שאלה - אני נוטלת מזה שנים כדור ליום של flutine20 וכעת הוחלט יחד עם הפסיכיאטר ש

השאלה:
אני נוטלת מזה שנים כדור ליום של flutine20 וכעת הוחלט יחד עם
הפסיכיאטר שלי להחליפו בכדור ליום של recital 20 .שאלתי היא האם
הפלוטין יכול לגרום בעיות בחשק המיני ? אני נוטלת עוד סוגי תרופות
ללחץ דם וסוכרת. האם הם יכולים להיות הסיבה, היות וזו תופעה יחסית
חדשה שלא הייתה קודם.


תשובה:

לפלוטין (Fluoxetine) יש בהחלט תופעת לוואי מוכרת של ירידה בחשק
המיני והפרעה בהגעה לאורגזמה בנשים. רסיטל או ציפראמיל היא תרופה
חדשה יותר, שאמורות להיות לה פחות תופעות לוואי מסוג זה.





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!