שאלה - 1. האם דימום קל מהאף מהווה סיכון לנוכח לקיחת curatane ונחוץ להפסיק את ה

השאלה:
1. האם דימום קל מהאף מהווה סיכון לנוכח לקיחת curatane ונחוץ
להפסיק את הטיפול ?
2. האם יש קשר או סיכון בין ה CURATANE לבין נוכח אבנים בכיס המרה ?




תשובה:

מדובר בתרופה שנקראת גם רואקוטן , או בשמה הגנרי Isotretinoin.
תרופה זו הינה נגזרת של ויטמין A ומשמשת למקרים של אקנה קשה. תרופה
זו היא יעילה מאוד אולם יש לה כמה תופעות לוואי מגבילות, כפי שניתן
לקרוא כאן:
http://www.infomed.co.il/drug4.asp?dID=14




רופאים ומכונים בפוקוס
רופאים בתחום
פרופ' (PhD) בנימין ברטוב פרופ' (PhD) בנימין ברטוב
פרופ' חנן גוזנר-גור פרופ' חנן גוזנר-גור
מומחה בראומטולוגיה וברפואה פנימית קרא עוד

אינפומד בריאות דיגיטלית בע"מ