שאלה - ברצוני לדעת האם שימוש לאורך זמן באספירין עלול לפגוע בשמיעה. בנוסף, אבקש

השאלה:
ברצוני לדעת האם שימוש לאורך זמן באספירין עלול לפגוע בשמיעה. בנוסף, אבקש חומר בנוגע לקשר הנ"ל.


תשובה:
אספירין במינון גבוה מאוד הנלקח לאורך תקופה ארוכה או במנת יתר חד-
פעמית יכול לגרום לצפצוף באוזניים, סחרחורת וירידה בשמיעה בטונים
גבוהים. התופעה הפיכה.

לפרטים-
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?cmd=Retrieve&db=PubMed&dopt=...




רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!