שאלה - גלולות למניעת הריון המכילות פרוגסטרון בלבד

השאלה:
אני נוטלת גלולות מסוג סרזט במשך יותר משנה בגלל רמה גבוהה של כולסטרול שהסיבות לה גנטיות. במשך כל הזמן הזה לא היו לי דימומים. האם זה תקין? האם עליי להחליף את סוג הגלולה?


תשובה:


גלולות סרזט מכילות רק פרוגסטרון, ללא אסטרוגן, ועל כן לרוב אין דימום. גלולות כאלה יש ליטול את הגלולות ברצף. מידע נוסף תוכלי למצוא כאן:

http://www.infomed.co.il/questions/q_101106_4.htm




רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!