שאלה - מנסיונכם, האם יש סיכוי שירשמו רדוקטיל למישהי עם עודף משקל קטן בלבד, שסו

השאלה:
מנסיונכם, האם יש סיכוי שירשמו רדוקטיל למישהי עם עודף משקל קטן
בלבד, שסובלת מהפרעות אכילה (בולימיה ואכילת יתר) ולוקחת תרופות
מסוג SSRI ?


תשובה:

לא, קרוב לוודאי שאין סיכוי כי רדוקטיל היא תרופה המיועדת לטיפול
בהשמנת יתר קיצונית. יש לה תופעות לוואי הכוללות עצירות, יובש בפה
וקושי בשינה. התרופה היא רק חלק מתהליך ההרזיה שכולל שינוי אורח
החיים והרגלי התזונה.





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!