//

שאלה - ערכי HCG שמעידים על הריון בטיפולי IVF

השאלה:
אני נמצאת בטיפולי IVF. החזרת העוברים נעשתה לפני כחודש. התשובה שקיבלתי בבדיקת BHCG היום היתה 4. בבית החולים בו אני מטופלת ונאמר לי כי עלי להמשיך בנטילת התרופות ולבצע בדיקה נוספת בעוד 3 ימים. האם יש בכלל סיכוי להריון?


תשובה:


בדרך כלל ערכי HCG הנמוכים מ-5 אינם מעידים על הריון, אך אינני מכירה בדיוק את ההיסטוריה הרפואית שלך, ואת התרופות שאת נוטלת, ועל כן, אם זו המלצת הרופא המטפל, תמיד טוב להישאר אופטימים ולהמתין עוד קצת.

שיהיה בהצלחה!

ד"ר מורן שויקה-רבאו - אינפומד





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!