שאלה - נטילת למיקטל לאפילפסיה יחד עם ויטמין B12

השאלה:
אובחנתי כאפילפטית לפני שנתיים וחצי. מאז אני נוטלת למיקטל, נכון לעכשיו במינון של 500 מ"ג מדי יום. במקביל, בגלל מחסור בוויטמין B12, אני נוטלת תוסף (1000 מ"ג ביום). האם יש סתירה בין השניים, ואילו תופעות לוואי עלולות להיות?


תשובה:


אין סתירה בין שני התכשירים. לא ידוע על השפעות מזיקות אפילו בנטילת מינונים גבוהים של ויטמין B12.

בברכה,

ד"ר שירי אורי - אינפומד





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!