שאלה - אדנומה בכבד וגלולות למניעת הריון

השאלה:
אני בת 28. האם אדנומה על הכבד יכולה להצטמק כאשר מפסיקים ליטול גלולות למניעת הריון?


תשובה:


התשובה היא כן, בעיקר אם מדובר באדנומה קטנה שהופיעה לאחר או תוך כדי שימוש ממושך בגלולות למניעת הריון. בנוסף, יש להימנע מכל טיפול הורמונלי זה או אחר.

בברכה,

ד"ר קרן גלרון - אינפומד





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!