שאלה - נשירת שיער בעת נטילת גלולות למניעת הריון

השאלה:
האם יש קשר בין לקיחת גלולות הרמונט לנשירת שיער?


תשובה:


באופן כללי לא נמצא קשר ישיר בין לקיחת גלולות למניעת הריון מסוג זה לבין נשירת שיער. אולם היו מקרים של נשים שאכן דיווחו על נשירת שיער מואצת בזמן שנטלו את הגלולה.

אם את אכן סובלת מנשירת שיער שלא הופיעה לפני נטילת הגלולות, אני ממליצה לשקול את החלפתן, ולו בשל הספק. ישנם כיום אינספור סוגים של גלולות בשוק, ואין כל סיבה להיצמד לגלולה שאינה מתאימה לך.

ד"ר מורן שויקה-רבאו - אינפומד





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!