שאלה - האם יש קשר לסמיכות קבלת חיסון לצהבת למחזור החודשי?

השאלה:
קיבלתי את החיסון ה- 3 והאחרון מתוך סדרת החיסונים של צהבת B כשבוע לפני המחזור האחרון. האם זה מסוכן, והאם עלי לבדוק את הנושא? עם איזה מומחה ניתן להתייעץ?


תשובה:

אין שום סיכון שנובע מסמיכות בין החיסון לווסת.





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!