//

שאלה - אשך טמיר ופוריות

השאלה:
היה לי אשך טמיר בילדות, ובגיל שנתיים הורידו אותו. היום האשך הזה קטן מהשני ויותר נוטה כלפי מעלה. האם זה משפיע על הפוריות והאם ניתן לתקן או לטפל באשך זה?


תשובה:

אשך טמיר שהורד בגיל שנתיים הינו בסיכון מוגבר לתת- פוריות, אולם האשך השני לא נפגע.





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!