שאלה - הסרת שיער בשיטת SHR וכניסה להריון

השאלה:
אני בת 29. האם יש מניעה לבצע טיפול הסרת שיער בשיטת SHR בעת ניסיונות להיכנס להריון או בהריון עצמו? האם ישנו סיכון? האם שינויים הורמונליים כתוצאה מהריון או נסיונות להרות יכולים לפגוע באיכות ההסרה?


תשובה:
לייעוץ חינם בנושא הסרת שיער פנה למומחה שלנו >>>

הסרת שיער בשיטת SHR מבוססת על רצף הבזקי אור קצרים ומהירים, המאפשר חימום הדרגתי וממושך של מוקדי צימוח השערה אשר משבש את צמיחתה. אין מספיק מחקרים כדי לקבוע שמסוכן להשתמש בשיטה זו בהריון, אך רוב המכונים נמנעים מכך כדי לא לקחת את הסיכון.

שינויים הורמונליים בזמן הריון אכן יכולים לשנות את אופי השערה ואת קצב הגדילה, אך איני יכולה לומר כיצד הם משפיעים על השיער לאחר ההורדה ב- SHR.

בברכה,

ד"ר קרן גלרון - אינפומד




רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!