שאלה - הופעת המחזור תוך כדי נטילת גלולות למניעת הריון

השאלה:
עוד לפני שסיימתי חפיסת גלולות למניעת הריון התחיל דימום של מחזור. מה עלי לעשות? האם להמשיך ליטול כרגיל את יתר החפיסה, או להפסיק וליטול שוב כעבור שבוע?


תשובה:


כדי להבין מה יכולה להיות הבעיה, חשוב לדעת אם היו הקאות, שלשולים או תופעות נוספות במהלך הימים האחרונים. בכל מקרה, עליך להמשיך בנטילה כרגיל, אפילו אם הדימום ממשיך. אם התופעה חוזרת על עצמה, פני לרופא לבדיקה.

ד"ר מורן שויקה-רבאו - אינפומד





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!