שאלה - עוד על תופעות לוואי של פוסטינור

השאלה:
נטלתי גלולת פוסטינור New כשבוע אחרי המחזור. מייד אחרי נטילתה החל דימום חלש שאחר כך התגבר, ודמה מאד לווסת רגילה. האם ייתכן כי שוב קיבלתי וסת בגלל הגלולה, תוך זמן כה קצר? תופעות לוואי נוספות היו כאבים בשדיים ושינוי בפעולת המעיים.


תשובה:


תופעות הלוואי השכיחות בנטילת פוסטינור הן בחילות, הקאות, כאבי ראש, עייפות, שלשול, גודש בשדיים ושינויים בווסת. נראה שהתופעות שחווית אכן קשורות לנטילת הפוסטינור ולכן אין סיבה לדאגה. אם הדימום כבד או ממושך, פני לרופא.

ד"ר מורן שויקה-רבאו - אינפומד





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!