שאלה - שימוש בהתקן תוך-רחמי אחרי לידה ראשונה

השאלה:
אני בת 25. ילדתי את ילדי הראשון לפני 5 חודשים בניתוח קיסרי. אני מעוניינת להשתמש בהתקן תוך-רחמי במקום בגלולות למניעת הריון. רציתי לדעת אם יש סיכון בשימוש בהתקן אחרי ילד ראשון בלידה בניתוח, ואם כן, מהו.


תשובה:


אין סיכון בשימוש בהתקן תוך-רחמי לאחר לידה ראשונה. יש לזכור כי התקן תוך רחמי הוא אמצעי מניעה לטווח ארוך. אני מצרפת מידע מפורטל אינפומד על התקן תוך רחמי.

http://www.infomed.co.il/preg/moreBirthControl.asp




רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!