שאלה - הפסקה של חודש בשימוש בגלולות למניעת הריון

השאלה:
אני נוטלת גלולות מסוג הרמונט מזה שנה וחצי באופן רציף וקבוע. החודש, לאחר שסיימתי את החפיסה החלטתי להפסיק את נטילת הגלולות למשך חודש אחד, ולהמשיך בחודש הבא. רציתי לדעת, האם הפסקת הגלולות לאחר שימוש ממושך, הינה מומלצת? האם יכולים להיווצר סיבוכים כתוצאה מכך?


תשובה:

הפסקת הגלולות למניעת הריון לחודש אחד לא תגרום לסיבוכים אך גם אין בה יתרון.





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!