שאלה - נטילה לא סדירה של גלולות

השאלה:
אני משתמשת במיקרוגינון במשך 7 שנים ללא הפסקה. בחודש האחרון שכחתי ליטול 2 כדורים. לאחר שבועיים הפסקתי את נטילתם במטרה לקבל את המחזור החודשי ולהתחיל באופן מסודר שוב את נטילת הגלולות. שאלותי הן:
1.מתי אמור להופיע הדימום, האם 4-5 ימים לאחר הפסקת הגלולות, או בזמן הרגיל שבו אני מקבלת את המחזור מידי חודש?
2. האם יש סיכוי להריון אם קיימתי יחסים בשבוע של הפסקת הגלולות?


תשובה:

הדימום יופיע מספר ימים לאחר הפסקת הגלולות למניעת הריון. בהחלט ייתכן הריון בעקבות קיום יחסים אם הפסקת ליטול גלולות לפני תום החפיסה. אם לא - את מוגנת





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!