שאלה - שימוש בסמים ואלכוהול לפני כניסה להריון

השאלה:
אני בת 38. האם שימוש בסמים, אלכוהול וסיגריות בעשרת הימים שלאחר קיום יחסי מין עלול לפגוע בעובר? האם עשרה ימים לאחר קיום יחסים יש כבר שק הריון או עובר מתפתח?




תשובה:


ככל הנראה שבעשרת הימים הראשונים לא ייגרם נזק, אבל השימוש בסמים יכול למנוע את היקלטות ההריון. על כל פנים, כאשר מנסים להיכנס להריון, מומלץ לא להשתמש בחומרים כאלה.

ד"ר נעמה ורבין - אינפומד





רופאים ומכונים בפוקוס
רופאים בתחום
ד"ר ראובן בן-טובים ד"ר ראובן בן-טובים
פרופ' אייל גור פרופ' אייל גור
מידע וכלים שימושיים

אינפומד בריאות דיגיטלית בע"מ