שאלה - מצב של תת-פעילות בלוטת התריס אחרי ניתוח הבלוטה

השאלה:
עברתי ניתוח להוצאת בלוטת התריס בגלל קשריות שהכפילו את גודלן והפריעו לי לבלוע. כיום אני שלושה שבועות לאחר הניתוח.
האם ישנן השלכות / פגיעה כלשהי כאשר ה- TSH 49.410 ? הייתי אצל אנדוקרינולוגית והתחלתי לקחת אלטרוקסין אחד ביום בבוקר לפי ההנחיות שלה.
אנא ידעו אותי יותר בנוגע לבעיות שעלולות לצוץ!



תשובה:
את מתארת מצב של תת- פעילות של בלוטת התריס, סביר להניח כתוצאה מניתוח כריתת הבלוטה שעברת. תוכלי לקרוא רבות אודות מצב זה בפורטל אינפומד תחת "תת- פעילות של בלוטת התריס".

נקודה חשובה היא המעקב בבדיקות הדם שעליך לעשות. במקרה של מחלתך טוב מאד שאת במעקב אנדוקרינולוגי צמוד.





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!