שאלה - טיפול באיקאקלומין ליצירת זקיק מוביל

השאלה:
התחלתי לקחת כדורי איקאקלומין. לאחר שאסיים, האם אני אמורה לחזור לרופא לבדיקה, או שאני יכולה לקיים יחסי מין בלי בדיקה אחרי 5 ימים מיום הכדור האחרון?




תשובה:


לקיים יחסי מין את יכולה בלי קשר לבדיקה. אבל אם את רוצה לדעת אם הכדורים שלקחת השפיעו ויצרו זקיק מוביל, את צריכה לגשת לרופא שלך לביצוע אולטרסאונד.

בברכה,

ד"ר נעמה ורבין - אינפומד





רופאים ומכונים בפוקוס
רופאים בתחום
פרופ' חנן גוזנר-גור פרופ' חנן גוזנר-גור
מומחה בראומטולוגיה וברפואה פנימית קרא עוד
ד"ר גבריאל גרינברג ד"ר גבריאל גרינברג
מידע וכלים שימושיים

אינפומד בריאות דיגיטלית בע"מ