שאלה - האם יש צורך להחליף את הגלולה אורתו-ציקלן ?

השאלה:
אני נוטלת גלולות למניעת הריון מזה כ-10 שנים. מזה כ-5 שנים גלולת אורתו-ציקלן. לאחרונה שמעתי כי בגלולה זו יש מינון גבוה של הורמונים יחסית לגלולות אחרות. האם מומלץ להפסיק \ להחליף את סוג הגלולה?



תשובה:
זו גלולה מצויינת, ואם את מסתדרת איתה 5 שנים, אני לא רואה שום סיבה להחליף עכשיו.





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!