שאלה - חייל שסובל מבלט דיסק

השאלה:
אני חייל קרבי שסובל כבר תקופה מכאבי גב. הפנו אותי לצילום MRI. בתוצאות הצילום נכתב "מודגם בגובה D7-D8 בלט דיסק פרה מדיאני משמאל הלוחץ על השק הדורלי אך לא על חוט השדרה". הצילום נעשה לפני חודשיים, ומאז אני המשכתי בפעילות הצבאית עם סחיבת משקלים


תשובה:


התשובה היא כן, המצב יכול להחמיר. מומלץ כי תקבל המלצה מרופא צבאי או אחר על פטור מפעילויות אלו. אין טעם לבדוק את גבול היכולת שלך לשאת כאב. בנוסף, עליך להתייעץ עם אורתופד.

בברכה,

ד"ר שירי אורי - אינפומד





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!