פורום דיאטה ותזונה נכונה ברפואה הסינית
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
טעם מר ומתכתי בפה
יוני 13/11/2018 | 00:01שלום, אני חייל בן 20, סובל כבר חמש שנים מטעם מר ומתכתי בפה שמלווה אותי 24 שעות ביממה. לטעם מלווה גם יובש בפה וריח רע שמופיע לעיתים בעיקר לאחר אכילה של מזונות שומניים וסוכרתיים. הלשון שלי לבנה כל הזמן ואני חש בחולשה תמידית. פניתי לרופאים רבים שאינם ידעו לתת לי תשובה. האם יש לך סבירות למקור הבעיה? יכול להיות שהיא נובעת מבעיות גסטרולוגיות? נוירולוגיות הקשורות לעצבי המוח?אשמח לעזרה שלך. הבעיה הזו רודפת אותי בצורה קשה ומשפיעה על כל אספקט בחיים שלי. תודה מראש.הוסף תגובה
-
טעם לא טוב בפה
חיים 19/07/2020 | 18:34אני הייתי מציע לחשוד בעודף מתכות כבדות בגוף או חומרים כימיים בגוף שנחשפת אליהם שיכולים לעשות את זה בפרט שאתה אומר שאתה חלש הייתי ממליץ לשתות חליטות של עלי כוסברה שמנקה מתכות כבדות ועוד כל מיני רעלים פלוס ויטמין C במינון של 4 גרם ליום באבקה מעורבבת במיץ או במים בחלוקה של פעמיים ביום שזה מנטרל מתכות כבדות ורעלים תעשה ככה חודש לפחות ואז תרגיש שיפו עצוםהוסף תגובה
-
-
דיאטה
הדר 02/11/2019 | 23:59אני בחורה רזה הבעיה שיש לי בטן הגובה שלי הוא מטר 63 ואני שוקלת 52 ומאד קשה לי להיפטר ממנה אני רוצה בטן שטוחה ופעילות ספורטיבית לא עוזרת לי מה אפשר לעשות?הוסף תגובה
-
דיאטה
חיים 19/07/2020 | 18:22למיטב ידיעתי בטן נפוחה ונשפכת למרות משקל רזה נובעת משרירי בטן חלשים או בעיות עיכול שגורמות לבטן נפוחה לגבי חיזוק שרירי הבטן אפשר לעשות שכיבות שמיכה ויש משהו יותר פשוט והוא לעשות לחץ תוך בטני ע"י נשיפת אוויר החוצה והכנסת הבטן בתחושה שזה כמעט נפגש עם הגב כמה פעמים ביום שעתיים אחרי ארוחה ויכול להיות עוד סיבה לבטן נשפכת שהיא רעלים צבורים בגוף כשומן בטני או לחץ נפשי שעושה שומן בטניהוסף תגובה
-
-
מכשיר אדים מרפאים (לת)
קורל ארביב 18/02/2020 | 12:32העם זה עוזר במקרים של הרעלת מתכות וכימיקלים ?הוסף תגובה
-
הרעלת מתכות כבדות (לת)
קורל ארביב 04/02/2020 | 12:47הרעלה חריפה מכימיקלים מה הטיפול אשמח לקבל פרטים...הוסף תגובה
-
האם מותר לאכול קינואה..... (לת)
עדנה 22/10/2019 | 11:45שלום. למרות ששאלתי שאלה בעבר ולא קיבלתי מענה אנסה שוב: אני ברגיעה ב'ה אחרי התקף דיברטיקוליטיס ביוני19 -אישפוז-אינטיביו' וכו. משגיחה מאד מה לאכול, צועדת כמה פעמים בשבוע. שאלתי הקצרה: האם מותר לאכול קינואה מבושלת שנחשבת למאכל בריא? שכן הגרגירים הם מאד קטנים ואני לא יודעת אם דווקא הם יכנסו לסעיפים.....אודה על תשובה מהירה, עדנההוסף תגובה
-
תרופות אנטי פסיכוטיות ודיאטה (לת)
ח.ל 17/10/2019 | 12:32שלום, אני מטופלת בתרופה אנטי פסיכוטית שנקראת אבילפיי באופן כרוני, מאז תחילת הטיפול עליתי 12 קילו. ואיני מצליחה להוריד אותם. אני בעיקר סובלת מתיאבון מוגבר חשק לפחמימות ומתוקים מתקשהלהגיע לתחושת שובע וגם פעילה מעט יחיסית עקב העייפות קיצונית שהיא תופעת לוואי של התרופות שאני מקבלת. מה אפשר לעשות כדי להוריד במשקל. והאם יש תוסף תזונה שיכול לעזור? תודההוסף תגובה
-
דיאטה
איציק 04/06/2016 | 22:17היי אני בן 47 ומנסה להוריד 10 קג ממשקלי ןמאוד מתקשה ,,,ממשצריך לצום בשביל להוריד ,,עוסק בפעילות ספורטיבית ועבודה פיזית,,,מה עצתך ,,,תודה איציקהוסף תגובה
-
טסט
טסט 22/07/2019 | 13:13טסטהוסף תגובה
-
תשובת מומחה דיאטה
ד"ר רויטל שבי D.O.M 06/06/2016 | 15:21שלום איציק, עצתי היא לבנות מטרות קטנות יותר ולהשיג אותן- כמו להציב למטרה לתוך חודש תרד 2 ק"ג. דבר ראשון בדיאטה זה לעשות ניקוי כשלהוא או להוריד לחם ומתוקים. דיאטה זה אורח חיים בריא ולכן אין צורך להיות בלחץ של זמן. בהצלחה רויטלהוסף תגובה
-
-
דיאטה אחרי התקף דיברטיקוליטיס ושאלה לגבי מי קוקוס (לת)
עדנה 25/06/2019 | 10:41שלום. לפני שבועיים לצערי אושפזתי בשל התקף שני של דיברטיקוליטיס. מאז ועד לפני יומיים דיאטה דלת שארית. עכשיו לאט לאט חוזרת לירקות ומלון ודי פוחדת עלי לציין.לא יודעת עם קליפה בלי קליפה????אסור לי אגוזים ושקדים.שאלתי אליכם האם לפחד מקליפות ירקות\פירות? האם סיריאל-דגני בוקר זה סיבים ובריא? מה עם מי קוקוס שקראתי שבריא? לא חלב קוקוס. מרב פחד אוכלת מעט מאד וירדתי ב 3-4קילו מ 50קילו. אני בת 79. תודה עבור תשובה מהירה וכוללת עדנההוסף תגובה
-
שמן דגים וכורכום (לת)
שלומי 17/03/2019 | 19:07היי האם שמן דגים בריא לפריון, והאם כורכום גם משפר את נושא הפיריון.הוסף תגובה
-
תוסף תזונה לירידה במשקל
שרון 27/02/2019 | 22:52לילה טוב כבר כמה חודשים שאני נוטלת ספירולייט (תוסף תזונה) ובהצלחה (ירדתי במשקל). האם תוספי תזונה זה משהו ממכר? האם אוכל להפסיק בכל מצב ולא יהיה תלויה עוד בספירולייט? אשמח לתשובההוסף תגובה
-
פחות בריטי ממליצה על שינוי תזונה וספורט
מור 07/03/2019 | 09:53היי לכולם, אז אחרי נסיון אישי בתהליך המדהים שעברתי בתוכנית של אביבית אבירם אני מאושרת להמליץ לכולם!! תוכנית מדהימה, נותנת הדרכה מפורטת, תמיכה מדהימה, תפריטים ברורים ומלאים באוכל טעים ומשביע, כוללת ספר מתכונים מושלםם עם מנות טעימות וקלות להכנהה שלא הרגשתי לרגע בדיאטה! והכי חשוב - לעשות הכל בצורה בריאה, עם תזונה נכונה ושילוב תרגילים מעולים! בלי לזרוק אלפי שקלים לחינם! (דרך אגב מתאים לכל סוגי התזונות, צמחוני, טבעוני, אוכל כל) ממליצה בחום!! https://t.dingdongaffiliates.co.il/SignalsServer/v?lp=763&affid=0161561809הוסף תגובה
-
-
טעם לא טוב בפה
חיים 19/07/2020 | 18:34אני הייתי מציע לחשוד בעודף מתכות כבדות בגוף או חומרים כימיים בגוף שנחשפת אליהם שיכולים לעשות את זה בפרט שאתה אומר שאתה חלש הייתי ממליץ לשתות חליטות של עלי כוסברה שמנקה מתכות כבדות ועוד כל מיני רעלים פלוס ויטמין C במינון של 4 גרם ליום באבקה מעורבבת במיץ או במים בחלוקה של פעמיים ביום שזה מנטרל מתכות כבדות ורעלים תעשה ככה חודש לפחות ואז תרגיש שיפו עצוםהוסף תגובה

הדר
02/11/2019 | 23:59
אני בחורה רזה הבעיה שיש לי בטן הגובה שלי הוא מטר 63 ואני שוקלת 52 ומאד קשה לי להיפטר ממנה אני רוצה בטן שטוחה ופעילות ספורטיבית לא עוזרת לי מה אפשר לעשות?
הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
-
דיאטה
חיים 19/07/2020 | 18:22למיטב ידיעתי בטן נפוחה ונשפכת למרות משקל רזה נובעת משרירי בטן חלשים או בעיות עיכול שגורמות לבטן נפוחה לגבי חיזוק שרירי הבטן אפשר לעשות שכיבות שמיכה ויש משהו יותר פשוט והוא לעשות לחץ תוך בטני ע"י נשיפת אוויר החוצה והכנסת הבטן בתחושה שזה כמעט נפגש עם הגב כמה פעמים ביום שעתיים אחרי ארוחה ויכול להיות עוד סיבה לבטן נשפכת שהיא רעלים צבורים בגוף כשומן בטני או לחץ נפשי שעושה שומן בטניהוסף תגובה

קורל ארביב
18/02/2020 | 12:32
העם זה עוזר במקרים של הרעלת מתכות וכימיקלים ?
הוסף תגובה
פתח בחלון חדש

קורל ארביב
04/02/2020 | 12:47
הרעלה חריפה מכימיקלים מה הטיפול אשמח לקבל פרטים...
הוסף תגובה
פתח בחלון חדש

עדנה
22/10/2019 | 11:45
שלום. למרות ששאלתי שאלה בעבר ולא קיבלתי מענה אנסה שוב: אני ברגיעה ב'ה אחרי התקף דיברטיקוליטיס ביוני19 -אישפוז-אינטיביו' וכו.
משגיחה מאד מה לאכול, צועדת כמה פעמים בשבוע. שאלתי הקצרה: האם מותר לאכול קינואה מבושלת שנחשבת למאכל בריא? שכן הגרגירים הם מאד קטנים ואני לא יודעת אם דווקא הם יכנסו לסעיפים.....אודה על תשובה מהירה, עדנה
הוסף תגובה
פתח בחלון חדש

ח.ל
17/10/2019 | 12:32
שלום, אני מטופלת בתרופה אנטי פסיכוטית שנקראת אבילפיי באופן כרוני, מאז תחילת הטיפול עליתי 12 קילו. ואיני מצליחה להוריד אותם. אני בעיקר סובלת מתיאבון מוגבר חשק לפחמימות ומתוקים מתקשהלהגיע לתחושת שובע וגם פעילה מעט יחיסית עקב העייפות קיצונית שהיא תופעת לוואי של התרופות שאני מקבלת. מה אפשר לעשות כדי להוריד במשקל. והאם יש תוסף תזונה שיכול לעזור? תודה
הוסף תגובה
פתח בחלון חדש

איציק
04/06/2016 | 22:17
היי אני בן 47 ומנסה להוריד 10 קג ממשקלי ןמאוד מתקשה ,,,ממשצריך לצום בשביל להוריד ,,עוסק בפעילות ספורטיבית ועבודה פיזית,,,מה עצתך ,,,תודה איציק
הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
-
טסט
טסט 22/07/2019 | 13:13טסטהוסף תגובה
-
תשובת מומחה דיאטה
ד"ר רויטל שבי D.O.M 06/06/2016 | 15:21שלום איציק, עצתי היא לבנות מטרות קטנות יותר ולהשיג אותן- כמו להציב למטרה לתוך חודש תרד 2 ק"ג. דבר ראשון בדיאטה זה לעשות ניקוי כשלהוא או להוריד לחם ומתוקים. דיאטה זה אורח חיים בריא ולכן אין צורך להיות בלחץ של זמן. בהצלחה רויטלהוסף תגובה

עדנה
25/06/2019 | 10:41
שלום. לפני שבועיים לצערי אושפזתי בשל התקף שני של דיברטיקוליטיס. מאז ועד לפני יומיים דיאטה דלת שארית. עכשיו לאט לאט חוזרת לירקות ומלון ודי פוחדת עלי לציין.לא יודעת עם קליפה בלי קליפה????אסור לי אגוזים ושקדים.שאלתי אליכם האם לפחד מקליפות ירקות\פירות? האם סיריאל-דגני בוקר זה סיבים ובריא? מה עם מי קוקוס שקראתי שבריא? לא חלב קוקוס. מרב פחד אוכלת מעט מאד וירדתי ב 3-4קילו מ 50קילו. אני בת 79.
תודה עבור תשובה מהירה וכוללת עדנה
הוסף תגובה
פתח בחלון חדש

שלומי
17/03/2019 | 19:07
היי האם שמן דגים בריא לפריון, והאם כורכום גם משפר את נושא הפיריון.
הוסף תגובה
פתח בחלון חדש

שרון
27/02/2019 | 22:52
לילה טוב
כבר כמה חודשים שאני נוטלת ספירולייט (תוסף תזונה) ובהצלחה (ירדתי במשקל).
האם תוספי תזונה זה משהו ממכר?
האם אוכל להפסיק בכל מצב ולא יהיה תלויה עוד בספירולייט?
אשמח לתשובה
הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
-
פחות בריטי ממליצה על שינוי תזונה וספורט
מור 07/03/2019 | 09:53היי לכולם, אז אחרי נסיון אישי בתהליך המדהים שעברתי בתוכנית של אביבית אבירם אני מאושרת להמליץ לכולם!! תוכנית מדהימה, נותנת הדרכה מפורטת, תמיכה מדהימה, תפריטים ברורים ומלאים באוכל טעים ומשביע, כוללת ספר מתכונים מושלםם עם מנות טעימות וקלות להכנהה שלא הרגשתי לרגע בדיאטה! והכי חשוב - לעשות הכל בצורה בריאה, עם תזונה נכונה ושילוב תרגילים מעולים! בלי לזרוק אלפי שקלים לחינם! (דרך אגב מתאים לכל סוגי התזונות, צמחוני, טבעוני, אוכל כל) ממליצה בחום!! https://t.dingdongaffiliates.co.il/SignalsServer/v?lp=763&affid=0161561809הוסף תגובה