מכן יש מקום לשאול האם ניתן לעזור לה בנזקים שנותרו. ברמה התאורטית לפחות בחלק מפגיעות הראיה ייתכן ויש מקום לטיפול בנוירופידבק אך זה תלוי בפגיעה המדוייקת. בהצלחה

  • + הוסף תגובה
בדיקת EEG אורי 19/04/2012 13:27
  • שלום רב דוקטור, ביצעתי לפני מספר ימים EEG ובמהלך הEEG מיצמצתי הרבה בעיניים וכיוצתי תמצח וגם זזתי הרבה עם הידים האם זה יכול להשפיע לי על תוצאות הבדיקה שתצא בצורה לא תקינה כמו בהתקף אפילפטי ? בנוסף ד"ר האם הטיפול שאתה מטפל בו עוזר לשיקום גם מבחינה קוגנטיבית וכתוספת לטיפול נוירופסיכולוגי או שזה אפילו תחליף לשיקום נוירופסיכולוגי ?תודה

  • + הוסף תגובה
בדיקת EEG דר' דורון תודר 21/04/2012 09:58
  • שלום רב מצמוצים רבים ותנועות יתר פוגעות באיכות הבדיקה. עם זאת לא סביר שכתוצאה מכך יהיה פירוש לא נכון. אפילפסיה ניראת שונה מתנועה או מצמוץ בבדיקה ה EEG. ישנם מחקרים רבים המוכיחים כי טיפול בנוירופידבק יכול לעזור בשיקום הנוירופסיכולוגי לאנשים עם חבלות ראש שונות. פגיעת ראש היא פגיעה מורכבת. אין זה אומר שנוירופידבק לבדו יפתור את כל הבעיות. מאידך מחקרים מראים שבתחומים בהם נוירופידבק עוזר- אזי הטיפול עושה כך טוב מטיפולים אחרים. יש צורך לברר מה טיב הפגיעה בכדי לדעת אם נוירופידבק יכול להיות לעזר. בהצלחה

  • + הוסף תגובה
אפילפסיה חסוי 18/04/2012 11:41
  • שלום ד"ר האם שבר בעצם טמפורלית וקונטזיות מוחיות באונה טמפורלית יכולות לגרום לאפילפסיה?ב. מה אומר המושג בEEGהאטה טמפורלית משמאל ומימין בהתאמה ?האם הוא יכול לאשר אפילפסיה או שאינו מספיק?תודה

  • + הוסף תגובה
אפילפסיה דר' דורון תודר 18/04/2012 23:27
  • שלום רב התשובה היא שאכן פגיעה כזו יכולה לגרום לאפילפסיה. האטה טמפורלית יכולה להעיד על פגיעה במוח (אך לא מוכיחה שהייתה פגיעה כזו). האטה כזו מופיעה במגוון מצבים כגון דמנציה, אפילפסיה ועוד מצבים רבים. אך גם באנשים בריאים ! בהצלחה

  • + הוסף תגובה
טיקים - פטיט מאל פולק עמי 13/04/2012 19:56
  • בני בן 29 מאז גיל 8 סובל מטיקים באזור הסנטר+שפה , נמצא שנים בטיפול תרופתי שכנראה לא עוזר במיוחד, עשה בדיקות MRI + EEG מספר פעמים. אני זקוק דחוף להוועצות עם מומחה באזור הקריות\חיפה בתחום ספציפי זה יתכן שיש צורך בשינוי גישה טיפולית כי זה מאד מפריע לו ואיכות חיים לא טובה. אשמח לתשובתך בברכה,

  • + הוסף תגובה
טיקים - פטיט מאל דר' דורון תודר 14/04/2012 09:55
  • שלום רב הפרעת הטיקים נוטה להיות כרונית. לעיתים הטיפולים התרופתיים בהפרעה זו אינם מספקים. יש יחסית מעט תרופות שעוזרות. הטיפול בנוירופידבק בטיקים לא נחקר עד היום באופן מסודר. יש דיווחים שונים על כך שהטיפול יעיל בהפרעה זו. מניסיוני האישי טיקים מגיבים יפה לטיפול. טיפלתי באנשים עם טיקים מגיל 6 ועד למבוגרים בגיל מבוגר (מעל 70). התגובות בד"כ מהירות וניתן לראות שיפור לאחר פגישות בודדות. אתם יכולים לקרוא על כך כאן http://www.neuroclinic.co.il/Tics-Full.php לאור המרחק הגיאוגרפי אתם יכולים לשקול טיפול מרחוק ניתן לקרוא על כך כאן: http://www.neuroclinic.co.il/Home-Treatment.php בהצלחה

  • + הוסף תגובה
נוירולוגיה אטרש 11/04/2012 18:18
  • בדיקת רמת תרופה פעמים טיגריטול היתה נימוכה 6. אני לוקח מינון 300מ״ג פעמים ביום, לפעמים יש לי הרגשה מוזרה מין התנתקות מהסיבה בלי איבוד הכרה, האם אני חייב לעלות מינון התרופה?

  • + הוסף תגובה
נוירולוגיה דר' דורון תודר 12/04/2012 00:13
  • שלום רב זו שאלה שכדאי להתייעץ עם הנוירולוג המטפל. בהצלחה

  • + הוסף תגובה
נפילה על הראש יאיר 07/04/2012 18:49
  • רציתי לשאול אם יש לך פתרון או כיוונים למקרה של בן אדם מוגבל שכלית שתפקד בכל גופו שהחליק/נפל על הראש/יד. מלאחר המקרה הוא מדבר ומבין אך יש לו מעין שיתוק, הידים לא מתפקדות בכלל ואין תחושה שם, ברגליים יש תחושה אך יש בעיה קשה של שיווי משקל והליכה , מצב כולל שמחייב עזרה בכל הפעולות היומיומיות.במיון בית החולים נעשו כל הצילומים מוח, עמוד שדרה אפילו ניטור מותני ולא מצאו כל בעיה נראית לעין ואין להם מושג ממה זה יכול להיות. הנוירולוגית טענה שאולי זה משהו וירלי ולא ידוע אם המצב יימשך או לא. אודה להתיחסותך למקרה.

  • + הוסף תגובה
נפילה על הראש דר' דורון תודר 08/04/2012 07:58
  • שלום רב קשה לענות על שאלה מעין זו ללא קבלת הרבה נתונים נוספים. מורכבות התמונה ברורה. בשלב זה יש לסיים את תהליך האיבחון. ללא אבחנה אין מקום להתחיל או להציע טיפול. בהצלחה

  • + הוסף תגובה
נוירופידבק "עמותת מרום" braingames ל,ל 31/03/2012 23:30
  • בני בן 10 סובל מילדות מADHD נוטל נגזרות ריטלין וכרגע "אדרל" מזה שנתיים , סובל מת.לואי בעקבות הטיפול התרופתי וכן "מטיקים" ,קראתי את המידע לגבי שיטת ניורופידבק במקביל ממס' אתרים ושמתי לב כמו שציינתי בנושא ההודעה כי בחב' "בריין גיימס " שמך הוזכר כמרצה השיטה , וכן בעמותת מרום בנה שלריבי סלע {ראש חב' בריין גיימס} הציג מנסיונו האישי את נסיונו עם השיטה, האם בכל המקומות הללו מדובר על אותו הטיפול? מאחר שאני גרה באיזור המרכז ואפילו בשל הבדיקת איבחון ראשונה להגיע לב"ש העניין לא פשוט,

  • + הוסף תגובה
נוירופידבק דר' דורון תודר 01/04/2012 09:03
  • שלום רב 1. אני לא קשור בעבודה הקלינית לאף אחד מהמקומות שציינת. 2. באופן עקרוני מדובר בכל המקומות באותה שיטה. עם זאת יש הבדלים רבים בתהליך, במיכשור ועוד. בהצלחה

  • + הוסף תגובה
נסיעה לחו"ל זיוה 22/03/2012 21:24
  • אני בן 44 ועברתי לפני 8 חודשים ארוע מוחי , שבו הגפיים השמאליים שלי היו משותקים. כיום אני חזרתי לעצמי, הולך ומתפקד כרגיל, מטופל בכדורים, בדיקות דם תקינות. לחץ דם תקין ומאוזן. שאלתי היא: בעוד חודשיים אני רוצה לטוס לחו"ל לאירופה לטיול של שבוע, האם זה אפשרי?

  • + הוסף תגובה
נסיעה לחו"ל דר' דורון תודר 23/03/2012 09:43
  • שלום רב לא ניתן לענות על שאלה זו ללא היכרות עם התיק הרפואי המלא. אנא פני לרופא המשפחה והתייעצי עימו. מבחינה עקרונית אנשים לאחר אוטם מוחי ובמיוחד כאלה שחזרו לעצמם אינם מוגבלים בטיסות. בהצלחה

  • + הוסף תגובה
טיפול באפילפסיה בילדה בת 13 סבתא מודאגת 20/03/2012 20:48
  • שלום, אצל נכדתי בת ה-13 החלה אפילפסיה לפני חודשים אחדים. עד אז היתה בריאה לחלוטין. הילדה מטופלת בדפלפט+קפרה במינונים גבוהים (1000), אך ההתקפים נמשכים (בעיקר ניתוקים), ובכל פעם מעלים עוד את המינון - ולא מגיעים לאיזון. מה דעתך על המצב, והאם טיפול בנוירופידבק יכול לעזור? החרדה שלנו קשה. תודה מראש על תשובתך.

  • + הוסף תגובה
טיפול באפילפסיה בילדה בת 13 דר' דורון תודר 21/03/2012 08:38
  • שלום רב התשובה היא כנראה שכן. יש עשרות מחקרים על מאות אנשים עם אפילפסיה שטופלו באמצעות נוירופידבק. המאמרים פורסמו בעיתונים הכי חשובים ברפואה ובמדע. מטאנליזות שנערכו (כלומר מחקרים שסיכמו הרבה מחקרים אחרים) הוכיחו שוב ושוב את יעילות הטיפול של נוירופידבק באפילפסיה. אתם מוזמנים לקרוא על כך כאן: http://www.neuroclinic.co.il/Epilepsy-Full.php בהצלחה

  • + הוסף תגובה
התקף לאחר ניתוח רסקיה 20/03/2012 11:02
  • עברתי ניתוח להסרת מוקד ממקור טמפורלי ימני לפני שלוש שנים, חופשי מהתקפים וללא תרופות עד לפני יומיים של התקף עם איבוד הכרה כיצד תיתכן הפרעה חשמלית לאחר הסרת המוקד ? האם הבעיה יכולה לחזור? האם יש מקרים דומים של חזרה לאי סדירות חשמלית במח גם לאחר הסרת המוקד האחראי לכך?

  • + הוסף תגובה
התקף לאחר ניתוח רסקיה דר' דורון תודר 20/03/2012 16:12
  • שלום רב א. ייתכנו הרבה אפשרויות ועליך להתייעץ עם הנוירולוג שלך והנוירוכירוג שלך בסוגיה זו. בפרט ייתכן ש: א. היו יותר מוקדים. חלקם הוצאו חלקם לא. ב. באיזור צלקת הניתוח התפתח מוקד. ג. התפתח מוקד במקום אחר ללא קשר לניתוח. ועוד ועוד. בהצלחה

  • + הוסף תגובה
אני מפחדת... אנונימית 20/03/2012 09:27
  • יש לי ידיד טוב שקיבל את מחלת הנפילה בגיל 13 האם הוא יכול למות?

  • + הוסף תגובה
אני מפחדת... דר' דורון תודר 20/03/2012 16:11
  • שלום רב מחלת הנפילה בדרך כלל אינה קטלנית. בדרך כלל טיפול רפואי מקצועי ומסודר יכול להביאו לתפקוד מלא בחיים ללא בעיות מיוחדות. בהצלחה

  • + הוסף תגובה
לרופאים בתחום טיפול באפילפסיה, טיקים, שבץ ופגיעות ראש בנוירופידבק

הצטרפו לאינדקס הרופאים!