//

שאלה - השמנה אחרי שימוש בדיאנה 35 ואורתו-ציקלן

השאלה:
אני סובלת משיעור יתר קשה (כמעט בכול חלקי הגוף). הרופא המליץ לי על דיאנה אך אלה גרמו לי להשמנת יתר ולאחר מכן ניסיתי גם את האורטו סיקלול משך כחצי שנה אך גם הם גורמות לאותה תופעה (העליתי מאז תחילת נטילתן קרוב ל- 11 קילו) אני אובדת עצות כיוון שזה או לסבול משיעור יתר או מעודף משקל. האם להחליף לגלולה אחרת? (הבנתי שגם היסמין טובות לשיעור יתר) או לנסות להמשיך עם האורטו סיקלן ?..


תשובה:

ליסמין ולאורתו-ציקלן סיכוי דומה לגרום להשמנת יתר, ההשמנה שאת מתארת קיצונית ביותר פני לרופא המטפל שלך שיתאים לך טיפול אחר.





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!