שאלה - אצל בני בן ה-11.5 אובחנה וריקוצלה מדרגה 3. רופא מומחה המליץ על ניתוח כדי להימנע מבעיות בעתיד. האם הניתוח באמת הכרחי? האם ניתוח יאפשר לאשך להתפתח באופן תקין? התייחסתי בעבר בפורטל אינפומד לטפול בוורי

השאלה:
אצל בני בן ה-11.5 אובחנה וריקוצלה מדרגה 3. רופא מומחה המליץ על ניתוח כדי להימנע מבעיות בעתיד. האם הניתוח באמת הכרחי? האם ניתוח יאפשר לאשך להתפתח באופן תקין? התייחסתי בעבר בפורטל אינפומד לטפול בווריקוצלה, ואני מפנה אותך לקריאת תשובותי. בהנחה שהוו


תשובה:
מומחה לכירורגיה כללית





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!