שאלה - תוצאות בדיקות דם ומשמעותן

השאלה:
להלן הערכים החריגים בתוצאות בדיקות דם שערכתי:
PT (%)- 84.3% (כשהערכים המקובלים הם 88/143)
PT (INR) - 1.06, תקין.
LDH - 221 שהערכים המקובלים 240-480
BILIRUBIN - 1.21 כשהערכים המקובלים 0.1-1
ALBUMIN - 3.3 כשהערכים המק




תשובה:
תפקודי הקרישה (PT) ופרופיל הכולסטרול שלך תקינים. רמה מעט נמוכה של אלבומין, ורמה נמוכה של C3 יכולים להעיד על מחלה דלקתית. יש צורך באינפורמציה נוספת כגון בדיקת שקיעת דם ורמת חלבון מגיב C (CRP)

לייעוץ חינם על ניתוחי עפעפיים לחצו כאן >>>




רופאים ומכונים בפוקוס
רופאים בתחום
פרופ' אייל גור פרופ' אייל גור
מנהל המחלקה לכירורגיה פלסטית בבית החולים איכילוב. קרא עוד
ד"ר ניר נתנזון ד"ר ניר נתנזון
מיפוי שומות- גילוי מוקדם של סרטן העור קרא עוד
מידע וכלים שימושיים

אינפומד בריאות דיגיטלית בע"מ