שאלה - החלפת סוג הגלולות אחרי הפסקת הנקה

השאלה:
אני לוקחת גלולות למניעת הריון מסוג סרזט. אני מעוניינת להפסיק להיניק. האם עלי להחליף את הגלולות או שאני יכולה להמשיך עם הסרזט?




תשובה:


בעיקרון אפשר להמשיך עם סרזט, אבל עדיף להשתמש בגלולות משולבות המכילות אסטרוגן ופרוגסטרון. גלולות אלו מספקות הגנה טובה יותר.

בברכה,

ד"ר נעמה ורבין - אינפומד





רופאים ומכונים בפוקוס
רופאים בתחום
פרופ' חנן גוזנר-גור פרופ' חנן גוזנר-גור
מומחה בראומטולוגיה וברפואה פנימית קרא עוד
פרופ' (PhD) בנימין ברטוב פרופ' (PhD) בנימין ברטוב
מידע וכלים שימושיים

אינפומד בריאות דיגיטלית בע"מ