שאלה - האם סביר שווירוס גורם להפלה?

השאלה:
עברתי הפלה טבעית בשבוע 8 של ההריון (טופלתי בציטוטקס ללא גרידה):
א. האם וירוס שכלל כאבי בטן יכל להוות סיבה להפלה?
ב. מה הזמן המומלץ לחכות בכדי להתחיל הריון נוסף?



תשובה:
לא סביר שהסיבה להפלה היתה ויראלית. מומלץ לחכות חודשיים- שלושה לפני כניסה להריון נוסף.





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!