שאלה - נטילת פרוגסטרון בהריון

השאלה:
אני בהריון, בשבוע השביעי. זהו ההריון השני שלי, אחרי שעברתי הפלה טבעית בשבוע השישי להריוני הראשון. הרופאה הגינקולוגית המליצה לי לקחת דופסטון + פרנטאל על מנת לחזק את העובר.

אני מודאגת מאוד מנטילת הדופסטון ועיון במידע הרפואי והשאלות והתשובות באתר הדאיג אותי עוד יותר! האם התרופה מזיקה לעובר? האם אסור היה לי להשתמש בה? האם אני צריכה להפסיק אותה מייד?


תשובה:


דופסטון הוא פרוגסטרון סינתטי הניתן לצורך הסדרת מחזור ותמיכה פרוגסטטיבית. מידע נוסף תוכלי למצוא כאן:

http://www.infomed.co.il/questions/q_070808_5.asp




רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!