שאלה - דימום שעשוי להיות הפלה

השאלה:
ילדתי לפני 8 חודשים. במשך הזמן הזה לא לקחתי גלולות. לפני 3 ימים הופיע אצלי דימום. חשבתי שקיבלתי מחזור, אך הדימום הוא חזק, תופעה שלא הייתה לי בעבר.
שאלתי היא: האם זו תופעה נורמלית או שייתכן שעברתי הפלה ללא ידיעה שהייתי בהריון? ומה עליי לעשות עכשיו? (עלי לציין שלא עברתי הפלה בעבר).




תשובה:

שתי האפשרויות ייתכנו. במידה והדימום לא פוסק תוך שבוע או שהתופעה חוזרת על עצמה בפרקי זמן שאינם תואמים וסתות, גשי להיבדק.





רופאים ומכונים בפוקוס
רופאים בתחום
פרופ' אייל גור פרופ' אייל גור
פרופ' חנן גוזנר-גור פרופ' חנן גוזנר-גור
מומחה בראומטולוגיה וברפואה פנימית קרא עוד
מידע וכלים שימושיים

אינפומד בריאות דיגיטלית בע"מ